ááááá, tudom, hogy őt már jobban szereted, hisz Ő már "tisztelt tag". És több időt is szán rád :-) Esélyem sincs ;-)
ááááá, tudom, hogy őt már jobban szereted, hisz Ő már "tisztelt tag". És több időt is szán rád :-) Esélyem sincs ;-)
"picirigo már megfejtett téged"
Akkor ez kimaradt. Hol van? :)
Na, eleget udvaroltam neked szerelmem. :-)))) Remélem, azért szeretsz még ;-))
"Bevallom, provokáltalak:"
Kit nem ;-) picirigo már megfejtett téged.
Bevallom, provokáltalak:
"Minek, magadat már jellemezted. Én veled ellentétben ugye nem személyeskedek. Hogyan is mondtad:
"Te írtad, nem én, saját szavaidról mondasz véleményt. "
LOL :-))))))))))))))))))))))))))
Ennyi."
Azt hiszem, ne ragozzad tovább, mert egyre jobban belekavarodsz :)
"Tudom, hogy vannak olyanok, akik egyenlőbbnek hiszik magukat :) "
Te szavaid, mindenki magából indul ki :-))
Mintha a te hozzászólásodra reagáltam volna, de igazán ne is zavartassad magad ;)
Tudom, hogy vannak olyanok, akik egyenlőbbnek hiszik magukat :)
"Ennyit sem voltál képes betartani és maradtál a személyeskedésnél :) "
Minek, magadat már jellemezted. Én veled ellentétben ugye nem személyeskedek. Hogyan is mondtad:
"Te írtad, nem én, saját szavaidról mondasz véleményt. "
LOL :-))))))))))))))))))))))))))
Ennyi.
Te meg "ennyit se voltál képes betartani", hogy a Bilderberg topickban nem kezded el elemezni a Nyilasi alap hozamát. Csak egy mai példa.
"No Comment. "
Ennyit sem voltál képes betartani és maradtál a személyeskedésnél :)
Engedelmeddel:
No comment.
""És köszönöm, hogy nem OFF-olsz előre is."
Az a jog is csak neked van fenntartva? :) "
CSAK a laza házszabálynak köszönheted, hogy Offolásaiddal VIP taggá váltál.
Nem azért tiltottak amit írtál, hanem ahogyan. Ez a bicskanyitogató stílus sokáig nem jön be senkinek.
"Nem, engem például a neoanarchisták és individualisták gyűlöltek, mert nem tetszik a világképük,"
Jajj, már ez a milliószor leírt üldözési mániád...:-///
A többi rész meg a szokásos semmitmondó terelés. No Comment.
pl.: "Tessék mondani, te fel tudod mutatni, hogy olyan harcot folytattál pénzügyi oldalakon az emberek érdekében, "
Nagyképűen kérkedsz!!!
"Én egyszerűen csak írogatok, " Jaja a másikat folyamatosan minősíted, offolsz, kioktatod! Ez az igazi ego-anarchista...
"Könyörgöm, ezzel MINDENKI EGYETÉRT VELED"
Akkor meg miért hozod fel pejoratív jelzőnek azt, hogy kitiltottak ezért a mentalitásért? Elmondtam akkor is hogy ez történt, és mellesleg azt is, hogy erre inkább vagyok büszke. Én megtettem amit tudtam.
"de akkor itt miért rugdosod a másikat (ha az nem bánt téged)?"
Példa?
"Én meg élőben osztottam az észt 14 éves korom óta, h nem szabad eladósodni (én se tettem)."
Élőben nehéz egy forumról kitiltódni. De most nem rólad volt szó, hanem arról a beszólásodról, mely szerint a "kibírhatatlanság" miatt tiltottak volna ki. Nem, engem például a neoanarchisták és individualisták gyűlöltek, mert nem tetszik a világképük, és ha egyedül, akkor egyedül, de szót is emeltem ellene.
"Ekkora arcot."
Te írtad, nem én, saját szavaidról mondasz véleményt.
"AKKOR LESZÜRHETJÜK, HOGY KÉRKEDSZ olyanokkal szemben akiket lenézel? :-( Nagy büszkeség."
Megint a te szavaid, hiszen magadból indulsz ki. Én egyszerűen csak írogatok, éppenhogy nem kérkedek, hiszen semmit sem mutatok meg abból, amim van (tessék mondani, mim van nekek, milyen autom, hol lakom, mennyi pénzem van?), a lenézést meg max kisebbrendűséggel megáldott ember érezheti, hiszen ha én lenéznék valakit, akkor azzal pont nem állnék szóba. A büszkeség meg nem is tudom, hogy az érvek hiányában állandóan előhúzott személyeskedésen kívül hogyan kerül ide.
"És köszönöm, hogy nem OFF-olsz előre is."
Az a jog is csak neked van fenntartva? :) Nekem meg kuss a nevem. Ez aztán a tisztelet :)
"Ne adósodjatok emberek, mert nem szabad! Tessék mondani, te fel tudod mutatni, hogy olyan harcot folytattál pénzügyi oldalakon az emberek érdekében, hogy ne dőljenek be a reklámonak, ne hitelből éljenek és ne adósodjanak el hosszú távra?"
Könyörgöm, ezzel MINDENKI EGYETÉRT VELED, LEGFŐKÉPPEN ÉN, ezt sem kell elmondanod milliószor! Olvastuk tőled a forumos sztoryaidat (naponta). Vond le a tanulságokat azokról, de akkor itt miért rugdosod a másikat (ha az nem bánt téged)? Miért hozod néha be azt a legalja mainstream stílust (még ha ki is cifrázod?)? Nem értelek.
"nem csoda, hogy téged nem tiltottak ki, de én erre nem lennék büszke a helyedben. Mert én elmondhatom, hogy nem csak most osztom az észt ebben a témában"
Én meg élőben osztottam az észt 14 éves korom óta, h nem szabad eladósodni (én se tettem). Most szobrot állítsak neked vagy mit szeretnél? Pont.
"De legalább most már mindenki látja a tiszteletet és respectet egyes tőzsdések értelmezésében azokkal kapcsolatban, akik nem ebből élnek és ezt még el is merik mondani ;) "
Ekkora arcot. Meg is kapod a tiszteletet, ha nem barmolod szét a szobákat, és a hozzászólók véleményét.
AKKOR LESZÜRHETJÜK, HOGY KÉRKEDSZ olyanokkal szemben akiket lenézel? :-( Nagy büszkeség.
Ennyit erről. Csak nem tudom, hogy ez miért jó neked (az ilyen embereknek ez miért jó). A SZÁNDÉKOS KÖTÖZKÖDÉS?
Akkor így írom: Respect! Tisztelet a másik véleményének, és az adott topicnak!
És köszönöm, hogy nem OFF-olsz előre is.
igen, köszi.
:))
öcsémét akarják bevonni.