Csak töttyög :)
Csak töttyög :)
ja és még forgalom sincs benne bezzeg tegnap ..............
2 napja szopat és csak a pénzemet égetem tegnap shortoltam ma long ez alapján ki fog ütni a stop 16900-nál és meg se áll 16600-ig!!!!!!!
Ma mi lesz az alja TIP-MIX ?
17000-en lezártam a 15... pakjaimat és átszálltam OTP-be...
A 14... pakjaimat sajnos túl korán zártam le, de a 15.... MOL pakjaimat 17300 alatt nem adom el. Ma átviheti 17... pontot. De rövidtávon nem hiszem, hogy a 17500-as szintet át tudná törni.
Szegény az eklézsia,hülyeségekre nem költenek :D
létom költséghatékonyan húzzák a buxot :)
már vártam a hsz-t :))
Az elmúlt 1 hétben ritkábban voltam. Elfoglaltságom is volt, + múlt hétfőn sikerült hozzájutnom 14710-en és 14785-ön 1-1 pakkhoz. A pénteki napot csak azért élték túl, mert nem voltam gépnél, úgyhogy szerencsém is volt. Tegnap is bent álltam záróba, de ha jól emlékszem 20 ponttal fentebb. Újabb mák! :)
Ma reggel dobtam 740-en. Oka: 770 környéke nálam fontos szint Augusztus elejétől Szeptember elejéig ekörül a szint körül mozgott. Ráadásul réssel fel nyitott.
Bocs, kimaradt a köszönöm az infóért, nem voltam benne biztos, hogy melyik rések számítanak.
De abban egyetérthetünk, hogy a legfontosabbat néha bugyi takarja. : )
Háát, ha nálad nincs meg a rés, akkor nem ugyanaz a grafikonunk, mert nálam is 16000 volt a tegnapi plafon, a mai minimum pedig 16010.
Ott van igen.
Meg én látok egyet 14610-14630 között még 4.-én (5, 15, 30 percesen látszik), csak nem tudom, hogy ez így mennyire számít? Valaki tudna ebben segíteni?
16000-16010-nél van rés? Úgy emlékszem 16k volt a tegnapi max.
Az semmi, elment a netkapcsolatom, stoppról letettem, hiba volt. : )
250 feletti visszavétel nem lett volna rossz :)