K P,
Bocsáss meg, de erre a szintre már nem mennék le, ha nem haragszol.
Üdv
K P,
Bocsáss meg, de erre a szintre már nem mennék le, ha nem haragszol.
Üdv
Kedves Benadam!
Egyre kurtácskább vagy! A hideg teszi v. más?
K P,
Ezt mind egyedül sikerült? Nemár!
Kedves Benadam!
Küldöm szeretettel a további botorkálásodhoz:
Ahogy levettem a nívódat!
K Platina,
A Forex Akadémia említése kapcsán világossá vált számomra, miért véded olyan nagy elánnal a ZsXXL-t.
Köszönöm, hogy aggódsz az energiámért, de kérlek foglalkozz a saját dolgaiddal.
Kedves Benadam!
Igen, az utolsó sorodat elhiszem! Forex Akadémia - pár hónapig tudtak hozamokat produkálni, utána v.miért nem sikerült.
Ha már energiát fektetsz v.mibe legalább ne pazarold kártékony célból, tudod v.vághat!
Kedves Platina,
Nem tudom, ki, vagy mi az az F.A.. Magánemberként, magánvéleménnyel szóltam hozzá, nem üzleti érdekektől vezérelve.
De Te azt gondolsz, amit akarsz.
Szia Kedves Benadam,
ez a saját számlád?
- ilyet a F. A.-nál lehetett látni.
Szerintem rossz helyen totyikozol, habár Hozzád hasonszőrű és gondolatokkal burjánzó indította ezt a szánalmas totyikot.
Üzleti érdeked más irányú, a leveled egyértelművé teszi!!!
Szomorú, hogy ilyen sekélyes beírásokhoz kell folyamodnod az üzleted érdekében.
Kedves Benadam!
Rövid leszek. Semmi közöm a Quantomhoz. Se így, se úgy. Pláne nem védem őket. Összekeversz valakivel.
A retorikai irányról érdekes hogy pont Te beszélsz! Olvasd el a két hozzászólást és döntsd el kié volt a személyeskedő. Megsúgom, Nyertél!
Üdv, Kelvin
„A Business Software International (röviden: BSI) a Dominikai Köztársaság területén hivatalosan bejegyezett vállalat. A BSI alapítói több mint 15 éve foglalkoznak szoftverfejlesztéssel. Kiemelt ügyfeleik között szerepelnek a világ legnagyobb bankjai, alapkezelői, biztosítói stb.”
„Az egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cég a Business Software International (BSI), mely a
pénzügyi nagyvállalatok (bankok, alapkezelők, forex brokerek) szoftverbeszállítója.
Továbbá 8 éve fejlesztenek egy saját expert advisor-t, azaz egy forex számlamenedzselő
rendszert. Ez az Apollo Money Maker (röviden: AMM). Az Apollo Money Maker.”
Ez így kijelentve jól hangzik. Konkrétumokkal, tényekkel tudod bizonyítani vagy ez csak ez általános bizalomerősítő kijelentés? Milyen termékei voltak, vannak konkrétan az AMM mellett? Milyen szoftvereket fejlesztettek? Melyek azok a világ legnagyobb bankjai, alapkezelői, biztosítói, amelyekkel kapcsolatban áll, vagy állt az elmúlt 15 év folyamán?
Annak ellenére, hogy a cég 15 éve működik, én a hivatkozott tevékenységre és kapcsolati rendszerre vonatkozólag adatot nem találtam. A BSI oldalán is alapvetően csak az AMM van népszerűsítve.
Feltételezem, ha már ennyire reklámozod ezt a terméket, akkor könnyen tudsz válaszolni a feltett kérdéseimre.
Kedves Kelvin! ( ha személyre szóló az üzenet, illendő nevén nevezni a címzettet )
Jó, akkor tegeződjünk.
Először is. Levelem nélkülözte a személyeskedést,( pláne a tiédhez hasonló sekélyes színvonalú idiótázást ), pusztán tárgyilagos stílust képviselt. Kérlek téged, te is próbáld meg ezt a retorikai irányt követni. Gondolom ez nem egyszerű neked, de azért próbáld meg. Erre most kérlek először, egyben utoljára, ilyen simulékony hangnemben. Köszönöm
Hozzászólásomat azzal kezdtem - gondolván a gyengébbekre is - hogy nincs QXXL számlám. Ergo a belinkelt élő számla sem az. Hasonlóság azonban több van, mint azt láttatni szeretnéd.
Ha egy trader (vagy EA ) nem ismeri el, hogy rossz irányt vett fel, és nem zárja valahol a pozíciót ( csak a tőke végénél ), akkor az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető tradernek. Maximum zsonglőrnek. Ez mindenképpen hasonlóság a két számla között.
A számlaértelmezést is nagyon köszönöm, azonban nézd meg jobban, mielőtt észt próbálsz osztani. A martingale stratégia 4400 USD-nál kezdődött 0,1 lot-tal, és nem 6000 USD-nál 0,6 -tal. A számla indításánál és az utolsó hónapokban stop-os robot dolgozott rajta.
Azt elismerem, hogy az általad kockázatkezelésnek nevezett valami ( valljuk be őszintén, a Quantum esetében éppúgy nincs ilyen, mint az általam belinkelt számlánál) jobb a Q-nál, mert az emberek ész nélkül öntik be a pénzt, így van fedezet. Még. Azonban, ha elkezdik kivonni - az általad "ésszerű kockázat és számlakezelésnek" ábrázolt illúzió hajnali páraként illan majd tova. Zárójelben jegyzem meg, most szerintem pont ezt látjuk. Kevesebb kötés megy be, mert az iszonyatos nagy nyitott állományt fedezni kell, ami a long EURUSD pozíciókból származhat, amit hónapok óta tartanak. Ez fikció, de lehet racionalitása, ha ésszerűen gondolkodunk. Ha pedig kevesebb a kötés, a hozamok lecsökkennek, ehhez sem kell Einstein-i magasságokban szárnyalnunk, hogy kikövetkeztessük. A lecsökkent hozamok miatt a befektetők kivonják a pénzt, és a marha nagy és jól kiszámolt ( legalábbis szerinted ) MM kártyavárként omlik össze.
A tőkegaranciáról pedig - amivel rendszeresen érvelsz - egy egzotikus székhelyű cég esetén szintén felesleges beszélnünk. Kissé emlékeztetnek az érveid a Chewbacca védelemre, aminek nincs semmi alapja és értelme. http://indavideo.hu/video/Chewbacca_vedelem
Ha bróker zárja a pozíciókat, mondjuk 30 + X százaléknál, senki nem fog előugrani, hogy az X százalékot kifizesse. Szerintem ez is borítékolható.
Az lenne a tiszteletteljes javaslatom, hogy neved kezdőbetűjét K betűről változtasd Q -ra. Remélem ezzel nem sértettelek meg, és plasztikusabbá válna az is, hogy miért alkalmazod a Chewbacca védelmet a QXXL esetében.
Tisztelt Fórumozók, ha egyet értetek velem, a topic nevét változtassuk ZsonglőrXXL-re.
Köszönettel.
http://www.myfxbook.com/members/Benadam/kutyanak-kell-ilyen-szamla/234299
Üdv mindenkinek!
Mondjuk én már a -14%nál gondolkodóba estem volna, hogy leállítsam a kereskedést.
Üdv!
Érdekes ez a számla amit belinkkeltél. Szerintem nem sok köze van a Q számlájához. Bár azt nem lehet tudni mi megy a háttérben, de akkor sem gondolom, hogy ilyen stratégiával működnének.
Mindenesetre jó hogy kitetted ezt a számlát. Sokat lehet belőle tanulni.
A számlán jól látszik, hogy a rulettes duplázós stratégia életveszélyes és nagyon, de nagyon nem ajánlott. Ugyanis exponenciálisan nő a veszteség a rossz irányú elmozdulásoknál. Főleg ekkora pozíciómérettel. Ki az az idióta aki 6k-s számlán 0,6 lotos kötést csinál, majd ezeket duplázza. Majd amikor elégeti a tőkét és az 2000 alá esik akkor 0,1 lottal köt. 2000 $ alatt 0,01-el kellene ha normális a kockázatkezelés.
Ez minden csak nem ésszerű kockázat-, számlakezelés.
Sőt továbbmegyek, itt nincs is kockázatkezelés. Azt sem látom, hogy pl hol van az ésszerű tőkevédelem beállítva. Eléggé Gambler a stratégia az biztos. Továbbá azt sem értem, hogy -61% után miért nem szüntette meg a számlát a tulajdonos.
Hú közben látom hogy ez éles számlád volt, hát... azóta gondolom tudod, hol hibáztál.
Kéz csók a Hölgyeknek, üdv az Uraknak!
Nem vagyok QXXL tag. Nincs ilyen számlám sem. Azonban józanul gondolkodva tényleg több mint gyanús, hogy a
- floating rejtett
- swap free account
- a cég hongkong-i, magyar tulajokkal
- vannak kötések, amik hetekig-hónapokig nyitva vannak
- az EUR/USD lejtmenet ideje alatt lecsökkentek a havi hozamok
Eddig ezek fikciók. Amit azonban biztosra tudok az az, hogy a Quantum-osok az elején, mikor brókercégeket kerestek partnernek, nem a - feltehetően nagyobb jutalékot "osztó" új brókercéget ( nem szeretném megnevezni ) választották ( ennél a MAM számlán látszottak volna a nyitott tradek, és "csak" 1:200 -as tőkeáttételt kínáltak ) hanem a Tadawul-t. Akinek van füle a hallásra, hallja meg.
Az pedig, hogy Szent István, pardon sz.istvan milyen indíttatásból ágál ellenük, szerintem tök mindegy.
Pál apostol szavai valahogy így hangzottak: ha Krisztust prédikálják, akár szívből, akár színből, én annak örülök, és örülni is fogok.
Az analógia a következő:
Ha valaki egy veszélyes rendszerre hívja fel a figyelmet, és emiatt több befektető kivonja a pénzét, megmenekülve a veszteségtől - ami szerintem is be fog következni előbb, vagy utóbb - akkor ez rendben van.
Emberek, gondolkodjunk, - ahogy egy angol forex-es mondás tartja - " Mielőtt a jó öreg Marti újra lecsap! "
http://www.myfxbook.com/members/Benadam/kutyanak-kell-ilyen-szamla/234299
Üdv
Neked jobban kellene tudni, te vagy az Apolló szakértő. :)
http://www.facebook.com/people/Ken-Wayne-Garner/100003213771668
Te pedig pont azt csinálod idehaza, mint külföldi fórumokon egy bizonyos Ken Wayne Garner nevű felhasználó.
Aki próbál ingyen reklámot csinálni ennek a "csodarobotnak".
Semmi közöm sz.istvan-hoz.
Az meg téged minősít, hogy minden fórumon burkoltan reklámozod ezt robotot!
Miért nem azt nyomozgatod inkább amit a kommentbe írtam, hogy miért egy dominikai cég kezeli a "nagy hedge foundok, meg alapok" pénzét?
Hol vannak a több éves eredmények?
Ezek a martingale alapú(elódázzuk a veszteséget) robotok szart se érnek!
Kereskedni kell megtanulni és nem a veszteségben ülni és reménykedni, hogy majd csak egyszer vissza jön!
Bár neked ezt teljesen mindegy, téged valószínűleg csak a jutalék érdekel amit a bepalizott ügyfelek után kapsz.
Elnézést lehet még több konkurens cég, nem biztos, hogy 3. lehet!