Re: eurusd
kelvin Előzmény: #417496És ha látod az mit változtat? Megrohanod a céget a pénzedért csak az enyém el ne vesszen jelszóval és összeomlik az egész felépített stratégia. Mert ha mindenki ezt gondolja akkor végén elfogy a fedezet. A megnyitott pozíciók előbb utóbb nyereséggel lesznek zárva.
Valószínűleg ezért úgy nem is működne. Beszéltem már egy két robotfejlesztővel ezzel kapcsolatban és a MAM számlákon pont ezért vannak ilyenek, mert a kapzsi, de beszari ügyfelek máris rohannak ha van egy kis veszteség, ha realizált ha nem. Aki nem bírja elviselni ezt a kockázatot és nem tud ezzel a tudattal együtt élni, annak nem való és kész. Tegye bankbetétbe, tőzsdére forexre, csináljon maga pofitot. De keress olyan külföldi céget akik mindezt garantálják neked. Nem sokat fogsz találni, de rengeteg mégis működik.
De azt azért magyarázd meg nekem, hogy ha két mam számla van és a Tada nem engedi egy bizonyos összeghatárig a mam számla méretét, akkor hogy tolják be fedezetbe az új ügyfelek pénzét? Megmondom, sehogy kénytelenek a meglévő fedezetből gazdálkodni. 2 mam számla van április óta és azóta is működik rendesen. MAM1-re már nem tesznek pénzt.
De mondom mutass nekem mam számlán működő robotot ahol nem csak a lezárt hanem a nyitott pozíciókat is látod. Nem fogsz sokat találni!
Az MT5-ös dologra reagálva. A minap bent voltam a Tadánál az irodában és számlát akartam nyitni. Mondtam nekem kell az MT5 rendszer. Mint kiderült abban nem lehet ellentétes pozit nyitni szóval hedgelni. Azt mondták MT5-öt amcsi piacokra szánták a kereskedési szabályok változtatása miatt. MT4 fejlettebb, MT5 tulajdonképpen felesleges EU-s piacokra. Egyébként sokkal butább és leegyszerűsítettebb is. De kérdezd meg nyugodtan ha nem hiszel nekem.