Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Láma Előzmény: #461287

Hi-hi.:)

Mi történt cikkíró fenomén? Autós topikba irt cikkért nem jár fizetés? Miért lett hirtelen zavaró momentum a hosszú válasz?

Összefoglalom a beszélgetést, csak úgy a magam örömére:

Kérdeztél, provokatívan, (Szerintem gúnyosan, de nincs jelentősége) A választ nem értetted, vagy félreértetted, vagy szándékosan félremagyaráztad.(nem kívánt törlendő) A válaszod azt tükrözi, hogy a "sűtthal" minősítés éppen megfelelő számodra ebben a témában. De ezzel a rengeteg ismereteddel azért jó helyen érzed magad a magas lovon. Ezért onnan fentről (fensőbbséged teljes tudatában) kijelented rögvest, hogy fogalmunk sincs a témáról. A bővebb magyarázatot nyilvánvalóan továbbra sem érted, de ahelyett, hogy belekérdeznél, ezután sem gúnyolódsz, (hiszen te nem teszel olyat). Az autózásról szóló beszélgetésbe símán beleapplikálod Hófehérkét, (hiszen te nem gúnyolódsz), de a válaszok hosszát és tartalmát a legnagyobb természetességgel kritizálod annak ellenére, hogy azok, a témához kapcsolódó példát, (vagy hűűű, micsoda bűn, esetleg sztorit tartalmaznak).

Érdekes veled beszélgetni, gyöngyszem vagy a magad nemében. :)

Ha az elején beismered, hogy ennyire sűtthal vagy a témában, akkor ehelyett a kedves beszélgetős helyett, kezdhettem volna rögtön a egy szájbarágós változattal is, és akkor mostanra már te is értenéd, amit rajtad kívül itt az összes topiklakó (akiknek fogalma sincs a témáról) ért. Hogy azok a nagy arcok akik tudnak kézifékest fordulni, miért állnak bamba arccal meglepődve a pálya végén. A hibát én követtem el. Többet feltételeztem a valóságnál. Ne haragudj, hogy untattalak. Az is tolerálható, hogy ha valamiért nem jár fizetés, azt hamarabb megunja az emberfia. :) Azért hófehérkét olvasva rezgett a léc, hogy valahogyan belekerül a beszélgetésbe a hazaárulás és a Gyurcsányahibás kifejezés, mint alapvető ok-okozati összefüggés. :D