Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

emelkedő, táguló csatorna

#451965 TrendMan

Jól látom, hogy mióta szeptember végén leszúrt 1536-ra és visszajött, egy emelkedő csatornában mozog a naposon, melynek a felső széle meredekebb, az alsó laposabb (de emelkedő) és ez a csatorna egyre tágul.

Azaz most valahol 1680-nál lehet az alja, a teteje meg már 1860 körül jár...

Én vizionálom ezt, vagy vki meg tudja erősiteni?

Ksz

Re: nincs cím

#450084 TrendMan Előzmény: #449759

Hát itt bekavartak rendesen, átírták a korábbi kilátásokat.

Én most azt mondanám, hogy 1720 sőt talán 1740 is már (megint) támasz.

Azért aki eddig nem vett longot, az most már ne kapkodjon, aki meg shortban van, mint Ibiza, az vagy korán lépett, vagy nem:-)

Magam részéről 1780 tájt gondolkodom majd el a long záráson.

eladtam longokat..és nyo…

#450020 Ibiza

eladtam longokat..és nyomtam egy közepes shortot

#449759 TrendMan Előzmény: #449717

Nem lett doji a naposon, csak egy lapos testü zöld gyertya.

Mégis, mivel kiesett az emelkedő csatornából (köszi az diagramot), mehet vissza 1700 alá.

Ez alighanem csak US kereskedési időben nyer megerősitést...

Érdekesség, hogy Ázsia már szeretné felvásárolni, erre reggel Európa ráadott.

Lehet, hogy már valamelyik európai jegybank adogat?

Dojit vélek látni a napo…

#449490 TrendMan

Dojit vélek látni a naposon.

Holnap reggelre derül ki, jól láttam-e?

Chavez már megkezdte ara…

#449001 Ibiza

Chavez már megkezdte aranyának bezsákolását 211 tonna már bereppent a múlt héten..

Alábbi bejegyzésem egyen…

#448990 TrendMan

Alábbi bejegyzésem egyenlőre nem igazolódott be, az igazi megerősités az 1700 alól történt felszúrásra azonban csak 1720 felett jöhet.

Viszont 1710-en látni 2 órás dojit, melyek alapján ez a szint támasz lehet.

Ez alapján a beszűküléses szenárió akár 1710-1720 között is megtörténhet.

#448132 TrendMan Előzmény: #447392

Ezt most nem értem, ha hozzányúlnak, akkor eladnak belőle, az esést hoz, nem?

Egyébként az emelkedés annak tudható be, hogy a jegybankok is rendszeresen vásárolnak, nem is keveset.

Látom már, az fog történni, hogy nemsokára egészen beszákül az árfolyam valahol 1685 körül, aztán majd tördelhetjük a kezünket, hogy onnan hirtelen merre megy tovább?

#447392 hosszhuszár Előzmény: #447387

mivel nagy valószínűséggel ők irányítanak, és ha valóban hozzányúlnának a készletekhez, akkor szerintem, merhetnénk nagyot álmodni, nem zárnám ki a magasabb árszinteket sem...

#447387 TrendMan Előzmény: #447284

Ksz.

Természetesen ez is egy lehetséges szenárió, de én inkább akkor számitok rá, ha megint látótávolságba ér a 2000-hez.

Az 1660-as stoppot szigorúan be kell tartani és a magasabb szinteken inkább realizálni.

Egyébként érdekesnek tartom, hogy hiába van az európai jegybankok kezében a világ aranykészletének nagyobbik része, ez mégsem ad stabilitást az állampapiroknak.

Ez önmagában is nagyon figyelemre méltó!

finanzen.net

#446985 TrendMan

"A piacon az a hir járja, hogy biz. spekulánsoknak tegnap sürgősen likviditást kellett teremteniük, ezért esett be az arany."

Vajon mihez kellett nekik a likviditás?

Ez nem feltétlenül longos jel, 1660-as szigorú stoppot be kell tartani.

16.30

#446877 TrendMan

Ezek a 16.30-as rántások arra utalnak, hogy valamilyen titkos erővonalak müködnek ebben az időpontban.

Nem csak aranyban, de a részvénypiacon is (olaj esetén termszetes, hiszen a készletjelentés épp akkor jön) pont ebben az időpontban hajlamos áttörni kritikus szinteket, megerositeni kitöréseket.

Ez a magyar befektető számára különösen kellemetlen, mert ez után az időpont után a piac zárása (annak közelsége) miatt már nehéz reagálni.

Ha az erővonalak nem is titkosak, de én nem tudom miért épp ebben az időpontban dőlnek el kritikus irányok?

16.30 odakint a Keleti parton 10.30 .... ekkor ébrednek a milliomosok???

Ekkor ébrednek az algoritmusok??

Ekkor érnek véget a befektetési bankok reggeli egyeztető megbeszélései?

Néhány órás doji arra ut…

#446850 TrendMan

Néhány órás doji arra utal, hogy érdemes lehet 1670-en akkumulálni a long poziciókat, mely igy egy szük 1660-as stoppal megjátszható.