Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
ezért is vettem tegnap bele az egyik cégbe, eddig jó vétel volt, remélem az is marad...
Ha leesnek a 2008-2009es mélypontra, akkor onnan már nem lesz olyan egyszerű felpattanni, mint ami volt akkor, abból egy elég hosszadalmas tápászkodás lenne, sőt megkockáztatnám egy nagyobb háború esélyét is...
A FED agresszív monetáris enyhítéssel válaszol minden egyes komolyabb részvénypiaci parára.
Hatalmas adósságon ülnek, aminek a leépítésére ilyen durva tőkeáttétel mellet az egyetlen eszköz az infláció. Ez jót tesz a részvénypiacoknak is és az adósság eltüntetésének is.
Kész öngyilkosság ilyen korlátlan pénznyomtatás mellett shortolni. Ha ilyen fed erőfeszítés ellenére is bezúgnak az indexek, az a kapitalizmus vége lenne, teljes fejetlenség, 0 kontroll.
Senkinek nem érdeke, hogy beszakadjon a részvénypiac :(
Szakmailag hatalmas elégtétel lenne itt sokunknak, nade utána? Lehetne menni pénzt söpörni az utcán, és WW3-at játszani.
le kell tölteni mozillához egy : "Reload every" nevű kiegészítőt. és utána jobb klikk az oldalon, és beállítod hogy hány perc múlva töltse be újra az oldalt..én 1 percre szoktam állítani.
hát ezek itt pattognak most 1200 on...nem néztem az elemzéseket hogy mennyire fontos ellenállás volt -e ez..de ha felette maradna az biztos hogy lélektanilag tovább vihetné fölfelé.