Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#410437 Donoo Előzmény: #410433

ma én is buyoltam, kérdés, hogy jó lesz é a továbbiakban vagy bukta, esetleg higítás

#410433 BudFox Előzmény: #410429

akkor azt hittem hogy rövid ideig lesz csak emelkedés..tévedtem :D ez van..

már visszakerestem az összes pénzt amit azalatt a 2 év alatt apránként elvesztettem.

azóta két évvel több rutinom van...be kell látni hogy minden tőzsde állandóan "hullámzik", ezt kell meglovagolni. a többi nem számít.

#410429 Amatoregy Előzmény: #410428

Bud,

long idő van?

Te végig shortoltad 2009 tavaszától az emelkedést. Akkor szerinted mi volt?

#410428 BudFox Előzmény: #410318

Az indexek most szépen emelkednek...lehet megnyugszanak picit, és elhiszik hogy nem lesz akkora válság..vagy nem akarnak tudomást venni róla..

most mindenesetre long idő van. hogy meddig azt nem tudjuk.

dodó kapott egy jó nagy …

#410318 Donoo

dodó kapott egy jó nagy nyaklvevest, ezek már nem menekülnek tovább, megunták :)

Re: Hibás kalkuláció vezetett az USA leminősítéséhez?

#410310 Előzmény: #410198

Én továbbra is azon mulatok, hogy vannak, akik még mindig képesek azt hinni, hogy "a multiknak nincs hazája"... hja. Ahogy baj van, hirtelen megtalálják, hogy hová kell akár baromi nagy veszteségek mentén is visszatérni...

14:30 USD Empire…

#410289 Fornit

14:30 USD Empire State Manufacturing Index -7.7 0.5 -3.8 piros

15:00 USD TIC Long-Term Purchases 3.7B 30.4B 24.2B piros

16:00 USD NAHB Housing Market Index ??? 15 15

#410198 banyaiz Előzmény: #410077

Tudod mi a röhej ebben amióta leminősítették, csak még jobban veszik az államkötvényeit, mert részvényekből részben oda menekült a pénz. :) Ez bizalmi kérdés, és kicsit több kell ahhoz minthogy egy minősítő véleményt mondjon ahhoz ez megváltozzon.

Vicc ez a leminősítés téma , hiszen vakok között félszemű a király. Usa nem AAA akkor mi az a világon? Németek? Ok nagyon szépen gazdálkodnak stb, de Usa gondban van az őket is utoléri stb. Usa fogyasztása motorja a világgazdaságnak kb.

A minősítőket rengeteg támadás éri, és ez a lépés vsz ebből fakad, meg akarják mutatni, hogy ők igen is függetlenek , és előre látnak és stb. Pedig nem. Viszont ami még minden eddiginél is viccesebb az , hogy azt vsz aki gondolkodik láthatja, hogy ezek a minősítők nem sokat érnek, viszont mégis van szavuk a piacon. Na ez az ami már a totális emberi hülyeség példája. :)

Nézd 2008-at, Lehmann kötvények témája stb, és amit azóta is művelnek pedig ez csak röpke 3 év volt.

#410186 Donoo Előzmény: #410185

szerintem visszateszteli a nyakvonalat, 1250-60 körülig

#410185 Kissherceg Előzmény: #410077

1190 fölé kellene tolni snp-t. Illetékesek gondolom olvassák a stockyt :)

#410077 Előzmény: #410052

Szvsz valóban bűnös az S&P a számításban, az USA (mint állam-költségvetés) ugyanis már régen nincs benne a befektetésre ajánlott kategóriában, hiszen úgy masszívan és finanszírozhatatlanul veszteséges, hogy gyakorlatilag ingyen van finanszírozva, azaz gyakorlatilag nem fizet kamatokat az adóssága után.

Ebből következően bárki láthatja, ha akarja, hogy pusztán az, ha kamatot kellene fizetni az adóssága után, már az államcsődöt jelentene, az meg nyilvánvaló, hogy az az állapot nem állhat fenn örökre, hogy a világon egyedülálló módon ingyen finanszírozzák a folyamatosan növekvő veszteséget (ahogy Bernie megjegyezte) pénz nem számít alapon.

ÉS akkor ezt most érdemes összevetni az EUR-os országokal (-GR), avagy Magyarországgal, amelyeknek a hozamok kifizetése az égvilágon semmiféle gondot sem okoz és még teoretikusan sem.

Azaz, az S&P valóban bűnös, de mi lesz, ha ezúttal HISZTIBŐL és DACBÓL valóban jól átszámolja a számokat és az jön ki, hogy az USA mondjuk BB-?

Hibás kalkuláció vezetett az USA leminősítéséhez?

#410052 Atesz11

Az amerikai tőzsdefelügyelet, az SEC vizsgálatot indított a Standard & Poors hitelminősítő ellen, mivel felmerült, az S&P az amerikai államadósság-előrejelzésében hibásan kalkulált, írja a Wall Street Journal. A téves számítás vezetett végül az Egyesült Államok leminősítéséhez, így Amerika elvesztette AAA besorolását.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/hibas_kalkulacio_vezetett_az_usa_leminositesehez.153802.html

Persze 2000 milliárd dollárral elszámolták magukat!Ez kész........

Ilyen cikket bazzzzzz.

#409873 BudFox Előzmény: #409862

tegnap magasabb volt...lenyugszanak..ez azt is jelentheti hogy hétfőtől veszik majd.

#409859 BudFox Előzmény: #409844

most volt egy kis leöntés...fontos lenne hogy pluszban zárjanak ma is..minél nagyobban..

és még akkor is ott van a hétfő délelőtt..