Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Vajon most beállt longba…

#472879 TrendMan

Vajon most beállt longba, vagy a dollárerősödéssel együtt ez is füstbe megy majd?

Re: nincs cím

#467118 Aranyos Előzmény: #467042

Oké. Köszi.

Szerintem oda rángatják a valuták árfolyamát ahova akarják.

Pl: Megegyezünk- hurrá - 280 Ft/Eur.

vagy elhúzódnak a tárgyalások, esetleg nem lesz megegyezés 320-330 Ft/Eur.

Szerintem a kis ember, a mi szintünk csak találgat. Akik tudják, azok meg nem írogatnak ide.

#467042 Ibiza Előzmény: #466997

nem az aranyár a gond -kb most reális helyen van - hanem valuták ára magas..

1900-1500 között bárhova mehet..

ha elhatároztad vedd meg..

#466997 Aranyos Előzmény: #466912

Látsz arra reális esélyt hogy a közeljövőben meredeken lefelé induljon az arany?

Ma akarok venni Filharmonmikert.

#466912 Ibiza Előzmény: #466906

alapból nem érdekel TA..csak órásat és naposat nézem..és a meredekséget..nem érdekelnek a húzgált vonalak alakzatok.. és tapasztaltam pár szintet.

#466903 Ibiza Előzmény: #466844

már eladtam a maradékot ..most nem érdekel..figyelem..az 1650 az egy fontos szint neki..itt sztem elbíbelődik egy darabig és meredeken elindul egy irányba..meglátjuk..

#464133 Aspire Előzmény: #463962

Hát igen, kétoldalú a dolog, mert lehet hogy nem volt olyan a kapcsolat a családdal, hogy rájuk merte volna bízni. De ez akkor is elgondolkodtató ...

#463962 Ibiza Előzmény: #463834

ennek is van értelme.. lehett jobb helyre kerül mint az örökösökkel.. ha lomisok guberálók találják meg..

#463834 Aspire Előzmény: #463582

Rengeteg ilyen van, és a legtöbbször a vagyon elvész. Távolabbi ismertségben történt: az öreg mindenki elől eldugott mindent, senki se tudta hogy hova. Lomisok becsöngettek a házhoz, hogy van-e valami amire nincs szükség? Az asszony egy csomó régi ruhát, munkáscipőt, gumicsizmát odaadott, hogy vigyék, mert már 10 éve hordva se voltak. Mondanom se kell, hogy a retkes gumicsizmákba meg melóscipőkbe voltak bedugdosva a pénzek, aranyak.

De megtörtént sztori, hogy ágybetétben, ruhába bevarrva, szekrénybe beépítve, stb dobnak ki vagyonokat a mit sem sejtő családtagok.

Ha aranyat veszel, tudd hogy hol akarod/tudod tárolni, mert ez is fontos szempont lehet!

#463582 Ibiza Előzmény: #463581

jut eszembe...sok öreg elspejzol... dugdos..majd feldobja a pacskert..gyerekek kidobják a bútort..az arannyal együtt..

usai rokon is rejtegette a megtakarítását... ha néha hazajött mondta hova rakja...senki nem tudta meghalt..1hét után találták meg.. egy hónapig őrizték a cuccot utána ment kukába.. benne az élete megtakarítása..

#463581 hosszhuszár Előzmény: #463564

Nem beszélve arról, hogy Aranyos, azt írta, a gyerekeinek szeretné el spejzolni...

Feltételezem, nem 40 éves gyerekei vannak, de ha annyi idősek is, akkor is bőven élvezhetik majd a hasznát...

Aranyos kolléga szerintem nem döntötte még el, hogy spekulálni szeretne az arannyal, vagy befektetni...

#463564 Ibiza Előzmény: #463387

az arany ára az világpiaci..nem függ össze a hazai helyzettel..max a forint árával..

miért nem mész át a "mibe fektessem..." oldalakra?ott én is beírtam egy csomó tippet..

sztem itt a többség nem közgazdász (én elektromos ember vagyok) vagy szakreferens... csupán vette a fáradtságot az önképzésre.. az ember ne fektessen olyanba amit nem ismer..vagy nem ismeri a működését...a szélhámosság alapja a kapzsiság...

#463452 Aranyos Előzmény: #463439

Ha jól láttam a grafikonon 10 év alatt 9-szeresére emelkedett az arany ára.

Persze utólag könnyű okosnak lenni. Illetve 10 éve nem volt egy vasam sem.