Hát igen bármi lehet, de én erre a védelmi rendszerre gondolok, de persze az sem biztos. Megpróbálom kimértetni, aztán majd kiderül:-)
Régen a zsigulinkba bírta az első akksi 7 és fél évig. Utána szétrobbant......
Hát igen bármi lehet, de én erre a védelmi rendszerre gondolok, de persze az sem biztos. Megpróbálom kimértetni, aztán majd kiderül:-)
Régen a zsigulinkba bírta az első akksi 7 és fél évig. Utána szétrobbant......
ilyen nekem is volt,1 éves szalonból hozott gépnél,állandoan akksi lemerült...
szalonba vissza,elkezdték nézegetni....és a gyári cd-rádio volt a hunyo...kicserélték,később hallottam,hogy tömegével volt ennél a tipusnál ilyen gond.
azota ugyanez a gyári akksi 6. éves-mostmár tényleg attól félek bármikor vége lesz,de a lemerülős időszakot túlélte...
nagyon sok minden lehet...
Jó, úgyis ma este megyek egy szervizelésre, meg is kérdezem a mestert van-e multimétere. Viszont arra is gondoltam, hogy a kereskedő lehet nem is bele való akksit vett bele, hanem esetleg kisebbet, mert az olcsóbb. Haza megyek meg is nézem...
Fogj egy multimétert, s mérd ki, hány ampert szed a kocsi az aksiból úgy, h le van állítva. S ennek ismeretében lehet keresgélni. Egy beragadt relé, vagy egy égve maradó pl csomagtér világítás is leszedi a naftát 1 hét alatt..
Hát a jótállást odaadta a kereskedő, de ott vették Pesten az akksit én meg Szekszárd, nem tudom, hogy itt esetleg meg lehet-e oldani...
Az akksit vidd vissza, az is lehet gond.
Köszönöm:-)
Remélem, ha már napi használatba lesz akkor nem lesz semmi gond, de azért a pajzsosokkal is felveszem a kapcsolatot, mert kőkeményen leírják, hogy hosszabb állásnál sem szedi le az akksit. Aztán az is lehet, hogy valami más gond van....
Nekem régen volt ennek a rendszernek az elődje, az bizony leszipkázta az akksit, ha ennyi ideig nem használtam az autót.
Csepptöltőnek hívják az a töltőt, amit ha rákötsz, folyamatosan tudja tölteni az akkut.
Sziasztok!
Írtam, hogy megvettük az autót, most garázsban áll, mert nyárigumi van rajta és már nincs kedvem téligumit venni erre a kis időre. De nem is ez a lényeg. Zsír új akksi van benne még jótállásos és úgy 5-6 nap alatt lemerül. Mondom az autó nincs használva, álló helybe, valami leszívja. Szerintetek lehet ez a Pajzs rendszer, mert az be van építve. Esetleg ha valakinek van erről tapasztalata azt megköszönném...
hátha látja valaki, valahol...
keveslem az ülések számát.....
persze, ha úgy előbújik, mint a tető, akkor számításba jöhetne, egy 10-12 éves darab...))
még egy szál zártszelvényt sem lehet vele hazahozni...))
gyereknem meg túl lassú..., és nem elég nyomatékos, azt mondta..))))
néz inkább valami frankó turbós saab-ot...:)))
biztos nem a gyerek vinné el Józsiéknál... :)
A Mercedes legjobb típusa, mióta létezik.. Józsi, vehetnél már egyet, h te is nyitva autózz. :-)
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/mercedes_sl_63_amg_900_nm_a_hatso_kerekeken-7112
örök fiatalnak :)
70-hez képest......:))
Ebben a kontextusban a 40 a fiatal? Én nem olyan sokára annyi vagyok, akkor ezek szerint még fiatalnak számítok?! :-)
Semmi komoly, csak azt hiszi, még mindig 40 éves.., és nekiáll olyan dolgoknak, amit már nem igazán kellene csinálnia....de addig jó, míg ilyen..))
kösz, ha úgy jön össze, akkor is leghamarabb májusban gondoltam rá...
de majd megszakértjük együtt... :) köszi.
tudom, azért mondtam, hogy remélem minden rendben.
majd legközelebb...
öcséd ügye? priviben...
Te Sumi! Szar lehet, h amikor jön a tavasz, 15 fok van, csicseregnek a madarak, s kijön az emberből a szürkemedve, h csapasson egyet, akkor beröffented a dízel kombit..! :-) Nem autóztathatlak mindig, vegyél má' vmi rendes kocsit, amit kipróbálhatok. Pl:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/s_2000/honda_s_2000-5528773
B.ottul tetszik, h fekete a hardtop, nehogy már télen ne látszon, h nyitott. :-) De a szín fordítva kéne, belül piros bőrrel, kívül meg mondjuk grafitszürkében.