szia! vettél mostanában eco-t?
Sztem várható volt,h 50(0) fölé nem megy,h a beragadtak ne szabaduljanak a papírból,bár sztem tegnap sokan eldobták bukóban is,látva,h vége a rallynak.
Tegnap kiépültek a shortok is,h lefelé is keresenek a spekák.
újságos padlót fogott... ezt sem hittem volna; vszínű megint sokat képzeltem a történések mögé. :(
pedig jól hangzott az elméletem, fel 1000-ig. :(
Óvatosan a vétellel, ott mocorog egy 100k-s eladó.
Lentről lehet neki, ha van mersze bemutatni a könyvbe.
Kicsit érdektelenség van itt mai nap. Meg kell pihenni:)
vagy ma; ezek utána ha holnap lesz, akkor elmehetnek a sunyiba :))
de a mai öntöde felért egy sávszélesítéssel is :)
ez mekkora, most látom mik történtek itt délután :)
"Kérlek Kurucosok egészítsétek ki a cikket ezzel! Sziasztok! A rendezvényt én jelentettem be. Ez a cikk köszönő viszonyban sincs a valósággal, és a mandiner újságírója elzárkózik a cikk kijavításától. Az igazság az , hogy én már január 17.-én bejelentettem ezt a rendezvényt magánszemélyként, és nem a HVIM tagjaként, pláne nem a HVIM nevében.Ehhez jogom van, és a rendőrség a bejelentést tudomásul vette. A sziget hónapokkal utánam kötött megállapodást a fővárosi önkormányzattal(április 6.-án). Emiatt a sziget, ha nem tud velem megállapodni és ha esetleg elmarad a fesztivál, akkor a fővárostól remélhet több milliárdos kártérítést. Én próbáltam felvenni a kapcsolatot a BRFK-val és a Fővárossal is, de érdemben nem foglalkoztak velem, nem ügyfélszolgálat, hanem ügyfélelhárítás folyik náluk. Nem nekem kéne keresnem őket, hanem nekik engem. Fordítva ülnek a lovon. Én még mindig nyitott lennék a megegyezésre, de ha nem keresnek a szigettől akkor nem tudok mit csinálni. Nekem egy törvényesen bejelentett rendezvényem lesz a hajógyári szigeten, és a jelenlegi állás szerint a rendezvényemre bárki ingyen bejöhet a hajógyári sziget területére és szabadon tüntethet sziget belépő nélkül akár a sziget fesztivál ideje alatt is. Aki ebben meg akarja akadályozni a hajógyári sziget területére bemenni szándékozó embert az a btk 228/A § (1) bekezdése szerint "Aki mást egyesülési vagy gyülekezési jogának gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel jogtalanul akadályoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." Tehát tüntetés a jelen állás szerint lesz, oda bárki bejöhet ingyen, és aki ebben meg akar akadályozni az megy a sittre."
"Már január 17.-e óta zöld utat kapott, nem tudják betiltani! A tiltási okok egyike sem vonatkozik erre. Hidd el jól utánanéztem."
Most akkor oda bárki ingyen bemehet? Aki előre megvetet a bérletét, jól megszívta? :)
Vicces lesz ez így..... Vagy ez most az "Free Sziget" rendezvény lesz?
nem hinném, hogy esne holnap; brutális volt ez a nap is; 340-ig zuhant aztán mégis 412-re fel a végére?? itt vkik nagyon gyűjtik a papírt, vagy egymásnak adogatják és röhögnek a mi "baromságainkon".
reálisan nézve (sávszélesítési óhaj nélkül) holnap szerintem a 450-et megpróbálja, talán a 460....
szerintem a rádiós forgatókönyv megy
kb 380-ra saccolom a holnapi zárót (múltkori 122 körül)
holnap a milliárdos nap következik?? /végre sávszélesítéssel? :) /
Lefoglalta a Szigetet a HVIM
Lefoglalta a Hajógyári Sziget területén a nagyrétet (ahol a nagyszínpad is van) a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy tagja a Sziget fesztivál idejére – írja a Mandiner. Gerendai Károly lapunknak azt nyilatkozta: kapott erről tájékoztatást a rendőrségtől.
A blognak egy 64 vármegyés "informátora" is megerősítette a hírt, hogy tüntetés miatt foglalták le a rétet: a magas benzinárak ellen emelnék fel a szavukat. A vármegyés elmondta: a rendőrség tudomásul vette a bejelentést, és a Sziget szervezőire bízta, hogy egyezkedjenek a mozgalmárokkal. A vármegyések szerint őket még nem keresték a szigetesek, de állításuk szerint azt üzente Gerendai Károly, a Sziget főszervezője a rendőrségen keresztül: ha valóban a benzinárak miatt tüntetnének, akkor tárgyalnának velük, de "ők egy szélsőjobb szervezet, és ilyen szervezetekkel nem állnak szóba".
A vármegyés úgy vélte: attól még, hogy nem tárgyalnak velük, azt a tényt nem tudják elkerülni, hogy nekik joguk van tüntetni a nagyréten, és ehhez biztosítaniuk kell a fesztivál szervezőinek az odajutásukat. Arra kérdésre, hogy pontosan mit akarnak tenni, a vármegyés azt mondta: tüntetni.
Gerendai Károly azt nyilatkozta: kapott tájékoztatást a rendőrségtől, hogy tüntetést jelentettek be a rétre, de őket úgy tájékoztatták, hogy a hatóságoknak és Fővárosi Önkormányzatnak kell ez ügyben intézkedni. A fesztivál ugyanis kibérelte ezt a területet, ahova csak jeggyel lehet bemenni. Gerendai azt mondta: nekik nem mondták a rendőrségen, hogy egyezkedniük kellene, és nem is üzent semmit a vármegyéseknek. Szerinte egy másik helyszínt javasolnak majd a rendőrök a tüntetőknek.
(Mandiner nyomán)
el sem tudom képzelni holnap hova .
de ha felfelé akarják nyomni ennek ellenére fel fog menni.
410 nél zár .kb lehet ekkorákat már nem megy fel
szép hullámvasut
350 nél kellett vonalett vona élöm 350 körül vissaveszem 15 percessel nem lehet játszani
Szerintem jól tetted, most elméletbe szórakozok....