Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Piroska sétál az erdőben…

#447303 Wall street

Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:

- Nem félsz Piroska?

- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.

mégsem

#447040 TrendMan

A kormány legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem kéri Magyarország a Nemzetközi Valutaalap segítségét. Matolcsy miniszter sajnálatosan félreértette Orbán Viktor egyik üzenetét.

A miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter éppen egy reggeli megbeszélésen vett részt, amin többek között jelen volt Selmeczi Gabriella is. Fideszes forrásaink szerint rá célzott akkor Orbán Viktor, amikor felírta egy szalvéta hátuljára a "MILF" szót, ami a dekoratív idősebb hölgyek megnevezésére szolgáló kedvelt szlengszó kormánykörökben. Matolcsy valószínűleg csak egy gyors pillantást vetett a papírra, és félreolvasta azt, ezért gondolta, hogy az IMF-hez kell fordulnia a gazdaság rendbetétele ügyében. A félreértés szerencsére hamar tisztázódott, Orbán viccesen úgy kommentálta az ügyet, hogy legközelebb inkább a "szúrnám" kifejezést fogja használni, kivéve, ha Hende Csabának akar üzenni, mert még a végén lerohanjuk Suriname-ot.

Re: nincs cím

#446692 Wall street Előzmény: #446690

egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban amikor meghallják hogy megnyikordul az ajtó. Ó gyorsan tűnj el ez biztos a férje!

Suttogja a nő.

A férfi felugrik,felkapja a ruháját és már indul az ablak felé... amikor megáll és úgy szól: Hé álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed!!!!

Evert a feleségéhez: - …

#446690 Wall street

Evert a feleségéhez:

- Kedvesem, a drágább lakásról való álmod végre valóra válik!

- Tényleg? Ez csodálatos!

- Igen, hétfõtõl emelik a lakbért. :D

Vidéken lévő feleség táv…

#446649 kosami

Vidéken lévő feleség táviratozik a férjének:

- "Anyám nagyon rosszul lett. Stop. Beszállították a kórházba. Stop. Az orvosok feladták."

A férj válasza:

- "Remélem nem az én címemre!"

Re: nincs cím

#446616 TrendMan Előzmény: #446393

Ebégynékt tljseen iagz, de nem voygak bziots bnnee, nem vzeet-e agyi korosádhzoáz hsszoú tován?

Tduiilnik oyaln érézs igy ovlansi, mithna dodgana az aygam...

Egy anlgaii etegyem ktua…

#446393 kosami

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

sün

#446358 Bendeguz

Srác felkel reggel, teljesen másnaposan, ráadásul totál összeverve.

Bejön az apja a szobába, mire a srác:

- Apa, nézd, összevertek!

- Tudom fiam, én voltam..

- De hát miért.

- Nézd fiam, tegnap éjszaka hazajöttél, berohantál a szobába,

lekurváztad anyádat, ezt még elnéztem..Majd benyitottál húgodhoz, őt

is lekurváztad, ráadásul le is hánytad, de ezt is elnéztem..de mikor a

nappaliban a szőnyegre szartál, aztán teleszurkáltad fogpiszkálókkal,

majd közölted, hogy "Márpedig a sün mostantól itt lakik!"... ;D

Re: Darth Vader Budapesten

#445597 _pda_ Előzmény: #445595

a Kossuth téren kellett volna leszállni, oszt behaladni a parlamentbe megszorogatni 1-2 nyakat :))))