Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Tisztelt Moderátor!

#411825 hAliG Előzmény: #411818

Legyen már végre minden "1 Ft", a sok shortos, kárörvendő, izraeli, multimilliárdos pénzbegyűjtő stb. elégüljön ki! Úgyis ez a cél, beverni mindent. Elég csak a médiákat olvasni, nézni.

#411818 panpeter Előzmény: #411817

Ez a hangnem már korrektebb. Nem mondtam, hogy gazdag vagyok, de nem kellene izgulnom a befektetésem miatt. Alapvetően nem is izgulok, de azért had zavarjon már ha esünk. Szerintem vagyunk itt páran akik sokat tettünk a cégbe, és ha még nem is feltétlen rövidre vettük, zavar minket a pénzünk fogyása.

Egyébként több helyen leírtam korábban, hogy nekem a tőzsde szórakozás is. Még ha néha költséges is. Ezzel együtt nem panaszkodom:). Szerencsére nem ebből élek, de amikor még a fősulin 1-2 forint alapon ultiztunk, és abból ittam egész este az is jó érzéssel töltött el:)

#411817 VadSpeki Előzmény: #411816

Jól van, csak nem kell itt egyből a másiknak ugrani. Nem én tehetek róla, hogy sajnos bejönnek az újabb és újabb alacsonyabb célárfolyamok. Egyébként a nem realizált bukó is bukó! Sőt ilyen hangulatban... lehet jobb néha távolról nézni a folyamatokat.

engem meg a concorde-os elemzés zavart meg, nem adtam volna el amúgy. De majd visszaszállok, ha úgy látom jónak és nyugodtabb lesz a globális hangulat is.

Egyre jobban megy nekem is a TA, csak ninc időm órákat elemezni, de értek valamennyire hozzá, a hét eleji jóslatom bejött, de ez van. Viszont Hathor sokkal jobb elemző, mint én! Bejött neki is a 8200 Ft-os célár.

Üdv.!!

Jó lazítást hétvégére!

Nem írtam, hogy ciki lenne, hogy ide írtál. Lehet félreértettél, csak azt írtam, hogy, ha valaki tényleg elég gazdag, és annyira jól megy neki, az csak ritka esetben ír egy fórumba be, hisz inkább a sok pénzét leköti, vagy vállalati kötvényt vesz, bolond lenne tőzsdézni és izgulni emiatt. Csak persze, akinek ez a hobbija, vagy imádja az csinálja gazdagon is a tőzsdét, st.

Jó éjt!

Na üdv.!

#411816 panpeter Előzmény: #411810

Aki itt bukott az te vagy.

Nem vagyok császár, legalább is a tőzsdén. Egyéb vállalkozásaim jól mennek, ezt meg próbálom jól csinálni több kevesebb sikerrel.

A kis bukta ilyen volatilitásnál millió naponta. Persze emelkedésnél is - nyerőben. Ha 5%-ra utaznék, valszeg az általad javasoltakba fektetnék. Írni meg nem siránkozásként írok - ha találsz ilyet linkeld be (gondolom az estét ezzel töltöd)- csak engem is zavar, hogy alapvetően jó kilátások mellett esünk.

Ja, egyébként a világ legnagyobb vállalatainak tulajdonosai fent vannak a fészbukon, meg twitteren és egyéb web2-es szarokon, tehát az hogy én ide írok gondolom annyira nem ciki, még ha az előbb említetteken nem is vagyok jelen.

További sok sikert a TA-hoz. Látom elmélyültél benne és nagy tudást halmoztál fel.

Azt hiszem árfolyamtól függetlenül a hétre nekem ennyi elég volt.

Üdv.

http://index.hu/gazdasa…

#411812 VadSpeki

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/08/19/gorogmentes_biztositekot_kerne_tobb_orszag/

ha ez igaz, és ilyen örvénylések indulnak el a világban, akkor bebukhat a 2. görög mentőcsomag!

"Ugyanakkor a Dow Jones görög kormányzati forrásokra hivatkozva csütörtökön kora este azt jelentette: Görögország más euróövezeti tagállammal nem tárgyal a finnhez hasonló megoldásról. Ha ilyen tárgyalásokra sor kerülne, akkor az az egész második hitelprogram végét jelentené."

reméljük az egész rendszer elbukik és pár év múlva jönnek a radikális pártok és táveszik a hatalmat a legtöbb országban!!

pl. a Jobbik a legújabb közvéleménykutatások szerint már a 2. legerősebb párt, megelőzve az MSZP-t,és egyre több elemző szerint a Fidesz váltópártja lehet 5-10 éven belül... Ez csak úgy érdekességképpen... Meglátjuk mi lesz. Ja és Franciaországban Marie Le Pen is megszorongathatja az elnökválasztáson Sarkozy-t 1 év múlva! A múltkori helyhatósági választáson 2 helyen végeztek M. Le Penék egyre több helyen..

Szóval alakulóba van az új világrend, nem lesz itt multikulti és más egyéb liberális szemét dolog... GAME OVER!

íme egyébként:

http://fidesz.hu/index.php?Cikk=166929

1. Fidesz 2. Jobbik 3. MSZP 4. LMP- na ez pár éven belül mehet a süllyesztőbe:))

#411811 VadSpeki Előzmény: #411809

Na jól van, csakhgy igazad legyen és megnyugodj, legyek johhny is, a másik énem pedig former, tudod 5 személyiségem van, éspl. amikor ex ír, ő is én vagyok:-)

Okos enged, szamár szenved!

Szóval VADSpekijohnnyFrmerex-nek is szólíthatsz.ha így jobban tetszik. Te pedig fogadjunk gazdagodó vagy a portfolióról:-) Meg Te vagy ex is. Lebuktál:)

Jó éjt. Elfáradtam, ti ezt élezitek, hogy a részvény helyett 1 fórumozóval foglalkozni állandóan?:)))

Na léptem. most megyek aludni:)

ti ispihenjetek, agyatokra ment már tuti a nagy bukta! :-))))))) mi lesz még itt 6 000 Ft-nál:)))

akkor ln leszek egyenesen az ördög, meg a FED elnöke is. Ha nem lesz pénzpumpa, és minden esik tovább, én leszek a hibás mindenért, hisz ilyen nagy hatalmam van a világgazdasági folyamatokra nézve, de főleg az E-Star árfolyamára nézve.:-))

#411810 VadSpeki Előzmény: #411807

Természetesen soha nem hagyom magam, főleg, ha igaztalanul bántanak.

Egyébként ez itt a VadSpeki fórum lenne, hogy mindenki velem foglalkozik itt?? :-)

Jól esik mondjuk a középpontban lenni, csak fárasztó mindenkinek visszaírogatni, aki megszólít engem....

Látni lehet, hogy nem én kezdeményezem ezt a személyeskedő, a másikkal foglalkozó beszélgetést..

Kapásból 3 ember támadott be igaztalanul, rágalmakkal, stb.

De ez van, ilyen, hamindenki csak bukik, a másikban, aki a tényeketleírja, keresik a hibást. Te is kivetíted másra a rossz döntéseid!

Ha meg ilyen nagy csásszár vagy, és olyan sokat keresel a vállalkozásaiddal, akkor minek írogatsz be ide naponta többször és miért izgulsz annyira kis bukta miatt, ha úgy is hosszabb távra vetted a részvényt?

Ha tényleg sokat keresnél a vállalkozásaiddal, akkor már nem itt írogatnál, hanem a sok millió Ft-ot betennéd bankbetetébe, keresnél vaami fix lehetőséget, vállalati kötvényt és nem kéne itt izgulnod napi szinten többször!

Szóval eléggé kédéses és nem hihető, amit írtál.

Jó éjt!!

Rólam pedig le lehet szállni! és foglalkozni az E-Starral!

Célárfolyamom: 6000 Ft!!

Ezt a rést még betöltheti szerintem!

6-7 k körül megáll szerintem az esés!

Na üdv.!

#411809 panpeter Előzmény: #411808

Johnny1, Johhny1. Ha már kummantassz, ne ugyan azzal a fostalicska stilisztikával tedd.

Ha egyet értesz, ne vigyük a topicot pf szintre.

Jó éjt!

#411808 VadSpeki Előzmény: #411806

Nekem tuti szép estém van és most eléggé leégtél itt, mivel láhatod az általad említett hozzászólás alján, hogy nem is az én hozászólásom, valami johnny nick szerepel ott!

Szóval erről ennyit. a meg nem vetted volna észre, az én nevem VadSpeki, ezen a néven írok mindenhol. Szóval előtte kicsit olvassál is, és ne csúsztass. Köszi szépen!

Ja, és pl. a címzett, a pénznyelő fórumozó nem is szokott ide írni a stocklandyard-ra (legalább is ilyen nicket még nem láttam itt), így szerintem ez nem is innen van ez az általad idézett hozzászólás. szerintem portfoliós lehet,de lehet tévedek...

kevertek már engem sok emberrek, BigBrokival, johnny-val, sőt voltam én már formerplayer is, ex még nem voltam :-))de a fórumozók többsége már csak ilyen, próbálnak elméleteket gyártani, és egymásra ráfogni a máik nickeket, portfolión is ugyanez megy, keverik egymást a fórumozókstb..

#411807 panpeter Előzmény: #411804

Ahhoz képest hogy nincs időd, szépen fosod a szót mindenhol multinick barátom. Te csak ne aggódj miattam:

1. Ráérek

2. 2 hét alatt többet kerestem egyéb vállalkozásaimmal, mint amit itt elbuktam volna, ha realizálok

3. Szeretek inni

Az meg hogy zavar az egyenlegem ilyetén alakulása, még ha nem is okoz napi problémát, az szerintem teljesen normális emberi tulajdonság.

Ui.: Nem hibáztatlak, azért mert beteg vagy. Végeztem 2 felsőoktatási intézményben - 10 éven belül- de nem emlékszem, hogy ilyen debil lettem volna. Pedig akkor is ittam.

Még egyszer elnézést a tisztelt fórumtársaktól de nem tudtam megállni.

#411806 panpeter Előzmény: #411804

Milyen elemzésed? Nézzük mennyire értesz a dolgokhoz:

#17237) Re: reál estar

Értékelés: 0

előzmény (#17235: penznyelo) | válasz erre | 2011. augusztus 9. - 20:02

köszi szépen a véleményed!

Még érdekelne 2-3 téma,megköszönném, ha segítenél ezekben nekem,mivel nem vagyok még profi tőzsdés,és nem vagyok olyan tapasztalt.

a következők érdekelnének:

1. E topik témájánál maradva, szerinted alulértékelt ez az RFV részvény (E-star új nevén)? ha igen,akkor mi lehet a részvény reális árfolyama? hol érdemes beszállni egyáltalán? valamennyit tudok róla, pl.10ezer ft-on külföldi nagybüfik szálltak be.

Meddig várod az árfolyamát rövid távon,netán középtávon??

2. Tegyük föl,hogy lesz QE3,akkor ez csak átmeneti, max. pár napos, hetes emelelkedést hozhat a tőzsdéken,a BÉT-en?Vagy több hónapos emelkedésekre lehet számítani? (persze közben korrekciókkal tarkítva)

Szóval érted. Lehetne már longolni ezekről a szintekről? Vagy mélyebb a válság,és csak pár napos felpattanásra lesz elég a QE3?

3. alapjában longos vagyok.Te mit tudnál nekem tanácsolni,kb. mikor érdemes long pozikat fölvenni a BUX-index részvényeiben??

4.Tudnál nekem ajánlani biztonságos befektetési formákat?

Pl. érdekelne vállalati kötvény,aranykereskedés.,stb. érted gondolom,ilyen kockázatmentesebb befektetési formákra gondoltam,fix hozamúakat,vagy olyat,ami kevésbé kockázatosabb,mint a részvény.

Mivel a portfoliómat meg akarom osztani,ezért kérdem.

Aranykereskedés nagyon érdekelne amúgy engem, csak nem tudom hol lehet aranyat venni. Egyáltalán lehet fizikai aranyrúdhoz hozzájutni valamely brókerházon keresztül?

5.Szerinted innen még feleződhet a BUX-index?lesz még nagy esés pár hónapos távlatban? Vagy innen ismét fölfelé 23-24 ezer Ft-os értékig a következő hónapokban?

(utánanéztem a 2008-as válság kitörésekor,2009-ben BUX-index alja 9400 pont körül volt,most olvastam itt a portfolio.hu-n is,jó kis oldal ez amúgy! :-)

köszönöm szépen előre is!

legyen szép estéd!

johnny1

Legyen szép estéd Speki!

Bocs az OFF-ért minden kedve VALÓDI részvényestől.

#411804 VadSpeki Előzmény: #411801

Bocsi, de ilyenekre nincs kedvem és időm reagálni. A 8600 Ft letőrése tényleg bejött, én is beírtam pár napja ide, még hét elején. fáj az igazság? Ez csak TA!

8000 Ft alatt visszatesztelheti tényleg a mőlt heti mélypontokat... elemezd Te is...nekem nins időm itt erről oldalakat írni... De eddig bejött az én elemzésem, is, most én tehetek róla??

Na jó éjt! Ne igyál sokat a bukód miatt, nem ér annyit, egy jótanács!

Ne engem hibáztass a zuhanás miatt, hanem az amcsikat, és a nemzetközi helyzetet...

#411803 panpeter Előzmény: #411801

A hozzászólás első fele VadSpeki idézet volt, ha nem jött volna le vkinek. Csak a hozzáértését szerettem volna így demonstrálni.

#411801 panpeter Előzmény: #411800

Gratulálok az elemzéshez! Tényleg bejött! Ilyen hamar!!!

A 8100 Ft-os szint törésénél Te is úgy látod, hogy visszatérhet a 7300-7600 Ft körüli sávba?

Szóval ütheti a múlt heti mélypontot? Nekem ez jött ki....

Mi jött ki neked OMBRE? Fingod nincs sem a TA-hez sem máshoz. Szakadj le légy szíves a topicról - mindenkinek jobb lesz.

Tisztelt Moderátor!

#411800 VadSpeki

Tisztelt Moderátor!

Először is elnézését kérem, hogy itt szólítom meg, de sajnos nem tudom, itt hogyan lehet a moderátorhoz fordulni... így a moderátorhoz való fordulást abban a fórumban teszem meg, ahol a sértegetés, lehülyézés ért engem.

Kérem szépen pár hozzászólással legyen szíves megnézni a Formerplayer fórumozó által nekem címzett beírást.

Íme idézem is a sértő és durván alpári, személyeskedő hozzászólását:

"Formerplayer (Új regisztráló) Re: Lemaradtam valamiről? Címzett: @VadSpeki

Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek, hogy hazugságon érj....

Ellenben ha van papírod, akkor folyamatosan hazudoztál itt nekünk, hogy eladatták veled...ha nincs nem tudom miért aggódsz itt folyamatosan...

BingKingbroker, folyamatosan lúzerkedsz itt..hónapokig kóstolgattál a másik fórumon, majd rájöttél, jövedelmezőbb a long oldalra állni...aztán 1,5 év után volt együtt 2 jó hetünk, amikor ment a meleg sz@rig a sztori....

Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy s add el a papírjaidat,s hagyj bennünket békében....Én itt leszek 6ezernél, de 15k-nál is...

TE pedig menj vissza a fősulis spanjaidhoz, s ne is lássunk itt többet...

Ha gondolod, legközelebb a valódi neveden szólítalak, hogy érts belőle. Részemről--ha akarod-- ennyi volt feléd....."

No comment. Egy hozzászólásban egyszerre ezek a durva,alpári sértegető jelzőket kaptam:

'hülyegyerek', 'Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy'

Továbbá lehazugozott és ki lett jelentve, hogy a személyes adataimat - amire nem adtam abszolút felhtalmazást az említett Fórumozónak és másnak sem (mivel személyes levelezésünk is volt egymással, ahol bemutatkoztam Neki, ellenben Vele) -, közzéteszi itt a fórumon, a valódi nevemen szólít.

Nem gondolja a T. moderátor, hogy azért már ez egy határon túl meg és burkolt fenyegetésnek is lazán elmehet az ilyen stílusú beszólás??

Nekem konkrétan rosszul esik ez, hogy valaki így utalgassan, fenyegetőzzön ilyesmivel, főleg, hogy nem hatalmaztam föl rá...

Intézkedését előre is köszönöm!!

Nekem ez már tényleg sok! Azért egyetlen egy fórumozónak sem kén egy bizonyos határt átlépni, és ilyen burkolt, sunyi fenyegetésbe átmenni!

Kiváncsian várom a válaszát, az intézkedést.

Amint itt kikerül egyetlen egy személyes adatom is, akkor a jelen weboldal vezetőségével is szeretném fölvenni a kapcsolatot. Egyébként ezt szeretném lekerülni, mivel jó és hasznos oldalnak tartom, de azért ilyen ügyben kéne valami figyelmeztetést adni az említett fórumozónak, mivel ez már sérti a személyemet is, az olyan hozzászólás, amit tett.

köszönöm! Jó éjt!

Re: Lemaradtam valamiről?

#411796 VadSpeki Előzmény: #411781

Olvas végig a cikket:

"Emellett azt is fontos kiemelni, hogy a fentebb említett adatok csupán átlagos értékek. Aki például 2008 negyedik negyedévében vett bele a piacokba, igencsak pórul járt, hiszen az átlagos 3,7%-os emelkedés helyett 22%-os zuhanást tapasztalt."

Ne csak az optimista részt, az elejét lásd meg, ez csak egy általános dolog, lesz itt még bőven zuhanás, ahogy elnézem, ugyaolyan nagy zakók vannak a tőzsdéken, mint 2008 őszén.

Pénzpumpálás sem biztos, hogy lesz! A FED-en belül kezd megosztottság lenni ezügyben...

Szóval semmi sem biztos a mostani világgazdasági helyzetben. Az is lehet, hogy becsődöl a 2. görög metnőcsomag, a finnekről biztos hallottál ma.... Az osztrákok, szlovének, szlovákok is beindultak, itt szerintem könnyen elpattanhat egy húr, és akkor lehet egy újabb nagy összeomlás...vagy már az van...

Re: Lemaradtam valamiről?

#411795 VadSpeki Előzmény: #411748

Üdv. Former!

A személyeskedő stílusodat és ezt az alpári színvonalat kénytelen vagyok jelezni itt a moderátornak! Egy szóval sem mondtam rád ilyen durva dolgokat, 'Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek' Szerintem kicsit magadba nézhetnél, és reagálok bővebben a hétvége körül az előző nekem írott leveledre. Most, ha nem gond, sokat nem tudok írni, mivel fontosabb dolgaimis vannak.

Kérlek ezt az alpári hangnemet hagyd abba! Köszi!

Egyébként próbáld csak meg a személyes adataimat itt közzétenni, be leszel perelve, az tuti, mivel ez jogsértő lenne, mivel nem hatalmaztalak föl rá. Én legalább bemutatkoztam Neked a privát levélben, ellenben Veled, Te csak a nickedet merted leírni. Szóval ki is az igazán gerinces ember? El lehet dönteni. Egyébként, ha kell 1-2 személyes levelezésünket is bemásolom majd ide, hogy lássa mindenki itt, hogy milyen is vagy valójában!

(A portfoliós régi kitiltásomra büszke is vagyok, nincs ebben semmi, engem legalább a határozott, nemzeti véleményem miatt tiltottak ki anno, erről enyit, a portfoliót ismerve tudhatod milyenek az ottani viszonyok, Te is tapasztalhttad már)

Miért hazudtam volna? Igen, el is adattak velem, a concorde-os elemzés óta nincs papírom (csak egy kisebb pakk maradt meg), de írtam is már, hogy egy jelentős részét azóta eladtam...

De sebaj, a globális hangulatt elnézve, lesz ez még 5-6 ezer körül is, ott majd visszaveszem. :-)

Mindenki magából indul ki!

Kikérem magamnak ezt a személyeskedő stílust, mi vagy Te, hogy így beszélj velem?

Inkább szállj magadba, Te voltál az aki a nyár folyamán ilyen szövegeket lökött itt, hogy na mot már lehet csipegetni, többször is leírtad 10-11 ezer Ft közötti árfolyamszinteken, azaz vételre buzdítottál a fórumon keresztül, sok kisbüfit bepalizva, beültetve a részvénybe...

Persze lehet jót akartál és nem láttad előre a nagy összeomlást, de akkor sem volt ez szép Tőled! Ilyenek miatt inkább, Neked kéne kicsit visszavonulnod szerintem a fórumozástól.

DMolnar sem hiába hagyta el mindkét fórumot. ki tudja, lehet, hogy ezt saját érdekből csináltad, és netán Neked és haveri körödnek volt érdeke, hogy kitárazzatok 10-11 k körül és ezért ment itt a nyáron a duma Tőled, hogy már 10k fölött gyűjtögetni kéne és csipegetni??

Sajnos nekem már ez is megfordult a fejemben. Ezt nem bántásból írom, és csak kérdeztem, nem állítottam, költői kérdés...

Mivel több hónapja egyetlen egy jóslatod sem jön be, akkor ki is a hiteles??

Mitől félsz, félsz az egyre rosszabb globális makroadatoktól? Ezt veszed bántásnak?

A tényektől félsz igazán, hogy akár a legjobb cégeknek is rosszabbul, vagy sokkal nehezebben mehet a sora a következő hónapokban a globális összeomlás miatt..

A másik levélre reagálok hétvégén. Üdv!