Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Trader

#477217 Hungarocel

Sziasztok!

Aranyba szeretnék befekteti a tőzsdén. Milyen online tradert tudtok ajánlani? Hol vannak alacsony kezelési költségek, ha csak pár millióval szeretnék 1-2 hónapra longolni?

Most kezdek csak ismerkedni az arannyal való kereskedéssel, segítségeteket előre is Köszönöm!

Re: nincs cím

#476739 TrendMan Előzmény: #476282

Én jelenleg egy emelkedő csatornában látom a megütött 1537-es mélypont óta.

Amikor legutóbb támadta az 1760-1800 ellenállási zónát, akkor túlszaladt és kiemelkedett belőle, ezért jött a visszaesés.

Most újra visszaállt a csatornába és egyre kisebb a hely az ellenállási zóna és a csatorna között. /szintén naposon/ nemsokára találkoznak és akkor jön egy döntés.

A csatornát most egy órás gyertya is megerősiti, hosszú alsó kanóccal, amikor visszahúzták bele.

#476282 hosszhuszár Előzmény: #476155

Naposon, mintha egy fordított fej-áll lenne kialakulóban, nem túl szabályos, de ettől még meglehet...

200 napos mozgó átlag

#475720 TrendMan

Szervusztok!

Valaki meg tudná nézni progiban, hogy jelenleg hol jár a 200 napos mozgó átlag?

Köszönöm!

#472964 TrendMan Előzmény: #472950

Azokban az időszakokban, amikor az arany igazán erős volt, dollár erősödésre is tudott menni felfelé vagy legalábbis jól tartotta magát.

Ez most még nekem nem egyértelmü, alighanem most jön majd a puding próbája.

Különösen 1780 felé lesz érdekes a helyzet.

Vajon most beállt longba…

#472879 TrendMan

Vajon most beállt longba, vagy a dollárerősödéssel együtt ez is füstbe megy majd?

#467118 Aranyos Előzmény: #467042

Oké. Köszi.

Szerintem oda rángatják a valuták árfolyamát ahova akarják.

Pl: Megegyezünk- hurrá - 280 Ft/Eur.

vagy elhúzódnak a tárgyalások, esetleg nem lesz megegyezés 320-330 Ft/Eur.

Szerintem a kis ember, a mi szintünk csak találgat. Akik tudják, azok meg nem írogatnak ide.

#467042 Ibiza Előzmény: #466997

nem az aranyár a gond -kb most reális helyen van - hanem valuták ára magas..

1900-1500 között bárhova mehet..

ha elhatároztad vedd meg..

#466997 Aranyos Előzmény: #466912

Látsz arra reális esélyt hogy a közeljövőben meredeken lefelé induljon az arany?

Ma akarok venni Filharmonmikert.

#466912 Ibiza Előzmény: #466906

alapból nem érdekel TA..csak órásat és naposat nézem..és a meredekséget..nem érdekelnek a húzgált vonalak alakzatok.. és tapasztaltam pár szintet.