Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: eurusd

noorih Előzmény: #417511

Szia Kelvin!Bocs, hogy lerohanlak, de Tőled szeretnék kérdezni.Előre annyit, hogy nem beszari vagyok, csak zéró az ismeretem a forex robotról.Megkérdezhetlek 1-2 dologról?Köszi:)

Szóval, nekem azt mondták, hogy havi 2-4 %-ot termel ez a robot, és 70% rá a tőkevédelem.

Na, most én sose hallottam ilyenről, az én időmben a befektetés a takarékbetétkönyv volt.

Úgyhogy eléggé félek az ilyen befektetésekről, de aki ajánlotta az azzal győzködött, hogy ez robotos kereskedés, és nem kell hozzá a tőzsdéhez érteni.Ez már megnyugtatóbb.

Én nem vagyok telhetetlen, már havi 1%-al is megelégednék ilyen banki kamatok mellett.Szóval nem esnék kétségbe, ha nem kapnék 4-5%-ot.

Egy dolog van, amitől rettenet félek, hogy nagyot bukhatok, sőt, hogy mindent elvesztek.A 30%-ot kockáztatom, ez rendben van, de attól félek, hogy a 70%-os tőkevédelmet is elvesztem.

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire tuti ez a 70%-os védelem?Mire terjed ki?Arra, ha fizetésképtelen a cég?(Tadawul Fx.Bár ez így vicc, mert nagy cég))

Csak, mert árfolyamokra nem szoktak védelmet ígérni, és mi van ha itt kedvezőtlen az árfolyam?Ilyenkor pl. a Beva se fizet, ha az egy befektetési alap.Tudom, hogy ez köszönő viszonyban sincs a befektetési alapokkal, csak példának ezzel tudtam összehasonlítani, mert ezt ismerem.

Nagyon köszi, ha válaszolsz, és ne haragudj a tudatlanságomért.