Rést betömték.
Még nagyon adják. Majd ha 5-10k-s tételeket vesznek egyben, akkor fordulhat.
Rést betömték.
Még nagyon adják. Majd ha 5-10k-s tételeket vesznek egyben, akkor fordulhat.
Azért a 630 környéke "szépen" védve van! Akár meg is állhat az esés...
Rémhír? Annyit írtam, hogy "lehetséges" hogy erre gondol valaki.
Rossz az értesülésed.
Miért írsz olyan rémhíreket, amit nem is tudsz?
Olvassátok már el a Tpt-t inkább ötletelés helyett, abból világosan minden kiderül
"Pár forint híján a felvásárlási ajánlat bejelentése előtti szintre esett vissza a Rába részvények árfolyama. A papír november 28-ai záróárfolyama 621, napi maximuma 629 forint volt, míg a mai kereskedésben a legalacsonyabb ár, melyen gazdát cserélt a papír 631 volt."
A bejelentés előtt azért volt egy "kis" mutyi is a papírral ha jól emlékszem! Csak úgy valaki elkezdte venni:D
Ahogy nyomul lefelé, még 600 is kinéz belőle.
ps. Lassan rése is eltűnik.
Szvsz. piacin is venni fogják, majd ennél magasabb áron, ha megjön a hatósági jóváhagyás...
ÉS ma is volt hati zárás: RAB1203 680.0 -56.0 -7.61
Gondolom ha a hati zárások kifutnak akkor megnyugszik kicsit az árfolyam is!
Nem ettől félek.Úgy tudom hogy a kivezetéshez min 75% kell.Ha ez megvan,átalakítják zrt-vé,és te mint részvényes vagy a cégbe,de semmi kötelezettség nincs a részvény vásárlásra. Akár évekig társ tulajdonos lehetsz az állam mellet.Nem jól tudom?
Szvsz arra gondolsz, hogy lehetséges, hogy a 75% feletti részesedés szerzés után a főrészvényes köteles felajánlani a maradék részvényesnek a kivásárlást a tőzsdei árfolyamon, egyszerűen azért, hiszen a többi részvényesnek innentől kezdve semmiféle beleszólása nem lehet az ügyekbe. De ez szerintem tőzsdei árfolyamon történik, nem hasraütésszerűen. Az egy más kérdés, hogy ha azt döntik el a következő közgyűlésen, hogy kivezetik a tőzsdéről, akkor mennyi lesz az árfolyam.
ez az annyit ad érte amennyit akar nem úgy működik. :) 90% felett van a kiszorítás
Halottam egy olyan lehetőségről,hogy az állam 75% birtokában kivezeti a tőzsdéről,a részvényekért meg annyit ad amennyit akar,ha egyáltalán veszi.Lehetséges ez?
vegyem vagy várjak? Nálam ez a kérdés.
Van valakinek ötlete a további forgatókönyvre (3-12 hó).Nekem elég sok maradt.Várjak,vagy dobjam?
:))) akkor megy nyerőd az államnak, ha tőzsdén kívül adod el szvsz.
Lassan kezd elviselhetetlenül vonzó lenni:D 600 alatt már az önbizalmam is megjönne!
TBSZ- számlán lenne, így tudomásom szerint nem menne semmi a nyereségemből, az államhoz!?