Ma nem igazán követtem az eseményeket. Annyit tudok, hogy CHF árfolyamrögzítés történt. De mitől gyengül ennyire az euro?
Ma nem igazán követtem az eseményeket. Annyit tudok, hogy CHF árfolyamrögzítés történt. De mitől gyengül ennyire az euro?
Nem tudok mit mondani, csak annyit hogy 40$-ral több van reggelhez képest. Azt hogy mivel szedte össze nem tudom. De sztem az is benne van, de mivel kötéscsoportokat épít így a zárások majd a következő napokan hetekben történnek.
De a forex robot topikban mindent le fogok írni. :)
Szia! Hogy kereskedte le az fx a chf/eur kvázi rögzítést? Elvileg ha igen gyorsan lépett, akkor észre kell venned a számládon majd...
Szia!
Írd meg priviben az elérhetőséged és minden kérdésedre válaszolni fogok. Vagy írj nekem az iforex@gmx.com-ra.
Ezt nem akarom itt kifejteni. Nem erre való a topik.
Hétfőn kötött de csak 1et.
A vspt és a jutalékot változó hogy mikor vonják 1-15 között. Ez változó volt a 7 hónap alatt.
nem emlékeztem pontosan! :-)
Így már még szebb!
Amúgy neked hétfőn kötött?
Ill. azt kérdezném, hogy a szerver díjat, azt mindig a hó első ker. napján vonják?
A 40%-ot pedig a nyitáshoz képesti hónap leteltével?
Amúgy nagyon király, nyitom a béta robotot is!
Nézd Ati!
Mondom amig megy addig menni kell vele!
a pénzed nem tudod elveszteni, a Tada miatt, ill. a poa miatt, és a szerződés miatt!
De ha el is vesztem, ámen úgy legyen!
Amig megy addig folyamatosan veszem ki a nyerőt, amig a töke nincs kint!
Ez a robotozás alapvető szabálya!!!
Kötés csoportokat nyit, ha valami elmegy rossz irányba azt hedgeli, és a csoprot elmegy + akkor zár!
Kelvinnek ugye már hozott 30%-ot, ami azt jelenti, hogy ha a robot elbukja a 30%-ot akkor befejezi a müködést, ergo ha kelvin kiveszi a pénzt, már nem tud bukni
Szia Kelvin!Bocs, hogy lerohanlak, de Tőled szeretnék kérdezni.Előre annyit, hogy nem beszari vagyok, csak zéró az ismeretem a forex robotról.Megkérdezhetlek 1-2 dologról?Köszi:)
Szóval, nekem azt mondták, hogy havi 2-4 %-ot termel ez a robot, és 70% rá a tőkevédelem.
Na, most én sose hallottam ilyenről, az én időmben a befektetés a takarékbetétkönyv volt.
Úgyhogy eléggé félek az ilyen befektetésekről, de aki ajánlotta az azzal győzködött, hogy ez robotos kereskedés, és nem kell hozzá a tőzsdéhez érteni.Ez már megnyugtatóbb.
Én nem vagyok telhetetlen, már havi 1%-al is megelégednék ilyen banki kamatok mellett.Szóval nem esnék kétségbe, ha nem kapnék 4-5%-ot.
Egy dolog van, amitől rettenet félek, hogy nagyot bukhatok, sőt, hogy mindent elvesztek.A 30%-ot kockáztatom, ez rendben van, de attól félek, hogy a 70%-os tőkevédelmet is elvesztem.
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire tuti ez a 70%-os védelem?Mire terjed ki?Arra, ha fizetésképtelen a cég?(Tadawul Fx.Bár ez így vicc, mert nagy cég))
Csak, mert árfolyamokra nem szoktak védelmet ígérni, és mi van ha itt kedvezőtlen az árfolyam?Ilyenkor pl. a Beva se fizet, ha az egy befektetési alap.Tudom, hogy ez köszönő viszonyban sincs a befektetési alapokkal, csak példának ezzel tudtam összehasonlítani, mert ezt ismerem.
Nagyon köszi, ha válaszolsz, és ne haragudj a tudatlanságomért.
És ha látod az mit változtat? Megrohanod a céget a pénzedért csak az enyém el ne vesszen jelszóval és összeomlik az egész felépített stratégia. Mert ha mindenki ezt gondolja akkor végén elfogy a fedezet. A megnyitott pozíciók előbb utóbb nyereséggel lesznek zárva.
Valószínűleg ezért úgy nem is működne. Beszéltem már egy két robotfejlesztővel ezzel kapcsolatban és a MAM számlákon pont ezért vannak ilyenek, mert a kapzsi, de beszari ügyfelek máris rohannak ha van egy kis veszteség, ha realizált ha nem. Aki nem bírja elviselni ezt a kockázatot és nem tud ezzel a tudattal együtt élni, annak nem való és kész. Tegye bankbetétbe, tőzsdére forexre, csináljon maga pofitot. De keress olyan külföldi céget akik mindezt garantálják neked. Nem sokat fogsz találni, de rengeteg mégis működik.
De azt azért magyarázd meg nekem, hogy ha két mam számla van és a Tada nem engedi egy bizonyos összeghatárig a mam számla méretét, akkor hogy tolják be fedezetbe az új ügyfelek pénzét? Megmondom, sehogy kénytelenek a meglévő fedezetből gazdálkodni. 2 mam számla van április óta és azóta is működik rendesen. MAM1-re már nem tesznek pénzt.
De mondom mutass nekem mam számlán működő robotot ahol nem csak a lezárt hanem a nyitott pozíciókat is látod. Nem fogsz sokat találni!
Az MT5-ös dologra reagálva. A minap bent voltam a Tadánál az irodában és számlát akartam nyitni. Mondtam nekem kell az MT5 rendszer. Mint kiderült abban nem lehet ellentétes pozit nyitni szóval hedgelni. Azt mondták MT5-öt amcsi piacokra szánták a kereskedési szabályok változtatása miatt. MT4 fejlettebb, MT5 tulajdonképpen felesleges EU-s piacokra. Egyébként sokkal butább és leegyszerűsítettebb is. De kérdezd meg nyugodtan ha nem hiszel nekem.
És a nyitott kötéseket látod és az azokon görgetett veszteséget?
Hedgelés az új ügyfelek pénzből?
Csodaszép eredményt lehet elérni folyamatosan beáramló tőkével, teljesen legálisan.
(Minden levelemre készségesen válaszoltak azonnal, de ennek az ellenkezőjéről nem is próbáltak meggyőzni)
Szia!
Nem az idegekkel van a baj, meg a lelkiekkel, hanem a saját magammal! :-)
Zoli tudja, sokszor beszéltünk neki erről.
Nekem a túlzott nagy kockázatvállalással van a bajom :-(
Ebből kifolyólag túl nagy volt a drawdownom :-)
Így hogy kitudom simitani, inkább nem foglalkozom vele.
"Azon gondolkodom, hogy ha mindenki automata rendszerre állna rá (és mindenki ugyanazt a robotot használná akkor mi lenne a piacon...) "
Ezt a forex robot topikban irtam a véleményem, hogy szerintem elképzelhetetlen.
Nem kell!
Azért nincs nyitott kötés állomány amit látsz, hogy ne tudják másolni, és ami érthető ne okoskodjanak.
minden nap van zárt kötés állomány!
Robotból indulj ki, hányszor belenyúl az ember.
bzzz,
ezen meg lepődtem, hogy nem birtad idegekkel és lelkileg.
Azon gondolkodom, hogy ha mindenki automata rendszerre állna rá (és mindenki ugyanazt a robotot használná akkor mi lenne a piacon...)
Szkeptikus voltam velük szemben, mert nem hajlandóak hiteles kötéslistát közzétenni. De örülök, hogy neked pozitív tapasztalataid vannak velük.
egyenlőre nem panaszkodom, munka van bőven, egyenlőre nem kell izgulnom.
remélem így is marad!
Nagyon szépek!!!!!
Gratulálok!!!!
Látod a sok munka meghozta a gyümölcsét!
Nekem pszichésen nem ment sajna, ezért maradtam az automata rendszernél inkább.
egyenlőre szépen termel nettó 15%-nál tartok 07.08-óta
attiati:,
Nincs ebben semmi meglepő. A jegybankok nemcsak az alapkamattal hanem úgynevezett nyíltpiaci műveletekkel is befolyásolják a hozamokat. itt is ez történt amikor a jegybank lépett és kiszorította a betéteket a hozam csökkent (negatív lett) a chf gyengült, amikor befejezte a ténykedést akkor pedig emelkedtek a hozamok és az EU szentiment romlással (görögöket faképnél hagyta a tárgyaló küldöttség) pedig erősödött a CHF....