Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#455674 MrTibi16 Előzmény: #455668

Csak ezért kérdeztem!

RAB1112 arrow 690.0 -40.0 -5.48

RAB1203 arrow 736.0 -5.0 -0.67

Igen nagy idő, de nem tudom elképzelni, hogy az itt megvett papírokért nem kapnám meg a 815 HUF -ot:D

De "beszari" vagyok venni:D

#455359 Amatoregy Előzmény: #454907

most látom van vagy 20 db rába részvényem a fiók alján. Valahogy itt marad, vagy nem láttam, hogy mikor teljesült....

Akkor tartogassam?

#454907 filter Előzmény: #454896

Én nem gondoltam, hogy ilyen sokat megszereznek.

Olyan 55 % körülire saccoltam.

Sok szépet lehetett olvasni, fejlődni fog a cég, legalább is remélem.

Nincs még ez a vétel teljesen lefutva.:)

"A felajánlások alapján …

#454896 MrTibi16

"A felajánlások alapján 73,84 százalékos tulajdonossá válhat az állam, amely a sajátrészvényeket kiszűrve 76,97 százalékos befolyást, azaz minősített többséget biztosít. A 8,1 milliárd forintos ellenérték teljes mértékben fedezhető a júliusban elkülönített 13,4 milliárd forintból."

Szép lenne ha tőzsdén hagynák a maradékot és a fel nem használt elkülönített pénzből korszerűsítenék egy kicsit a céget, értelmesebb lenne mint elkezdeni megvenni a többi papírt.... Még valami jó is kisülhetne ebből a cégből!

#454606 MrTibi16 Előzmény: #454603

Szivárognak... Egy bizonyos rétegnek nyílt titok, hogy mennyit szerzett az állam!sajnos!

Ha kiszorítás lesz abban…

#454597 MrTibi16

Ha kiszorítás lesz abban az esetben még érdemes részvényt venni ezen az árszinten!:D

"Az ajánlat tartalmazza …

#454596 MrTibi16

"Az ajánlat tartalmazza azt is, hogy mi történik abban az esetben, ha az állam a Rába részvények több mint 90 százalékát szerezné meg. A dokumentum alapján ugyanis az ajánlat sikeres lezárását követően az ajánlattevő a Tpt. ide vonatkozó paragrafusa alapján élni kíván a vételi jogával az összes többi, az ajánlat során a tulajdonába nem került Rába részvény tekintetében, akkor, ha az ajánlat eredménye képpen vagy ha az Ajánlat lezárását követő 3 hónapon belül 90 százalékot meghaladó befolyást szerezne a Rábában. Ezt követően az ajánlattevő a Részvények BET-ről történő kivezetését tervezi, majd a Rába működési formáját nyilvános részvénytársasági formáról zártkörűen működő részvénytársasági formára kívánja átalakítani. Fontos tudni azt, hogy az ajánlati árat elfogadóknál azok sem járnak rosszabbul, akiket kiszorítanak, hiszen ők is a 815 forintos ajánlati árat kaphatják meg részvényeikért. "

"Abban az esetben, ha az…

#454594 MrTibi16

"Abban az esetben, ha az ajánlattevő nem szerezne 50 százalékot meghaladó mértékű befolyást a Rábában, elállhat az ajánlattól. Ebben az esetben a felajánlott részvényeket visszatranszferálják a felajánlók brókercégeknél vezetett számláira."

"Ha az ajánlattevő 50 százaléknál nagyobb befolyást szerez a Rábában, akkor az ajánlat eredményes. Az állam dönthet majd arról, hogy továbbra is tőzsdei vállalat marad a Rába. A tőzsdei kivezetésről a társaság közgyűlése dönthet, a Tpt. alapján a döntéshez a szavazati jogot megtestesítő részvények legalább 75 százaléka szükséges.

"

#454122 vincentlauria Előzmény: #453448

bocs, csak most látom, hogy írtál. Gondolom már nem aktuális, de a rend kedvéért.

Ebrokin volt, 5000 Ft-ért transzferáltam az Unicreditre, amit a múlt héten nyitottam. Ha nem jön össze, visszautalják arra a számlára, ahonnan jött (díjmentesen). Kb ennyi egyelőre, várom a híreket én is....