Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

A livecharts-on a heti, …

#488664 TrendMan

A livecharts-on a heti, a stooq-on a havi gyertya egy nagyon szep doji.....

Most a shortosok örülhet…

#484839 TrendMan

Most a shortosok örülhetnek (én is:-DDD), de ember legyen a talpán aki ezt jól le tudja kereskedni, ahol Bernake ad hoc (annak tünő) beszólásai lökik ide-vagy oda 100 dollárt az aranyat.

Én most arra tippelnék, hogy teszteli a 200 naposat olyan 1670 körül.

Re: nincs cím

#477538 TrendMan Előzmény: #476739

Mondanom sem kell, hogy kiesett az emelkedő csatornából, kiváncsian várom mi jön ezután?

Visszazár a csatornába vagy lemegy megnézni a 200 napos átlagot?

Re: Trader

#477507 Hungarocel Előzmény: #477244

Köszönöm a válaszodat!

Még lenne egy kérdésem.

Nem vagyok közgazdász, de a certifikátok és az ETF-ek között kereskedés szempontjából nem látok nagy különbséget.

Azt értem, hogy a certifikát esetén nem kell megvásárolnia a kibocsátónak a mögöttes terméket, például egy index esetén nem kell megvásárolnia az index kosarában szereplő részvényeket, hogy így biztosítsa az indexel megegyező ármozgást.

Mégis kereskedés szempontjából melyiket érdemes nekem választanom?

Trader

#477217 Hungarocel

Sziasztok!

Aranyba szeretnék befekteti a tőzsdén. Milyen online tradert tudtok ajánlani? Hol vannak alacsony kezelési költségek, ha csak pár millióval szeretnék 1-2 hónapra longolni?

Most kezdek csak ismerkedni az arannyal való kereskedéssel, segítségeteket előre is Köszönöm!

#476739 TrendMan Előzmény: #476282

Én jelenleg egy emelkedő csatornában látom a megütött 1537-es mélypont óta.

Amikor legutóbb támadta az 1760-1800 ellenállási zónát, akkor túlszaladt és kiemelkedett belőle, ezért jött a visszaesés.

Most újra visszaállt a csatornába és egyre kisebb a hely az ellenállási zóna és a csatorna között. /szintén naposon/ nemsokára találkoznak és akkor jön egy döntés.

A csatornát most egy órás gyertya is megerősiti, hosszú alsó kanóccal, amikor visszahúzták bele.

#476282 hosszhuszár Előzmény: #476155

Naposon, mintha egy fordított fej-áll lenne kialakulóban, nem túl szabályos, de ettől még meglehet...

200 napos mozgó átlag

#475720 TrendMan

Szervusztok!

Valaki meg tudná nézni progiban, hogy jelenleg hol jár a 200 napos mozgó átlag?

Köszönöm!

#472964 TrendMan Előzmény: #472950

Azokban az időszakokban, amikor az arany igazán erős volt, dollár erősödésre is tudott menni felfelé vagy legalábbis jól tartotta magát.

Ez most még nekem nem egyértelmü, alighanem most jön majd a puding próbája.

Különösen 1780 felé lesz érdekes a helyzet.