Lehet,hogy Erzsikét is ..............?
Lehet,hogy Erzsikét is ..............?
ha es amennyiben megtortenik a tulajdonszerzes akkor marad NYRT vagy kivezettetik,ha maradnak a tozsden akkor mi a forgatokonyv irany del?
Hát... Aki ma ebbe eddig belevett, az nem nagyon nyert a bulin
788
Erzsike is gyanúsan elkezdte venni srv-t a hónap elejétől...
jó észrevétel.
Én egyelőre nem, 796-ot nekem már nem ér a több bizonytalansági faktor miatt
Új Randi végre jelzi, ha egy papír felfüggesztésre került, de még nem az igazi
kis rés. Játé pakkal vettem
Ránézésre 790-ig elmehet akár, de az látszik, hogy nincs még tele a könyv ész nélküli ajánlatokkal.
erős a gyanúm....
ha komoly a dolog, kiszívnak mindent, 50+1-ig...
Kérdés, stratégiával csinálják e, vagy ész nélkül, ( mol)
Én 800 felett se venném, sok még a bizonytalansági tényező, de az besz*rás lenne, ha a végén az MNYP pakkot zúdítanák rá a tömegre és nem is lenne a felvásárlásból semmi.
Akárhogy alakul a Rába buli, jó húzás az állam részéről, mert reflektorfénybe helyezi a magyar járműgyártásban rejlő potenciált. Ilyenre szoktat ugrani a külföldi befektetők. Áttételesen komoly gazdaságélénkítő hatása lehet a lépésnek.
815-nél sok értelme nincs venni, hacsak nem spekizik holnap is tovább, fel a végtelen felé :)
szerintem nyitóban kiakad, aztán jön egy kisebb realizálás, talán 800-ig.
Csak aztán nehogy az MNYP pakkot zúdítsák rá a lelkes tömegre...
Van itt még több bizonytalansági tényező:
- nem lesz meg az 50% +1
- nem hagyja jóvá a PSZÁF, így időben elhúzódhat
- eláll az állam az egésztől, a költségvetés helyzete így is siralmas.
Kíváncsian várom, hogy mi fog történni. Beteszem majd én is a vételi ajánlatom, de ha nem kapok, nem fogok mindenáron venni.
Ez attól függ, meddig tud elmenni a vevő /állam/. Azt, hogy mindenképp 50%+1-et akar megszerezni, biztató. Ehhez azért hiányzik még 23%. Remélem a nagyobb köteggel rendelkezők is így gondolkodnak.
van egy olyan érzésem, hogy nem fog összejönni valami miatt ez a kivásárlás, nem tudom miért, de A8 jánosok, megint gazdagodnak majd.....
nekem lenne, nagyon odaadnám, a 40%-os limiten...