Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#478579 Sumér harcos Előzmény: #478575

már ilyen formában nem....

ekkor egy 2000 hektáros cégnél voltam "hajjakend",mélyvizben 2 évig,de úgy szolidabban összeségében 7 év rálátással:)

a saját földjeim,ettől más kategoriát képeznek-nekem a 65-70% erdő,gyep kategoria.

de bizonyos kapcsolataim ugye megmaradtak a múltból is a gabonapiacról-pl. eltudtam adni 25 hektáron termett tritikálét 1 nap alatt,amivel a gazdája nem tudott mit kezdeni hirtelen,mert neki nem kellett-de már ez is évekkel ezelőtt történt:)

innen az oldalról ahogy én tudom még szántóföldi növénytermesztésben Csokigyáros,akinek komolyabb múltja van.

#478575 Primo Előzmény: #478561

Igazad van,80 km/h-nál nem megyek gyorsabban,tudod itt a Balaton parton minden falúban mernek.

A gabona piacon mozogsz?Ez lehet érdekes lehet majd számomra.

#478566 Sumér harcos Előzmény: #478552

igen azt nézem éppen,hogy ezek rangerek is elég olcsok,viszonylag.....2007-est 140ezerrel 3misi alatt már lehet kapni,ugyan nem tömeges a jelenség....L200-at ilyen áron még véletlenül sem találni...

de ez a statisztika nem reprezentativ,mivel mindent a piac határoz meg,hogy melyik autonak mi a vége árban:)

#478561 Sumér harcos Előzmény: #478552

én nem tudtam ennyivel járni,akkor csak simogatod:)

mert egy 1800kg-os autoval eljárni 8 alatt majd 3tonna összsúllyal elég dicséretes:)

volt,hogy elmentem Nádudvarra Kitéhez,rányomtak targoncával 2méter magas komplett raklap növényvédőszert,úgy huztam a földön szinte a hátsó bukocsövet,úgy ült a kocsi segge...

ki a földekre legtöbb esetben be táblába 4X4-be...árkon bokron....

kiküldtek horvátba repcét eladni-akkor autopálya 160km/h,mert haladni kellett...

de másnap indultam Tatabánya mellé Don kombájnhoz alkatrészért teli gázzal...

rá két napra Martonvásár kukorica biznisz...

rá egy nap Eger kukorica elad,teli gázzal......kb. ilyen 2 év volt:)

rá egy honapra Békéscsaba mellé Don kombájn elad.....rá egy hét Kite rt Nádudvar Joohn Deere kombájn vesz,itt kisérő auto volt villogva-na ekkor tötymörögve nem néztem a fogyasztást,talán itt lehetett 8 liter alatt nálam:)

#478552 Primo Előzmény: #478340

Nekem 8 éve már a 2. pickem van.Most 1 F.Ranger XLTL-el járok 8l alatt!!!!Ár érték arányban a legjobb volt a piacon 2008-ban.

#478529 Sumér harcos Előzmény: #478354

erre még hirtelen rá is néztem,hogy milyen jó ár/érték arányos:)

ez már az új kasztnis,km nincs benne 3 éves,remek állapotunak tűnik első látásra(ugyan látni kell)

egy 50 hektáros tanya mellé agyoncsapni tökéletes volna........

igen ám ,de lentebb olvasom,hogy:

"AZ AUTÓ NEM 4X4, HANEM ORSZÁGUTI VÁLTOZAT,"

innentől inditva egy guriga taknyot nem ér:))))

#478341 Sumér harcos Előzmény: #478338

hátul ugye laprugós,ami miatt olyan az érzése a sportkocsihoz,személyautohoz szokott embernek,mintha tevén ülne.....elvétve hoz személyautos érzést egy pickup,főleg 100 felett....

ez teherauto mese nincs..

nincs éjszakai suhanás,mely nagyon pazar...:)

attól függetlenül amit én hajtottam körbe volt csövezve,küszöbözve,nagy kerék-megnézték azért,sőt vagány is volt:)

#478340 Sumér harcos Előzmény: #478339

azt olvasom több irányban is,hogy ilyen 8.5 litereket irogatnak 2.5-3.0 cm3-is pickupoknak gyárilag,de az egy hatalmas mese habbal.......

#478339 Sumér harcos Előzmény: #478338

kapcsolható 4 kerék volt:)majd 2 tonnás,vagy 2900 összsullyal:)

meg volt abban minden,nagyon jól mozgott terepen,belementem vele akkora sárba,hogy ajtón felül ért:)

160-al jártam vele autopályán jobban nem is ment:)

de zabálni azt zabált...

#478331 Kissherceg Előzmény: #478330

imádkozom érte :) Remélem rózsaszínt kér szép felnikkel :)) Ha így lesz 10k-val beszállok :))

#478328 Sumér harcos Előzmény: #478327

nem egy csajos auto:)

meg ráadásul pesten forgalomban,parkolásnál csajoknak ujabb meglepetést okozhat,olyan a forduloköre,mint egy nyerges ifának:)