Re: ACN, az új Amway
lagwagoner Előzmény: #453711"Ne adósodjatok emberek, mert nem szabad! Tessék mondani, te fel tudod mutatni, hogy olyan harcot folytattál pénzügyi oldalakon az emberek érdekében, hogy ne dőljenek be a reklámonak, ne hitelből éljenek és ne adósodjanak el hosszú távra?"
Könyörgöm, ezzel MINDENKI EGYETÉRT VELED, LEGFŐKÉPPEN ÉN, ezt sem kell elmondanod milliószor! Olvastuk tőled a forumos sztoryaidat (naponta). Vond le a tanulságokat azokról, de akkor itt miért rugdosod a másikat (ha az nem bánt téged)? Miért hozod néha be azt a legalja mainstream stílust (még ha ki is cifrázod?)? Nem értelek.
"nem csoda, hogy téged nem tiltottak ki, de én erre nem lennék büszke a helyedben. Mert én elmondhatom, hogy nem csak most osztom az észt ebben a témában"
Én meg élőben osztottam az észt 14 éves korom óta, h nem szabad eladósodni (én se tettem). Most szobrot állítsak neked vagy mit szeretnél? Pont.
"De legalább most már mindenki látja a tiszteletet és respectet egyes tőzsdések értelmezésében azokkal kapcsolatban, akik nem ebből élnek és ezt még el is merik mondani ;) "
Ekkora arcot. Meg is kapod a tiszteletet, ha nem barmolod szét a szobákat, és a hozzászólók véleményét.
AKKOR LESZÜRHETJÜK, HOGY KÉRKEDSZ olyanokkal szemben akiket lenézel? :-( Nagy büszkeség.
Ennyit erről. Csak nem tudom, hogy ez miért jó neked (az ilyen embereknek ez miért jó). A SZÁNDÉKOS KÖTÖZKÖDÉS?
Akkor így írom: Respect! Tisztelet a másik véleményének, és az adott topicnak!
És köszönöm, hogy nem OFF-olsz előre is.