Re: ACN, az új Amway
Előzmény: #461392"Könyörgöm, ezzel MINDENKI EGYETÉRT VELED"
Akkor meg miért hozod fel pejoratív jelzőnek azt, hogy kitiltottak ezért a mentalitásért? Elmondtam akkor is hogy ez történt, és mellesleg azt is, hogy erre inkább vagyok büszke. Én megtettem amit tudtam.
"de akkor itt miért rugdosod a másikat (ha az nem bánt téged)?"
Példa?
"Én meg élőben osztottam az észt 14 éves korom óta, h nem szabad eladósodni (én se tettem)."
Élőben nehéz egy forumról kitiltódni. De most nem rólad volt szó, hanem arról a beszólásodról, mely szerint a "kibírhatatlanság" miatt tiltottak volna ki. Nem, engem például a neoanarchisták és individualisták gyűlöltek, mert nem tetszik a világképük, és ha egyedül, akkor egyedül, de szót is emeltem ellene.
"Ekkora arcot."
Te írtad, nem én, saját szavaidról mondasz véleményt.
"AKKOR LESZÜRHETJÜK, HOGY KÉRKEDSZ olyanokkal szemben akiket lenézel? :-( Nagy büszkeség."
Megint a te szavaid, hiszen magadból indulsz ki. Én egyszerűen csak írogatok, éppenhogy nem kérkedek, hiszen semmit sem mutatok meg abból, amim van (tessék mondani, mim van nekek, milyen autom, hol lakom, mennyi pénzem van?), a lenézést meg max kisebbrendűséggel megáldott ember érezheti, hiszen ha én lenéznék valakit, akkor azzal pont nem állnék szóba. A büszkeség meg nem is tudom, hogy az érvek hiányában állandóan előhúzott személyeskedésen kívül hogyan kerül ide.
"És köszönöm, hogy nem OFF-olsz előre is."
Az a jog is csak neked van fenntartva? :) Nekem meg kuss a nevem. Ez aztán a tisztelet :)