Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: .........

#443271 sbbacsi Előzmény: #443266

Mol az készen van.

Még lenne fél óra a 18k-nak is nekimennénk.

Beszarás az egész. Egyedül az otp forgalom biztató valamennyire...

#443270 Fornit Előzmény: #443219

Bazz és nem... Magasabban vagyunk mint a héten bármelyik nyitó/záró érték.

Nem gondoltam volna a reggel...

#443269 BudFox Előzmény: #443266

én is csak nézem....longot már nem veszek...csak zárok záró szakaszban shortot...majd jövő héten zárogatok lejjebb.

#443266 Waszeitung Előzmény: #443265

Ez a Molly egy csoda,napokig döglődik aztán egyszer megindul oszt visz magával mindent,mentünk ma +4 % ot,túlszárnyalva mkit,még ma lehet nekimegyünk 17e-nek,vajon mi lesz ebből jövő 7en?

#443265 sbbacsi Előzmény: #443249

Ilyen után jöhetne pl. a leminősítés... vagy valami hasonló lefelé mutató meglepetés.

Vagy nem tudom.. lassan már nem tudok olyat kitalálni, ami jobban megrángatna oda-vissza. Pedig igény az van rá, tisztán látszik...

#443261 Frontin Előzmény: #443249

Hát ha ez korrekció, akkor annak elég emberes. Pengeélen táncol a dolog nagyon, innen fordulni kellene. Én mindenesetre kitartok, semmit nem zárok, újat nyitni visszont már nem akarok, eléggé kivagyok feszítve, meg aztán hagyni akarok fedezetet hétfőre is, lehet hogy még akkor is örömködni akarnak.

engem most ütött ki 700o…

#443260 Borska

engem most ütött ki 700on a profitvédő,nem tudom jó helyen volt-e a stopp,kiderül,de kánya világ van az tuti

#443255 BudFox Előzmény: #443249

nem sokan....olyan volt a hangulat hogy nem sokan merték..tegnap még 315 volt az Euró..ma már el is feletette mindenki ?

2009 -ben ilyenkor már a teljes csődről beszélt mindenki.

#443249 Waszeitung Előzmény: #443247

Két nap alatt 1000 pont csak úgy,kori gyanánt,törölve ezzel az esést,és bux a legerősebb megint...takarodjon ez a bux a ...csába.

Gondolom a végére lesz még felkötés is,csak úgy hogy legyen tejszínhab is a tortán.

Van olyan aki megjátszotta a 16e alatti hatilongot és eddig hozta?Kivi vagyok ki a legbátrabb :D

#443241 Waszeitung Előzmény: #443239

Pedig bennünket ma biztos hogy nem tolnak le,ne is reménykedjen ebben a kis speki... :D

Viszont ha innen futunk neki 17e nek és átvisszük akkor lesz anyázás részemről rendesen,mert ezzel megint meg lett optva longos,shortos.

Otiban nem volt vmi qva nagy forgalom 3e felett,bár ez senkit nem vigasztal...azért csuda volt az a mai mutatvány,hétfőn vajon +150 kt val nyitunk?

#443239 Frontin Előzmény: #443233

Tulajdonképpen amit összehoztunk esésben 8 nap alatt, azt letudtuk 2 nap alatt vissza. Mindenre gondoltam, de erre nem bevallom őszintén. Ha nem ütnek minket lejjebb zárásig, akkor sanszos hogy hétfőn tovább fel. Amin még jobban csodálkozom, azok az amcsik. Persze amíg bezárnak még sok minden történhet. Bízom benne hogy nem tart ki a lelkesedésük a végéig.

http://kepfeltoltes.hu/111111/BUX111260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#443238 BudFox Előzmény: #443232

USA jó magasan nyitott viszont forgalom nagyon alacsony. rég nem láttam ilyen alacsonyat..úgyhogy viszem tovább a shortokat...talán hétfőn lesz egy kis visszaesés