Re: Lemaradtam valamiről?
VadSpeki Előzmény: #411593Medve piac van, ilyenkor minden részvényt adnak fundamentumoktól függetlenül...
Ha pedig tényleg mélyül a válság, és komolyabbá válik a recesszió, akkor itt sokak számára eddig elképzelhetetlennek tűnő szintek alakulhatnak ki minden részvényben.
A jelenlegi tények, kötések azt mutatják, van eladó bőven, természetesen vevő is, és soha nem lehet tudni, kik és mikor unnak bele ebbe a részvénybe is, és kezdik el önteni a nagyobb pakkokat... Mivel azért z emberek, a befektetők gondolkoznak is, és szerintem akinek van esze, az láthatja ezt a komoly globális lassulást, lásd a német GDP-et, a francia növekedés leállását, a magyar gyászos GDP-adatot, stb., sorolhatnánk bőven.
Olvastátok a mai két rossz amcsi makroadatot?? Elég gyászosan fest a kép...
A következő is érdekes:
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/vallott_a_jegybankar_tehetetlen_a_fed.492986.html
A FED-en belül is kezd megosztottság lenni a QE3-at illetően...
Szóval még bármi elképzelhető, az is lehet, hogy még sem lesz újabb pénzpumpa, amit itt pl. egyesek várnak.
Ja és formerplayer minősíthetetlen gúnyos stílusban megírt levelére reagálnék pár napon belül, mivel hazugságok is vannak benne, mivel abszolút nem volt és soha nem is lesz tőkeűttételes pozícióm... De ezt a neki írt 2 levelemben már ki is hangsúlyoztam múlt héten, viszont Ő meg privátban nem volt képs válaszolni, inkább a fórumon írt nekem csúsztatva 1-2 dolgot, végüls ' A stílus, maga az ember'. Mivel ide írt nekem, én is itt fogok válaszolni Neki pá napon belül, cáfola 1-2 dolgot...