Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

200 napos mozgó átlag

#475720 TrendMan

Szervusztok!

Valaki meg tudná nézni progiban, hogy jelenleg hol jár a 200 napos mozgó átlag?

Köszönöm!

Re: nincs cím

#472964 TrendMan Előzmény: #472950

Azokban az időszakokban, amikor az arany igazán erős volt, dollár erősödésre is tudott menni felfelé vagy legalábbis jól tartotta magát.

Ez most még nekem nem egyértelmü, alighanem most jön majd a puding próbája.

Különösen 1780 felé lesz érdekes a helyzet.

Vajon most beállt longba…

#472879 TrendMan

Vajon most beállt longba, vagy a dollárerősödéssel együtt ez is füstbe megy majd?

#467118 Aranyos Előzmény: #467042

Oké. Köszi.

Szerintem oda rángatják a valuták árfolyamát ahova akarják.

Pl: Megegyezünk- hurrá - 280 Ft/Eur.

vagy elhúzódnak a tárgyalások, esetleg nem lesz megegyezés 320-330 Ft/Eur.

Szerintem a kis ember, a mi szintünk csak találgat. Akik tudják, azok meg nem írogatnak ide.

#467042 Ibiza Előzmény: #466997

nem az aranyár a gond -kb most reális helyen van - hanem valuták ára magas..

1900-1500 között bárhova mehet..

ha elhatároztad vedd meg..

#466997 Aranyos Előzmény: #466912

Látsz arra reális esélyt hogy a közeljövőben meredeken lefelé induljon az arany?

Ma akarok venni Filharmonmikert.

#466912 Ibiza Előzmény: #466906

alapból nem érdekel TA..csak órásat és naposat nézem..és a meredekséget..nem érdekelnek a húzgált vonalak alakzatok.. és tapasztaltam pár szintet.

#466903 Ibiza Előzmény: #466844

már eladtam a maradékot ..most nem érdekel..figyelem..az 1650 az egy fontos szint neki..itt sztem elbíbelődik egy darabig és meredeken elindul egy irányba..meglátjuk..

#464133 Aspire Előzmény: #463962

Hát igen, kétoldalú a dolog, mert lehet hogy nem volt olyan a kapcsolat a családdal, hogy rájuk merte volna bízni. De ez akkor is elgondolkodtató ...

#463962 Ibiza Előzmény: #463834

ennek is van értelme.. lehett jobb helyre kerül mint az örökösökkel.. ha lomisok guberálók találják meg..

#463834 Aspire Előzmény: #463582

Rengeteg ilyen van, és a legtöbbször a vagyon elvész. Távolabbi ismertségben történt: az öreg mindenki elől eldugott mindent, senki se tudta hogy hova. Lomisok becsöngettek a házhoz, hogy van-e valami amire nincs szükség? Az asszony egy csomó régi ruhát, munkáscipőt, gumicsizmát odaadott, hogy vigyék, mert már 10 éve hordva se voltak. Mondanom se kell, hogy a retkes gumicsizmákba meg melóscipőkbe voltak bedugdosva a pénzek, aranyak.

De megtörtént sztori, hogy ágybetétben, ruhába bevarrva, szekrénybe beépítve, stb dobnak ki vagyonokat a mit sem sejtő családtagok.

Ha aranyat veszel, tudd hogy hol akarod/tudod tárolni, mert ez is fontos szempont lehet!

#463582 Ibiza Előzmény: #463581

jut eszembe...sok öreg elspejzol... dugdos..majd feldobja a pacskert..gyerekek kidobják a bútort..az arannyal együtt..

usai rokon is rejtegette a megtakarítását... ha néha hazajött mondta hova rakja...senki nem tudta meghalt..1hét után találták meg.. egy hónapig őrizték a cuccot utána ment kukába.. benne az élete megtakarítása..