Tessék. Tudsz németül? :-)
"Ein ähnliches Konzept verfolgt BMW mit dem Zweiliter-Biturbo-Diesel im BMW 123d, doch beim BMW 3er wird diese Leistungsklasse weiterhin vom Dreiliter-Sechszylinder mit einfacher Aufladung abgedeckt."
Tessék. Tudsz németül? :-)
"Ein ähnliches Konzept verfolgt BMW mit dem Zweiliter-Biturbo-Diesel im BMW 123d, doch beim BMW 3er wird diese Leistungsklasse weiterhin vom Dreiliter-Sechszylinder mit einfacher Aufladung abgedeckt."
Nem tudod megmutatni, nem szedted szét az autót. Melyik szalonban vetted? Ott kérdezzük meg.
De akkor túrok német cikket..
utálom az édes pezsgőt ezért neked 1 üveg bort kell adnod, mégpedig a bényei pincéből a muskotályost amit kóstoltunk, akkor áll a fogadás! Hogy döntjük el? Eljössz, és megmutatom? Újságírás nem ér! :))
Meg kell nézni és rámutatni:))
esetleg német szaklap...
Mekkora poén.. megvetted az autót, használtad, tán már meg sincs, s most derült ki, h csak 1 turbót kaptál.. :-)
Erről a vicc jut eszembe: Egyszer Stevie Wondert megkérdezték, h nem e érzi hátránynak, h ő vak. Mire azt válaszolta: -Még mindíg jobb vaknak lenni, mint négernek, nem?" :-))
A benzines 335i az kettő (2 kicsi). Illetve az új, az egy, de kettős megfúvással.
Diesel 335d az kettő (egy kicsi-egy nagy)
Diesel 330d (vagy 530d, 730d, mindegy), EGY turbó!!!
Az úriemberség jegyében fogadjunk 1 üveg pezsgőben (édes). Na?? :-)
újságírók nem értenek hozzá..
mondjuk a kocsiban ?? :)) figyelj, tuti a kettő, most hívott a szerelő más miatt, és éppen megkérdeztem :D Benzines is 2, és a dízel is kettő, csókolom :) jöhet a kocsi
"A 335d hathengerese nem 3,5, csupán 3,0 literes, a névadás a régi 7-es széria mintájára történt, amelynél a 735i úgy vált 745i-vé, hogy turbót tettek a háromfeles blokkra. Más a helyzet most, hiszen az eddigi háromliteres dízelen már eleve ott fityegett EGY feltöltő. 335d-vé tehát csak egy további turbóval válhatott az autó, azaz sorban egy másodikkal. Nemcsak a feltöltési rendszer, de maga a motor is új. Teljesen alumíniumból készül, hogy jó könnyű legyen, és három köbcentivel kisebb is a 330d-énél."
Azt nem is kérdeztem mennyi lenne sportlégszűrő majd megnézem neten.
nemrég cseréltem légszűrőt, pollenszűrőt a gépen, úgyhogy egy darabig marad így.
sportlégszűrőt raktam a v8 ra és semmi, vagyis csak az, hogy nem kell mindig megvenni a papírszűrőt, ez is megtérül pár csere alatt
nono, mindkettő bi, a 330 egy kicsi egy nagy, a 335 pedig két kicsi de másképp kalibrálva és kb +80 paci meg vagy 50 Nm nagyon mennek, de nem láttam értelmét a 335 nek mert csak autómatával lehet kapni, akkor még szerettem váltani, meg nem volt még ez a ****a 8 sebességes váltó, de kipróbáltam és azért jó volt az, de jobban tetszett a manuál. Sajnálom ma már, de ez van. Sajna a deréktámasz is kimaradt, de azért ****a. 7,5 körül alakul a fogyi, míg 335 ös haveroknál 9-10 liter... ezek az adatok nem annyira kímélő üzemmódra vonatkoznak...
330 is megy borzasztóan, piszkosul :))
Köszönöm infókat.
Beszéltem is azzal aki haverom gépét tuningolta.
Azt mondta lehetséges, optimális beállítással 105 gyári lóról, 117-re felvinni, 145 Nm-ről, 164-re nyomatékot. Fogyasztás fél liter körüli csökkenés.
Ár 80 k .
Nem hiszem meglépem, sok értelme nem biztos lenne nem annyira jelentős , bár fene tudja, ha tényleg hoz fél liter csökkenést kb 3 év alatt megtérülne.
Még annyit mondott lehet picit variálni azzal, hogy sport légszűrőt tenni gyári helyett, azt szokták még, valamit az is jelenthet.
mindenképpen benzines ezekből, nagyon meg vagyok vele elégedve egyébként, persze a 330d az azért más világ de ugye az coupé biturbó. Most vár egy keveset a kicsike míg újra üzembe helyezem. Addig is jó lenne ha nem enné le a fejemet a v8. Nem országúton van a baj, hanem sokat használom mostanában városban, akkor meg 18 liter gáz kell neki és ha ez lehet 15 is akkor már jó is. Kérdeztem műhelyt eddig 40ezer az ajánlat csiptuningra. Szerintem megéri, csak próbálok még kérdezősködni..
A Touareg nálam 8-at evett, városban sem ment 10 fölé. Ezeknél a nagy teheneknél van értelme a dieselnek, bár nekem akkor is benzinessel kéne, s gázzal, ahogy a tied. Erről a direkt túlfogyasztásról még nem hallottam, ezzel nem chiptuningost, hanem amerikai autókra specializált műhelyt kéne megkérdezned.
A Jeep Wrangler anno nálam 12-t evett (2.5i, sornégy), szar volt a hangja, nem ment, s kézzel kellett váltani. Akkor már inkább legyen 15, s bugyborékoljon. :-)
lazán 14et esznek ezek is gázolajból is, és legalább nem megy...:))
azt hallottam, simán lehet nagyköbcentisnél csökkenteni a fogyasztást 20% al is, mert a bunkók a gyárban direkt úgy állítják be, hogy foggyon az a benzin rendesen, ez igaz gázra is, mert ugyan azt a vezérlést használja. Persze hogy sok a gáz is, ha van kevesebb, és még állítólag erősebb is.
1. Gázüzem - de az már megvan. :-)
2. Diesel motor, ahhoz egy 3.1 literes, 5 hengeres csörgő csodát adtak, 14 másodperces 0-100-al. Kinek a pap..
Ne mondd nekem, h gázzal is sokat eszik. Ha igen, akkor Sumér kolléga példáját ajánlom. Ő is él-hal a jó benzines autókért, de akkor is inkább csetteg egy 1.5 diesellel, hogy este a takaró alatt gázolajszagúan dörzsölhesse a tenyerét, h aznap is mennyit spórolt.. :-)
Mire? Én azt írtam le, hogy én is megnéztem az én automhoz tartozó gyárilag támogatott tuning árát és garanciális feltételeit, és ezek után azt mondtam, hogy én köszönöm, nem kérem, mert az én automnál nyilván nem véletlenül gondolják így a tuningolást.
És akkor most légyszives nekem elmagyarázni, hogy ebből hogyan jön az ki, hogy én mit gondolok mások autojáról és mások autojának chip tuningolásáról, avagy más jellegű tuningolásáról? Értem én, hogy azt szeretnéd kiolvasni, hogy azért, mert nekem nem kell, azért elítélek másokat ezért, de sajnos még az ellenkezőjét sem írtam, ugyanis semmiféle véleményt nem írtam mások és más autok tuningjáról :)
Nem tudtok véletlenül egy bevált csiptuningos műhelyt 4.7 es v8 as jeepre fogyasztáscsökkentés céljából?