Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#410868 Előzmény: #410844

A helyzet az, hogy én elképzelni sem tudom, hogy az USA, Kína, Oroszország, Japán, Európa méretek kivel tudnának egyáltalán háborúzni, mert csak egy biztos: Egymással nem, mert egyik sem tudná a másikat elfoglalni. Két potenciális konfliktus lehetőség van, az egyik Izrael, a másik Tajvan, de egyik sem olyan, akiért ezek az országok ilyen állapotban egy háborút megvívnának.

Egy belső káosz elvileg valószínűbb lehetne, de egyelőre túl sok embernek van túl sok féltenivalója és nem számottevő ehhez képest az a réteg, amelynek nincs, ráadásul nincs is semmi a kezükben, amivel a RENDSZERT meg tudnák változtatni, már csak azért sem, mert nem lenne mire.

Szóval, nem értem ezt a "háború" lebegtetést.

#410844 Donoo Előzmény: #410834

végső elkeseredésben sok minden megeshet ám. USA, az ellenfelet azt nem tudom, Amerika sokat veszített fényéből, ez ellen előbb utóbb tenni kell, az nem lehet, hogy letaszítják a trónjáról (Kína)

#410834 Előzmény: #410807

Ezt a háborút már nagyon sokan leírták.

Én erre írtam: Ez már javában tart, méghozzá Montecuccoli nehézfegyverzetével, pénzzel, pénzzel, pénzzel, azaz készpénzzel, számlapénzzel, adósságokkal. Kőkemény háború rengeteg áldozattal és veszteséggel.

De most egészen komolyan: Fegyveres háború? Kivel, kik között, miért és mi célból?

#410811 TrendMan Előzmény: #410792

A katasztrófa már megtörtént.

Csupán a hivatalos kommunikáció ez nem igy jön át.

Az indexek bezúgását az általános bizalmatlanságtól várjuk és a központi pénzcsapok elzárásától.

Re: Fitch - AAA

#410810 hAliG Előzmény: #410801

Unalmas már amit ezek a majmok művelnek...

Most meg majd megint jól beszakadnak, mert mi van, ha mégse...!

USA monnyon le! :D

Szerk: a tőzsdei robotokat is betiltanám a p.csába! Elég csak ránézni a futira, egyszerre mozog mindegyik.

#410807 Donoo Előzmény: #410792

ezért is vettem tegnap bele az egyik cégbe, eddig jó vétel volt, remélem az is marad...

Ha leesnek a 2008-2009es mélypontra, akkor onnan már nem lesz olyan egyszerű felpattanni, mint ami volt akkor, abból egy elég hosszadalmas tápászkodás lenne, sőt megkockáztatnám egy nagyobb háború esélyét is...

Re: Fitch - AAA

#410804 Előzmény: #410801

Azt hiszem, ideje ezt már bohózatnak nevezni, amiben ez a három csicskás a bohóc...

#410792 ikszf Előzmény: #410708

Bármi áron tartják a hosszútávú trendet.

Ha csak megközelítenénk a 2009. márciusi mélypontot a jelenlegi laza monetáris kondíciók mellett, az katasztrófa lenne.

#410727 Donoo Előzmény: #410718

nálam ez a -1,2% nem a komolyabb bizalmatlanság jele, sőt ez a 10%, amit a napokban emelkedtek sem azt jelzi... még azért sokan próbálnak hinni

#410718 Előzmény: #410708

A mai helyzetet mi sem jellemzi jobban, hogy jobban bíznak a pletykában, mint a tényekben.

Ennél nagyobb bizalmatlanság vajon mi lehet?

#410708 Donoo Előzmény: #410465

Ha elindul egy komolyabb bizalmatlanság, akkor a FED sem tud sokat tenni...

Igazából mitől várjuk az…

#410465 ikszf

Igazából mitől várjuk az indexek bezúgását?

A FED agresszív monetáris enyhítéssel válaszol minden egyes komolyabb részvénypiaci parára.

Hatalmas adósságon ülnek, aminek a leépítésére ilyen durva tőkeáttétel mellet az egyetlen eszköz az infláció. Ez jót tesz a részvénypiacoknak is és az adósság eltüntetésének is.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/jojjon_hat_a_mindent_elintezo_inflacio.153761.html

Kész öngyilkosság ilyen korlátlan pénznyomtatás mellett shortolni. Ha ilyen fed erőfeszítés ellenére is bezúgnak az indexek, az a kapitalizmus vége lenne, teljes fejetlenség, 0 kontroll.

Senkinek nem érdeke, hogy beszakadjon a részvénypiac :(

Szakmailag hatalmas elégtétel lenne itt sokunknak, nade utána? Lehetne menni pénzt söpörni az utcán, és WW3-at játszani.

#410460 Sumér harcos Előzmény: #410441

1200 felett

1220-1228 közötti tartomány a következő sarkalatos kérdés,különböző elemzések,és egy Elliott verzio szerint is....

#410455 Donoo Előzmény: #410452

nekem eddig jó volt operával, de most behalt, lehet nem bírta ezt a nagy emelkedést :), talán holnapra megjavul

#410452 BudFox Előzmény: #410451

persze.

le kell tölteni mozillához egy : "Reload every" nevű kiegészítőt. és utána jobb klikk az oldalon, és beállítod hogy hány perc múlva töltse be újra az oldalt..én 1 percre szoktam állítani.

#410441 BudFox Előzmény: #410437

hát ezek itt pattognak most 1200 on...nem néztem az elemzéseket hogy mennyire fontos ellenállás volt -e ez..de ha felette maradna az biztos hogy lélektanilag tovább vihetné fölfelé.