Sziasztok! ( a cím elég eredeti és ötletesre sikeredett)
BenadamKéz csók a Hölgyeknek, üdv az Uraknak!
Nem vagyok QXXL tag. Nincs ilyen számlám sem. Azonban józanul gondolkodva tényleg több mint gyanús, hogy a
- floating rejtett
- swap free account
- a cég hongkong-i, magyar tulajokkal
- vannak kötések, amik hetekig-hónapokig nyitva vannak
- az EUR/USD lejtmenet ideje alatt lecsökkentek a havi hozamok
Eddig ezek fikciók. Amit azonban biztosra tudok az az, hogy a Quantum-osok az elején, mikor brókercégeket kerestek partnernek, nem a - feltehetően nagyobb jutalékot "osztó" új brókercéget ( nem szeretném megnevezni ) választották ( ennél a MAM számlán látszottak volna a nyitott tradek, és "csak" 1:200 -as tőkeáttételt kínáltak ) hanem a Tadawul-t. Akinek van füle a hallásra, hallja meg.
Az pedig, hogy Szent István, pardon sz.istvan milyen indíttatásból ágál ellenük, szerintem tök mindegy.
Pál apostol szavai valahogy így hangzottak: ha Krisztust prédikálják, akár szívből, akár színből, én annak örülök, és örülni is fogok.
Az analógia a következő:
Ha valaki egy veszélyes rendszerre hívja fel a figyelmet, és emiatt több befektető kivonja a pénzét, megmenekülve a veszteségtől - ami szerintem is be fog következni előbb, vagy utóbb - akkor ez rendben van.
Emberek, gondolkodjunk, - ahogy egy angol forex-es mondás tartja - " Mielőtt a jó öreg Marti újra lecsap! "
http://www.myfxbook.com/members/Benadam/kutyanak-kell-ilyen-szamla/234299
Üdv