Re: Tisztelt Moderátor!
panpeter Előzmény: #411804Milyen elemzésed? Nézzük mennyire értesz a dolgokhoz:
#17237) Re: reál estar
Értékelés: 0
előzmény (#17235: penznyelo) | válasz erre | 2011. augusztus 9. - 20:02
köszi szépen a véleményed!
Még érdekelne 2-3 téma,megköszönném, ha segítenél ezekben nekem,mivel nem vagyok még profi tőzsdés,és nem vagyok olyan tapasztalt.
a következők érdekelnének:
1. E topik témájánál maradva, szerinted alulértékelt ez az RFV részvény (E-star új nevén)? ha igen,akkor mi lehet a részvény reális árfolyama? hol érdemes beszállni egyáltalán? valamennyit tudok róla, pl.10ezer ft-on külföldi nagybüfik szálltak be.
Meddig várod az árfolyamát rövid távon,netán középtávon??
2. Tegyük föl,hogy lesz QE3,akkor ez csak átmeneti, max. pár napos, hetes emelelkedést hozhat a tőzsdéken,a BÉT-en?Vagy több hónapos emelkedésekre lehet számítani? (persze közben korrekciókkal tarkítva)
Szóval érted. Lehetne már longolni ezekről a szintekről? Vagy mélyebb a válság,és csak pár napos felpattanásra lesz elég a QE3?
3. alapjában longos vagyok.Te mit tudnál nekem tanácsolni,kb. mikor érdemes long pozikat fölvenni a BUX-index részvényeiben??
4.Tudnál nekem ajánlani biztonságos befektetési formákat?
Pl. érdekelne vállalati kötvény,aranykereskedés.,stb. érted gondolom,ilyen kockázatmentesebb befektetési formákra gondoltam,fix hozamúakat,vagy olyat,ami kevésbé kockázatosabb,mint a részvény.
Mivel a portfoliómat meg akarom osztani,ezért kérdem.
Aranykereskedés nagyon érdekelne amúgy engem, csak nem tudom hol lehet aranyat venni. Egyáltalán lehet fizikai aranyrúdhoz hozzájutni valamely brókerházon keresztül?
5.Szerinted innen még feleződhet a BUX-index?lesz még nagy esés pár hónapos távlatban? Vagy innen ismét fölfelé 23-24 ezer Ft-os értékig a következő hónapokban?
(utánanéztem a 2008-as válság kitörésekor,2009-ben BUX-index alja 9400 pont körül volt,most olvastam itt a portfolio.hu-n is,jó kis oldal ez amúgy! :-)
köszönöm szépen előre is!
legyen szép estéd!
johnny1
Legyen szép estéd Speki!
Bocs az OFF-ért minden kedve VALÓDI részvényestől.