Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.
Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.
A kormány legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem kéri Magyarország a Nemzetközi Valutaalap segítségét. Matolcsy miniszter sajnálatosan félreértette Orbán Viktor egyik üzenetét.
A miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter éppen egy reggeli megbeszélésen vett részt, amin többek között jelen volt Selmeczi Gabriella is. Fideszes forrásaink szerint rá célzott akkor Orbán Viktor, amikor felírta egy szalvéta hátuljára a "MILF" szót, ami a dekoratív idősebb hölgyek megnevezésére szolgáló kedvelt szlengszó kormánykörökben. Matolcsy valószínűleg csak egy gyors pillantást vetett a papírra, és félreolvasta azt, ezért gondolta, hogy az IMF-hez kell fordulnia a gazdaság rendbetétele ügyében. A félreértés szerencsére hamar tisztázódott, Orbán viccesen úgy kommentálta az ügyet, hogy legközelebb inkább a "szúrnám" kifejezést fogja használni, kivéve, ha Hende Csabának akar üzenni, mert még a végén lerohanjuk Suriname-ot.
egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban amikor meghallják hogy megnyikordul az ajtó. Ó gyorsan tűnj el ez biztos a férje!
Suttogja a nő.
A férfi felugrik,felkapja a ruháját és már indul az ablak felé... amikor megáll és úgy szól: Hé álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed!!!!
Evert a feleségéhez:
- Kedvesem, a drágább lakásról való álmod végre valóra válik!
- Tényleg? Ez csodálatos!
- Igen, hétfõtõl emelik a lakbért. :D
Vidéken lévő feleség táviratozik a férjének:
- "Anyám nagyon rosszul lett. Stop. Beszállították a kórházba. Stop. Az orvosok feladták."
A férj válasza:
- "Remélem nem az én címemre!"
Én mrá az iksloabn éezrtem hyog a nevylatn vlaami ncins rdeebn.:-)
Ebégynékt tljseen iagz, de nem voygak bziots bnnee, nem vzeet-e agyi korosádhzoáz hsszoú tován?
Tduiilnik oyaln érézs igy ovlansi, mithna dodgana az aygam...
http://comment.blog.hu/2011/10/15/sebestyen_balazs_a_satan
Fantáziadús alkotás
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Srác felkel reggel, teljesen másnaposan, ráadásul totál összeverve.
Bejön az apja a szobába, mire a srác:
- Apa, nézd, összevertek!
- Tudom fiam, én voltam..
- De hát miért.
- Nézd fiam, tegnap éjszaka hazajöttél, berohantál a szobába,
lekurváztad anyádat, ezt még elnéztem..Majd benyitottál húgodhoz, őt
is lekurváztad, ráadásul le is hánytad, de ezt is elnéztem..de mikor a
nappaliban a szőnyegre szartál, aztán teleszurkáltad fogpiszkálókkal,
majd közölted, hogy "Márpedig a sün mostantól itt lakik!"... ;D
:D Hehehe, ilyen egy átlagos walesi kirándulás!! :DD
A témába vág:
a Kossuth téren kellett volna leszállni, oszt behaladni a parlamentbe megszorogatni 1-2 nyakat :))))