Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#410807 Donoo Előzmény: #410792

ezért is vettem tegnap bele az egyik cégbe, eddig jó vétel volt, remélem az is marad...

Ha leesnek a 2008-2009es mélypontra, akkor onnan már nem lesz olyan egyszerű felpattanni, mint ami volt akkor, abból egy elég hosszadalmas tápászkodás lenne, sőt megkockáztatnám egy nagyobb háború esélyét is...

Re: Fitch - AAA

#410804 Előzmény: #410801

Azt hiszem, ideje ezt már bohózatnak nevezni, amiben ez a három csicskás a bohóc...

#410792 ikszf Előzmény: #410708

Bármi áron tartják a hosszútávú trendet.

Ha csak megközelítenénk a 2009. márciusi mélypontot a jelenlegi laza monetáris kondíciók mellett, az katasztrófa lenne.

#410727 Donoo Előzmény: #410718

nálam ez a -1,2% nem a komolyabb bizalmatlanság jele, sőt ez a 10%, amit a napokban emelkedtek sem azt jelzi... még azért sokan próbálnak hinni

#410718 Előzmény: #410708

A mai helyzetet mi sem jellemzi jobban, hogy jobban bíznak a pletykában, mint a tényekben.

Ennél nagyobb bizalmatlanság vajon mi lehet?

#410708 Donoo Előzmény: #410465

Ha elindul egy komolyabb bizalmatlanság, akkor a FED sem tud sokat tenni...

Igazából mitől várjuk az…

#410465 ikszf

Igazából mitől várjuk az indexek bezúgását?

A FED agresszív monetáris enyhítéssel válaszol minden egyes komolyabb részvénypiaci parára.

Hatalmas adósságon ülnek, aminek a leépítésére ilyen durva tőkeáttétel mellet az egyetlen eszköz az infláció. Ez jót tesz a részvénypiacoknak is és az adósság eltüntetésének is.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/jojjon_hat_a_mindent_elintezo_inflacio.153761.html

Kész öngyilkosság ilyen korlátlan pénznyomtatás mellett shortolni. Ha ilyen fed erőfeszítés ellenére is bezúgnak az indexek, az a kapitalizmus vége lenne, teljes fejetlenség, 0 kontroll.

Senkinek nem érdeke, hogy beszakadjon a részvénypiac :(

Szakmailag hatalmas elégtétel lenne itt sokunknak, nade utána? Lehetne menni pénzt söpörni az utcán, és WW3-at játszani.

#410460 Sumér harcos Előzmény: #410441

1200 felett

1220-1228 közötti tartomány a következő sarkalatos kérdés,különböző elemzések,és egy Elliott verzio szerint is....

#410455 Donoo Előzmény: #410452

nekem eddig jó volt operával, de most behalt, lehet nem bírta ezt a nagy emelkedést :), talán holnapra megjavul

#410452 BudFox Előzmény: #410451

persze.

le kell tölteni mozillához egy : "Reload every" nevű kiegészítőt. és utána jobb klikk az oldalon, és beállítod hogy hány perc múlva töltse be újra az oldalt..én 1 percre szoktam állítani.

#410441 BudFox Előzmény: #410437

hát ezek itt pattognak most 1200 on...nem néztem az elemzéseket hogy mennyire fontos ellenállás volt -e ez..de ha felette maradna az biztos hogy lélektanilag tovább vihetné fölfelé.

#410437 Donoo Előzmény: #410433

ma én is buyoltam, kérdés, hogy jó lesz é a továbbiakban vagy bukta, esetleg higítás

#410433 BudFox Előzmény: #410429

akkor azt hittem hogy rövid ideig lesz csak emelkedés..tévedtem :D ez van..

már visszakerestem az összes pénzt amit azalatt a 2 év alatt apránként elvesztettem.

azóta két évvel több rutinom van...be kell látni hogy minden tőzsde állandóan "hullámzik", ezt kell meglovagolni. a többi nem számít.

#410429 Amatoregy Előzmény: #410428

Bud,

long idő van?

Te végig shortoltad 2009 tavaszától az emelkedést. Akkor szerinted mi volt?

#410428 BudFox Előzmény: #410318

Az indexek most szépen emelkednek...lehet megnyugszanak picit, és elhiszik hogy nem lesz akkora válság..vagy nem akarnak tudomást venni róla..

most mindenesetre long idő van. hogy meddig azt nem tudjuk.