Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Comment nélkül!

HZ-FX Előzmény: #470955

Értem RapidFX! Ez a hozzászólás téged minősít!

Vagy lehetséges, hogy te vagy az az sz.istván, aki elkezdte terjeszteni a quantumról a nem túl pozitív infókat??? Az sz.istván nem írt mostanában, te pedig a botrány után regeltél, más formában, de ugyanazt csinálod, mint ő...

Netán, te szeretnél csinálni egy új q-t??? Hát, én a stílusod miatt nem leszek ügyfeled, az biztos...

Ismerős???

2012.01.12 18:41 sz.istvan (Új regisztráló) Re: törölve Címzett: @sz.istvan

Az elejétől fogva olvasom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam be, hogy írni tudjak.

Én is partner vagyok a quantumxxl-nél és úgy gondolom jogotok van tudni, hogy én a tegnapi nap folyamán kivettem az összes pénzemet és az ügyfeleimet is erre kértem!

Belső (Tadawul-os) információm van arról, hogy a tulajdonosok is visszavonták az LPOA-kat és mentik ki a saját pénzüket! (

Sajnos az EU-nagy esése miatt (rengeteg long pozíció van bent még tavalyról!!!) a bent lévő nyitott pozíciók mértéke nem csakhogy, elérte de jóval meg is haladta az ígért max 30%-os szintet.

Ezért nem történik már napok óta kereskedés.

Aki időben lép az még valószínűleg visszakapja a pénzét, de aki késlekedik azt maga alá fogja temetni az összedőlő piramis.