Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Most mán mind1, felszámo…

#490164 TrendMan

Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.

Re: nincs cím

#489994 TrendMan Előzmény: #489944

Két részletben vettem 1685-ös átlagáron olyan 2 hete, a nagy esés utáni visszapattincsban.

Most megint úgy érzem nagyon ködösitenek, és bár ott van az előző bejegyzésemben irt heti és havi doji - ami elvileg támaszt nyújthatna - négy nap a havi opciós lejárattal nagyon meredek terepnek tünik úgy, hogy nem tudok belenyúlni...

#489944 lackok Előzmény: #489819

Jó de milyen long pozi? Ma vásárolt, 1 hónapja, 1 éve...mert erre így nehéz válaszolni. Nekem pl. van októberi long pozim is, azt átviszem simán. Aki tegnap vett annak nem biztos, hogy jó ötlet.

Kiváncsi lennék kinek mi…

#489819 TrendMan

Kiváncsi lennék kinek mi a véleménye arany long pozi átviteléről a 4 napos ünnepen túlra úgy, hogy közben jön az ominózus 3. péntek?

Jó gondolat, vagy nagy esés jöhet?

A livecharts-on a heti, …

#488664 TrendMan

A livecharts-on a heti, a stooq-on a havi gyertya egy nagyon szep doji.....

Most a shortosok örülhet…

#484839 TrendMan

Most a shortosok örülhetnek (én is:-DDD), de ember legyen a talpán aki ezt jól le tudja kereskedni, ahol Bernake ad hoc (annak tünő) beszólásai lökik ide-vagy oda 100 dollárt az aranyat.

Én most arra tippelnék, hogy teszteli a 200 naposat olyan 1670 körül.

#477538 TrendMan Előzmény: #476739

Mondanom sem kell, hogy kiesett az emelkedő csatornából, kiváncsian várom mi jön ezután?

Visszazár a csatornába vagy lemegy megnézni a 200 napos átlagot?

Re: Trader

#477507 Hungarocel Előzmény: #477244

Köszönöm a válaszodat!

Még lenne egy kérdésem.

Nem vagyok közgazdász, de a certifikátok és az ETF-ek között kereskedés szempontjából nem látok nagy különbséget.

Azt értem, hogy a certifikát esetén nem kell megvásárolnia a kibocsátónak a mögöttes terméket, például egy index esetén nem kell megvásárolnia az index kosarában szereplő részvényeket, hogy így biztosítsa az indexel megegyező ármozgást.

Mégis kereskedés szempontjából melyiket érdemes nekem választanom?

Trader

#477217 Hungarocel

Sziasztok!

Aranyba szeretnék befekteti a tőzsdén. Milyen online tradert tudtok ajánlani? Hol vannak alacsony kezelési költségek, ha csak pár millióval szeretnék 1-2 hónapra longolni?

Most kezdek csak ismerkedni az arannyal való kereskedéssel, segítségeteket előre is Köszönöm!

#476739 TrendMan Előzmény: #476282

Én jelenleg egy emelkedő csatornában látom a megütött 1537-es mélypont óta.

Amikor legutóbb támadta az 1760-1800 ellenállási zónát, akkor túlszaladt és kiemelkedett belőle, ezért jött a visszaesés.

Most újra visszaállt a csatornába és egyre kisebb a hely az ellenállási zóna és a csatorna között. /szintén naposon/ nemsokára találkoznak és akkor jön egy döntés.

A csatornát most egy órás gyertya is megerősiti, hosszú alsó kanóccal, amikor visszahúzták bele.

#476282 hosszhuszár Előzmény: #476155

Naposon, mintha egy fordított fej-áll lenne kialakulóban, nem túl szabályos, de ettől még meglehet...