Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tisztelt Moderátor!

VadSpeki

Tisztelt Moderátor!

Először is elnézését kérem, hogy itt szólítom meg, de sajnos nem tudom, itt hogyan lehet a moderátorhoz fordulni... így a moderátorhoz való fordulást abban a fórumban teszem meg, ahol a sértegetés, lehülyézés ért engem.

Kérem szépen pár hozzászólással legyen szíves megnézni a Formerplayer fórumozó által nekem címzett beírást.

Íme idézem is a sértő és durván alpári, személyeskedő hozzászólását:

"Formerplayer (Új regisztráló) Re: Lemaradtam valamiről? Címzett: @VadSpeki

Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek, hogy hazugságon érj....

Ellenben ha van papírod, akkor folyamatosan hazudoztál itt nekünk, hogy eladatták veled...ha nincs nem tudom miért aggódsz itt folyamatosan...

BingKingbroker, folyamatosan lúzerkedsz itt..hónapokig kóstolgattál a másik fórumon, majd rájöttél, jövedelmezőbb a long oldalra állni...aztán 1,5 év után volt együtt 2 jó hetünk, amikor ment a meleg sz@rig a sztori....

Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy s add el a papírjaidat,s hagyj bennünket békében....Én itt leszek 6ezernél, de 15k-nál is...

TE pedig menj vissza a fősulis spanjaidhoz, s ne is lássunk itt többet...

Ha gondolod, legközelebb a valódi neveden szólítalak, hogy érts belőle. Részemről--ha akarod-- ennyi volt feléd....."

No comment. Egy hozzászólásban egyszerre ezek a durva,alpári sértegető jelzőket kaptam:

'hülyegyerek', 'Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy'

Továbbá lehazugozott és ki lett jelentve, hogy a személyes adataimat - amire nem adtam abszolút felhtalmazást az említett Fórumozónak és másnak sem (mivel személyes levelezésünk is volt egymással, ahol bemutatkoztam Neki, ellenben Vele) -, közzéteszi itt a fórumon, a valódi nevemen szólít.

Nem gondolja a T. moderátor, hogy azért már ez egy határon túl meg és burkolt fenyegetésnek is lazán elmehet az ilyen stílusú beszólás??

Nekem konkrétan rosszul esik ez, hogy valaki így utalgassan, fenyegetőzzön ilyesmivel, főleg, hogy nem hatalmaztam föl rá...

Intézkedését előre is köszönöm!!

Nekem ez már tényleg sok! Azért egyetlen egy fórumozónak sem kén egy bizonyos határt átlépni, és ilyen burkolt, sunyi fenyegetésbe átmenni!

Kiváncsian várom a válaszát, az intézkedést.

Amint itt kikerül egyetlen egy személyes adatom is, akkor a jelen weboldal vezetőségével is szeretném fölvenni a kapcsolatot. Egyébként ezt szeretném lekerülni, mivel jó és hasznos oldalnak tartom, de azért ilyen ügyben kéne valami figyelmeztetést adni az említett fórumozónak, mivel ez már sérti a személyemet is, az olyan hozzászólás, amit tett.

köszönöm! Jó éjt!