Re: Tisztelt Moderátor!
VadSpeki Előzmény: #411816Jól van, csak nem kell itt egyből a másiknak ugrani. Nem én tehetek róla, hogy sajnos bejönnek az újabb és újabb alacsonyabb célárfolyamok. Egyébként a nem realizált bukó is bukó! Sőt ilyen hangulatban... lehet jobb néha távolról nézni a folyamatokat.
engem meg a concorde-os elemzés zavart meg, nem adtam volna el amúgy. De majd visszaszállok, ha úgy látom jónak és nyugodtabb lesz a globális hangulat is.
Egyre jobban megy nekem is a TA, csak ninc időm órákat elemezni, de értek valamennyire hozzá, a hét eleji jóslatom bejött, de ez van. Viszont Hathor sokkal jobb elemző, mint én! Bejött neki is a 8200 Ft-os célár.
Üdv.!!
Jó lazítást hétvégére!
Nem írtam, hogy ciki lenne, hogy ide írtál. Lehet félreértettél, csak azt írtam, hogy, ha valaki tényleg elég gazdag, és annyira jól megy neki, az csak ritka esetben ír egy fórumba be, hisz inkább a sok pénzét leköti, vagy vállalati kötvényt vesz, bolond lenne tőzsdézni és izgulni emiatt. Csak persze, akinek ez a hobbija, vagy imádja az csinálja gazdagon is a tőzsdét, st.
Jó éjt!
Na üdv.!