mennyire?:)
mennyire?:)
még 2007 áprilisban mentünk vele egy Debreceni turnéra,M3,M5....akkor amit sokan kaptak a képükre,élmény út volt...rettenetesen jó hangja van,hátul zsir dupla csövű rémus volt...itt még nincs euro8 lefolytás..
azaz, ez a w124...műanyagoldalas ugye,mert 1989 decembetől úgy volt...akkor nem E:)
92-es évjárat....gőzöm sincs,hetente dumálok vele telefonon,majd megkérdezem mert vhányszor beszélünk,mindig rákérdezek...de még áll a gép...
kikérdezem,mert nekem a szivem hasad meg a gépért......ha ezt leteszi vmi bontoba...mert ragyogó állapotban van,kinézetre,gyönyörű amg kerekek,fekete bőr,hatalmas hifi...nem rohad,20 éve nála van...
Váltó tuti bexart,annyit mondott...meg még vmit,de nem jut eszembe......1misit mondtak neki a dolgokra...igy gondolkodás van..
ugyan már vett másik autot 1 honapja,hogy mergával mi lesz.....nem tudom.
nem 2002-es?
92-ben szerintem még nem e volt a neve, és ha mégis 92-es, az w124-es
Nem tudom milyen 1 milliós baja lehet egy automata váltónak....
mik a tünetek?
hozzáteszem,gyönyörűen néz ki a gép....ezüst..
Azt nem ismerem, a C36AMG van ilyen erőben. E-ből az E55AMG-t ismerem, azokat is nézegetem.. :-)
pont most egyik haver is hezitál 1992-es E merci AMG a kis AMG 3500cm3,272ló van neki...
nagyon kemény gép-rohadt jó hanggal,full full,MO-n 2.tulaj,nála van 1993 óta....
most van gondolkodoban ,beszart az automata váltó,meg még vmi,1misi lenne a költség és azon gondolkodik,véget csap a kocsinak.....vagy nem tudja mi legyen...most kb. 2 honapja várakozik egy komoly szerelőnél a gép.....és gondolkodás van...
Ennek viszont az ára s a belseje is tetszik, csak az aut. váltó meg a tetőablak nélküliség nem..
nem semmi....nagyon jó hangja van,amikor elmegy a kamera mellett és csak a hangja hallatszik a végén néhány másodpercig,nagyon öblös,nagyon jó...
ezzel nagyon meglehetne lepni az autopályán egy-két új verdát..
Rák tudja. Kint 4000Eur-nál szokott indulni az ár. Anno 2000 körül dumáltam egy tulajjal a klímásnál, ő is akkor 8 kilóért vette, de rendbe kellett rakni.
Fiatal autóba a 0W jobb lehet télen, de itthon sztem az 5W is tökéletes. A minőségi olaj tapasztalataim szerint jobb, főleg motornál érezni a különbséget, ahol a váltót is keni. Olcsó, öreg kocsiba nem annyira számít..
Nekem üzemanyagban az OMV Motion jött be, de csak a turbós Saab-nál volt különbség az Auchan-ossal szemben.
hány darab lehet ebből Magyarországon?
vagy a Németeknél?
Ha megkímélik, akkor nincs mit helyre állítani. Szarba nem nyúlnék..
háttááát bááz lefagyott a vigyor az arcomról,ez nagyon komoly.
és nem ismertem.
ennek oka:soha életemben nem néztem Lanciát,soha....
kéne
csak nem biztos,hogy 4-5misi befedné a helyreállitását egy ilyen gépnek,mondjuk,ha a motor jó-ha ahhoz nem kell nyulni,esetleg...
Lenne nekem is néhány kérdésem hátha tudtok segíteni.
Először is motorolajok jelenleg 3-as mazdámban 5 w-30-as Gm olaj van, cserénél elgondolkoztam 0w-30-on sok helyen ahogy nézem ajánlgatják , hogy jobb hidegindításnál jobb a kenése. Nem tudom érdemes e jobb minőséget beletenni mondjuk Mobil 1, vagy Castrol. Arra gondolok érdemes e literenként kb 1500-2000 Ft-al többet adni ezekért az olajokért? Évente megyek max 15 k körül , inkább 10 k körül átlag. Valamint 0w-30-nak lehet vmi hátránya mert nem találtam egyelőre hátrányt csak előnyt.
Másik shell v powerrel mi a tapasztalatotok van értelme használni, vagy nagy parasztvakítás?
Shellnél utoljára tankoltam volt akció rá annyi volt mint normál 95-ös mondom kipróbálom előtte nem használtam nem láttam jelentőségét. Úgy érzem mintha lenne különbség mintha motor kicsit morgósabb lenne, és kicsit jobban húzna, de lehet csak pszichó. :) Nézegettem neten de max 10 évvel ezelőtti teszteket találtam ott semmi extrát nem mutattak ki. :)
Innen mindent megtudsz:
http://totalcar.hu/tesztek/thema/
Már vagy 15 éve nézegetem a típust, ennél olcsóbban nem lehet Ferrarizni. De nem láttam az utóbbi időben eladót.. Nagyon érdekes a hangja, de a cikkben is írják, h miért nem a visító Ferrari hang, jobban hasonlít az amerikai, dübörgős V8-ra.
Szétrobbant? Az durva.
Engem egyszer átvágtak aksival 100 amperórást vettem zártat. Kiderült, hogy csak az eladó szerint zárt, de ez már akkor mikor állandóan lemerült töltőt kinyírta, csónakhoz használtam eveztem miatt pár km-t. :) Aztán nézem jobban csak egy matricával volt leragasztva , alatta cellák, szint valahol a minimum alatt sokkal. Nagy nehezen kicserélték garanciában végül, de sok bosszúság volt vele. Azóta nem volt ilyen gondom.
Mazdában még gyári van 5 éves nincs jele, hogy gyengélkedne, azt gondoltam télen megadja magát de bírta. 206 most állt 8 hónapot baleset miatt pöcre indult utána meg is lepődtem aksi kibírta.
Vidd el a gépet vmi autóvillamosságishoz szerintem.
mi az,hogy ferrari motoros?ezt gyártották ilyen motorral gyárilag?:)
egyik vagány johny haver 1994-ben ilyennel nyomult grafitszürkében,ugyan gőzöm sincs milyen motor volt benne már:)
ilyet szeretnél?:)sokat lehet ám egy ilyenre rákölteni...