Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#444350 Frontin Előzmény: #444340

Aljára? Sokan mondták már hogy arra nem szabad vadászni, de ez tényleg így van. Csak szintek vannak amiket az ember meghatároz magának, és azokhoz kéne igazítani a kereskedést. A taktika érdekes dolog, ahogyan olvaslak téged, Te is abba a kategóriába tartozol, aki a legutolsó cseppet is ki akarja csavarni a citromból, ha egy csepp is benne marad elégedetlen. Hasonlóan látom magamat is sajnos. :-)

Más. Szépen esegetünk, tartom is a pozikat természetesen, de azért a félsz bennem van, hogy a történelem ismétli önmagát, és az MNB kamatot fog emelni mint anno 2008 októberi végi első pánik idején, amikor forint erősödött 3 nap alatt 20 Ft-t, Otp meg 2400 körülről 3-4 nap alatt ment vagy 1500 pontot. Természetesen az akkori és a mostani helyzet egészen más, nem is akarok párhuzamot húzni közöttük, de hasonló helyzet azért előállhat talán. Érdekelne egy közgazdász véleménye, ha lenne kamatemelés az mekkora lehetne, és milyen hatással járna mondjuk az otp esetében rövidtávon.

#444340 BudFox Előzmény: #444336

hát az.. most azon gondolkozom hogy amint leértünk az aljára..vagy amit annak hiszünk onnantól egész más taktikára kéne nekem is átállni, mert igy elég sok pénz mindig elúszik a haszonból..

#444335 Frontin Előzmény: #444319

Ékes példája annak, hogy milyen sokfajta módon lehet látni egy adott helyzetet. :-)

Én hatiban minimum a rés betöltését várom 16K alatt, aztán ott megint lehet gondolkodni a folytatáson a látottak alapján. Persze a korrektség kedvéért hozzáteszem, hogy nem teljesen objektív amit mondok, lévén shortokon csücsülök, úgyhogy ezt az irányt próbálom igazolni magamnak. :-)

Persze ez mindenkivel így van aki ilyen vagy olyan poziban van, max nem ismeri be magának.

#444330 BudFox Előzmény: #444319

Igen....Morganéknak elég sok van amúgy....de ha most el akarják adni még jó áron...akkor hova várják ? 1300 -ra ?

#444329 BudFox Előzmény: #444318

akkor shortot majd lezárjuk...és mehet ameddig azok a barom amcsik fel nem húzzák :D

pikk pakk eladási, vétel…

#444328 szotyi

pikk pakk eladási, vételi pánik van..

cafatokba van a kisbüfi idegrendszer

#444323 Frontin Előzmény: #444315

Elképzelhető hogy Otp-t ezen a szinten már megfogják, és ez lesz az alja (szvsz nem), de az is legalább annyira sanszos, hogy csak most fog begyorsulni az esés, amennyiben amerika is esni kezd. Véleményem szerint 50-50% az esélye mindkét kimenetelnek.

#444319 Rozsdáskilincs Előzmény: #444315

Budfox! Van még egy lehetőség a felminősités mögött. Azt a sok OTP részvényt szeretnék elsütni valakinek:-)

#444317 Frontin Előzmény: #444308

Benne van a pakliban bármikor, hogy bux 500-600 környékét visszateszteljük a mai nap folyamán. A többi az már úgyis azon múlik, mit csinálnak kint. Amcsiknál szvsz ha idén még komolyabban esni akarnak, akkor azt hamarosan kezdeniük kellene, ha ez elmarad, akkor év végéig lehet egy kis happy. Bár szerintem annyian várják a mikulást, hogy elképzelhető hogy csak karácsony előtt fog betoppanni, és akkor sem túl nagy puttonnyal.

#444315 BudFox Előzmény: #444308

Morgan Stanley is elég sok OTP -t birtokolhat, mert felminősítették az OTP -t...

nem nagyon akarják már lefele engedni...viszont USA, ha úgy vesszük még szinte nem is esett semmit..ha ők beindulnak...

#444308 Waszeitung Előzmény: #444284

Molly nagyon izmozik és sztem vszeg Sc-re gyúrunk,nem nagyon akarják lejjebb engedni az indexet...

#444272 Fornit Előzmény: #444271

Én sem nyitottam vissza semmit 500 felett (eddig sajna) tegnap 550-es promt mellett a határidő 650 környékén volt; ezért.

#444271 Frontin Előzmény: #444269

500 felett indokolt volt, aztán majd meglátjuk hogyan alakul a nap további része. Gondolkodtam én is, de végül egyelőre nem csináltam semmit, sokat mondjuk úgysem engedett volna a fedezet.