Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

magunk között szolva azt…

#466882 Sumér harcos

magunk között szolva azt az uj autot kiadó céget is megrovásban részesiteném,amelyik nem képes egy rohadt USB csatlakozot tenni a CD-jére....

a renault ilyet is tesz a ráncfelvarrott megane-be: A Visio system fel-le kapcsolja a reflektort, s a sávelhagyásra is figyelmeztet...

na mondjuk ez halálra idegesitene,fel le kapcsolgatná a reflektort...

Re: nincs cím

#465225 hosszhuszár Előzmény: #465222

a 40. életévét tölti be idén márciusban, ahhoz képest jól tartja magát...

A csomagtartó fenéklemez a kritikus, de az is csak azért, mert az esővíz nem olt jól elvezetve....

#464127 KawaBazsy Előzmény: #464125

Hoppáka, akkor már tudom mire gyűjtesz. Én marha meg vigyorgok autózás közben.. :-)

Szerk: Na jó, az RS az nekem is kéne..

#464126 KawaBazsy Előzmény: #464118

Látod a kolléga milyen durván eltűnt, gondolom még a turbókat számolja. Indítsak egy "Longshort, merre vagy a pezsgőmmel?" topikot? :-)

#464115 Sumér harcos Előzmény: #461208

"Nem elképzelhetetlen ugyanakkor, hogy az MX-5 is elérhető lesz Wankel-motorral, ezt a Mazda ügyvezetője, Jamanucsi Takasi árulta el. A jövőben ugyanis készül majd egy bolygódugattyús motorral szerelt kupé is az S padlólemezre, így a közös alapok lehetővé tennék a motor használatát is."

na ezt nagyon gyorsan felejtsék el,ez az RX8-ban is egy eszetlen bukás volt,RX8-at xaré hugyé lehet venni,a motor benne meg sokszor 100ezerkm-et nem bir ki felújitás nélkül-egyszerűen agyrém már a mazda ezzel a wankel xarral.

de pont az RX8 gyártása végén tavaly vagy tavaly előtt azt nyilatkozták,hogy kész ennyi volt a wankel,erre....

http://www.vezess.hu/hirek/apro_turbomotor_uj_mx/34277/

#463046 Előzmény: #462988

Amennyiben óhajtod, akkor kérlek alássan, legközelebb majd kapsz egy hatalmas pofont a bértollnokozásért. Megfelel? :)

Most őszintén, egy ilyen sértésre mit lehet reagálni? Vagy lepofozlak, vagy nem reagálok rá. Nem hiszem, hogy mimózaság lenne, ha az ember elengedi a füle mellett a sértést. Tudod, olyan ez mint a kisegér és az elefánt, és amikor a kisegér utánaordít: "Na mi van, besz@rtál"? :) Tényleg hagyjuk :)

#462988 Láma Előzmény: #462486

"_AT_ omnipotens személy."

Részben. Másrészt egy mimóza. (Hirtelen nem fussa, a diagnózis latin megnevezésére. Valami diszkós személy, vagy ilyesmi.:) )

Különösebb problémát nem okoz,inkább érdekes jelenség. Azért zavaró csupán, mert nem lehet kiszámítani, melyik énje tér vissza legközelebb. Ír egy hernyótalpas, provokatív, ironikus, nagyarcúzóst,elvtársozóst, stb. Igazodsz a stílushoz és a szinvonalhoz, ám legközelebb mimózaként tér vissza. De ha megmaradsz a kedves beszélgetős stílusnál, akkor a következővel újra le akar gázolni.

Idővel, kiismerjük majd. A bértollnokra célozgatástól elveszíti az erejét, mint superman a zöld kristálytól. Ez a szó a mimózát hozza ki belőle. Később lehet, hogy szavakkal tudjuk majd irányítani, és kiválasztjuk melyikkel akarunk beszélni :D

#462497 Előzmény: #462486

Te tényleg nem olvasod el, amit írok? Én erre az első sorra reagáltam:

"Autós topikba irt cikkért nem jár fizetés?"

Szerinted innentől mit kellene még olvasnom? Akinek ennyire fussa és ez a színvonala, azzal nekem nincs mit beszélnem, vagy tovább olvasnom.

Úgyhogy, rohadtul mellé. De kérlek, ne offoljunmk tovább, köszönöm.

#462486 lagwagoner Előzmény: #462448

Érthető, elfogadható, de nem logikus védekezés.

"nyilvánvalóan semmiféle érvre nem telik tőle," Láma szépen levezette a vezetéstechnikai érveket.

"hogy a nyilvánvaló személyeskedéssel nem kívánok foglalkozni, hiszen aki csak eddig az olcsó színvonalig jut el,"

Hogy is szoktál még védekezni? "saját szavaid...mindenki magából indul ki".

Talált, süllyedt ;-))