Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#481356 Sumér harcos Előzmény: #481164

ez igaz,ez az egy érv rohadtul Z kupék ellen szól...

350-ből a cabrio rohadtul béna vsz,370-ből meg drága......akkor már inkább zsir új mx5...

mert 2 üléssel legyen vagy nyitott vagy semmit nem ér...

jó mondjuk ennek a Porschenak a hátsó ülései sem egy hu de...de azért ott vannak,ha kell.....de ami érdekes,nekem a porsche soha nem tetszett,elismerem,ránézek,tetszik a hangja,de nem ,még matchboxban sem kellett 1977-ben:)

Jönnek az olcsó kínai autók Bulgáriából

#481021 kosami

Kis lépés ez Kína egyik legnagyobb autógyártójának, mégis ezzel sikerült betennie a lábát az unió ajtónyílásába - mondhatták volna a mai ünnepségen, amelyen a miniszterelnökkel az élén ott volt a fél bolgár kormány. Az ország ugyanis komoly reményeket fűz a vállalkozáshoz, amelyre 17 évvel az utolsó hazai autógyártási kísérlet után került sor. A Great Wall Motor Co és a bolgár Litex Motors összefogásával hozták létre az üzemet, amely elsőként szerel össze kínai gépkocsikat az EU területén - és természetesen az uniós tagság csábította Bulgáriába a kínaiakat, nem a helyi piac : http://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/jonnek_az_olcso_kinai_autok_bulgariabol.511288.html

http://www.autostat.hu/hirek/4863-a-kinaiak-mar-a-spajzban-vannak-epuel-az-europai-autogyaruk.html

#479034 kerikoma Előzmény: #478894

Végre sikerült venni egy olyan jettát amilyent akartam. Hát nem kicsi utána járás volt. Kemény fél év napi szinten, de megérte. Asszony nagyon örül:-))

#478894 Sumér harcos Előzmény: #478844

én ezt nem értem kezem közé kerül egy auto,tegyük fel céges sok esetben,richtig,hogy a gyári adat felett 5 literrel megy nálam:)

hazudgálnak a gyárban összevissza a fogyasztásról:)

#478844 KawaBazsy Előzmény: #478561

Vazz, nálam Touareg is 7,5-8-at evett (ok, nem Pesten, oda nem mentem azzal az elefánttal), pedig 5 henger, 2.3 tonna. Állat vagy, s taposod neki! Nálad a Mazda is 10-et enne.. :-)