Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#483702 Sumér harcos Előzmény: #483687

azaz, ez a w124...műanyagoldalas ugye,mert 1989 decembetől úgy volt...akkor nem E:)

92-es évjárat....gőzöm sincs,hetente dumálok vele telefonon,majd megkérdezem mert vhányszor beszélünk,mindig rákérdezek...de még áll a gép...

kikérdezem,mert nekem a szivem hasad meg a gépért......ha ezt leteszi vmi bontoba...mert ragyogó állapotban van,kinézetre,gyönyörű amg kerekek,fekete bőr,hatalmas hifi...nem rohad,20 éve nála van...

Váltó tuti bexart,annyit mondott...meg még vmit,de nem jut eszembe......1misit mondtak neki a dolgokra...igy gondolkodás van..

ugyan már vett másik autot 1 honapja,hogy mergával mi lesz.....nem tudom.

#483687 hosszhuszár Előzmény: #483681

nem 2002-es?

92-ben szerintem még nem e volt a neve, és ha mégis 92-es, az w124-es

Nem tudom milyen 1 milliós baja lehet egy automata váltónak....

mik a tünetek?

#483684 KawaBazsy Előzmény: #483681

Azt nem ismerem, a C36AMG van ilyen erőben. E-ből az E55AMG-t ismerem, azokat is nézegetem.. :-)

#483681 Sumér harcos Előzmény: #483678

pont most egyik haver is hezitál 1992-es E merci AMG a kis AMG 3500cm3,272ló van neki...

nagyon kemény gép-rohadt jó hanggal,full full,MO-n 2.tulaj,nála van 1993 óta....

most van gondolkodoban ,beszart az automata váltó,meg még vmi,1misi lenne a költség és azon gondolkodik,véget csap a kocsinak.....vagy nem tudja mi legyen...most kb. 2 honapja várakozik egy komoly szerelőnél a gép.....és gondolkodás van...

#483675 Sumér harcos Előzmény: #483674

nem semmi....nagyon jó hangja van,amikor elmegy a kamera mellett és csak a hangja hallatszik a végén néhány másodpercig,nagyon öblös,nagyon jó...

ezzel nagyon meglehetne lepni az autopályán egy-két új verdát..

#483674 KawaBazsy Előzmény: #483671

Rák tudja. Kint 4000Eur-nál szokott indulni az ár. Anno 2000 körül dumáltam egy tulajjal a klímásnál, ő is akkor 8 kilóért vette, de rendbe kellett rakni.

#483673 KawaBazsy Előzmény: #483625

Fiatal autóba a 0W jobb lehet télen, de itthon sztem az 5W is tökéletes. A minőségi olaj tapasztalataim szerint jobb, főleg motornál érezni a különbséget, ahol a váltót is keni. Olcsó, öreg kocsiba nem annyira számít..

Nekem üzemanyagban az OMV Motion jött be, de csak a turbós Saab-nál volt különbség az Auchan-ossal szemben.

#483669 Sumér harcos Előzmény: #483616

háttááát bááz lefagyott a vigyor az arcomról,ez nagyon komoly.

és nem ismertem.

ennek oka:soha életemben nem néztem Lanciát,soha....

kéne

csak nem biztos,hogy 4-5misi befedné a helyreállitását egy ilyen gépnek,mondjuk,ha a motor jó-ha ahhoz nem kell nyulni,esetleg...

Lenne nekem is néhány ké…

#483625 banyaiz

Lenne nekem is néhány kérdésem hátha tudtok segíteni.

Először is motorolajok jelenleg 3-as mazdámban 5 w-30-as Gm olaj van, cserénél elgondolkoztam 0w-30-on sok helyen ahogy nézem ajánlgatják , hogy jobb hidegindításnál jobb a kenése. Nem tudom érdemes e jobb minőséget beletenni mondjuk Mobil 1, vagy Castrol. Arra gondolok érdemes e literenként kb 1500-2000 Ft-al többet adni ezekért az olajokért? Évente megyek max 15 k körül , inkább 10 k körül átlag. Valamint 0w-30-nak lehet vmi hátránya mert nem találtam egyelőre hátrányt csak előnyt.

Másik shell v powerrel mi a tapasztalatotok van értelme használni, vagy nagy parasztvakítás?

Shellnél utoljára tankoltam volt akció rá annyi volt mint normál 95-ös mondom kipróbálom előtte nem használtam nem láttam jelentőségét. Úgy érzem mintha lenne különbség mintha motor kicsit morgósabb lenne, és kicsit jobban húzna, de lehet csak pszichó. :) Nézegettem neten de max 10 évvel ezelőtti teszteket találtam ott semmi extrát nem mutattak ki. :)

#483616 KawaBazsy Előzmény: #483604

Innen mindent megtudsz:

http://totalcar.hu/tesztek/thema/

Már vagy 15 éve nézegetem a típust, ennél olcsóbban nem lehet Ferrarizni. De nem láttam az utóbbi időben eladót.. Nagyon érdekes a hangja, de a cikkben is írják, h miért nem a visító Ferrari hang, jobban hasonlít az amerikai, dübörgős V8-ra.

#483610 banyaiz Előzmény: #483526

Szétrobbant? Az durva.

Engem egyszer átvágtak aksival 100 amperórást vettem zártat. Kiderült, hogy csak az eladó szerint zárt, de ez már akkor mikor állandóan lemerült töltőt kinyírta, csónakhoz használtam eveztem miatt pár km-t. :) Aztán nézem jobban csak egy matricával volt leragasztva , alatta cellák, szint valahol a minimum alatt sokkal. Nagy nehezen kicserélték garanciában végül, de sok bosszúság volt vele. Azóta nem volt ilyen gondom.

Mazdában még gyári van 5 éves nincs jele, hogy gyengélkedne, azt gondoltam télen megadja magát de bírta. 206 most állt 8 hónapot baleset miatt pöcre indult utána meg is lepődtem aksi kibírta.

Vidd el a gépet vmi autóvillamosságishoz szerintem.

#483604 Sumér harcos Előzmény: #483555

mi az,hogy ferrari motoros?ezt gyártották ilyen motorral gyárilag?:)

egyik vagány johny haver 1994-ben ilyennel nyomult grafitszürkében,ugyan gőzöm sincs milyen motor volt benne már:)

ilyet szeretnél?:)sokat lehet ám egy ilyenre rákölteni...

#483532 Sumér harcos Előzmény: #483526

sőt egy szer 2 éve lesz nyáron,kiszaladtam egy nyaralóövezetbe telefon nélkül,kocsi leállit...mikor beülök újra inditom,teljesen akksi problémát mutatott,nyekk nem indult....na mire onnan telefon nélkül,nagy nehezen segitséget szereztem....utána pedig kiderült nem az akksi rossz,hanem az akksi és sarupánt közé betettek egy **** nagy biztositékot,az xart be csak lazán-oltári bosszuságot okozva.-akkor olyat nem is lehetett hétvégén este szerezni sehol...ezért drótból lett hajlitva a helyére ideiglenes megoldás.