Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#401125 vnorbee Előzmény: #401109

Sztem várható volt,h 50(0) fölé nem megy,h a beragadtak ne szabaduljanak a papírból,bár sztem tegnap sokan eldobták bukóban is,látva,h vége a rallynak.

Tegnap kiépültek a shortok is,h lefelé is keresenek a spekák.

#401109 Zotya32 Előzmény: #401082

újságos padlót fogott... ezt sem hittem volna; vszínű megint sokat képzeltem a történések mögé. :(

pedig jól hangzott az elméletem, fel 1000-ig. :(

#401082 Harlem Előzmény: #401068

Óvatosan a vétellel, ott mocorog egy 100k-s eladó.

Lentről lehet neki, ha van mersze bemutatni a könyvbe.

#400941 Zotya32 Előzmény: #400938

vagy ma; ezek utána ha holnap lesz, akkor elmehetnek a sunyiba :))

de a mai öntöde felért egy sávszélesítéssel is :)

ez mekkora, most látom m…

#400937 Zotya32

ez mekkora, most látom mik történtek itt délután :)

"Kérlek Kurucosok egészítsétek ki a cikket ezzel! Sziasztok! A rendezvényt én jelentettem be. Ez a cikk köszönő viszonyban sincs a valósággal, és a mandiner újságírója elzárkózik a cikk kijavításától. Az igazság az , hogy én már január 17.-én bejelentettem ezt a rendezvényt magánszemélyként, és nem a HVIM tagjaként, pláne nem a HVIM nevében.Ehhez jogom van, és a rendőrség a bejelentést tudomásul vette. A sziget hónapokkal utánam kötött megállapodást a fővárosi önkormányzattal(április 6.-án). Emiatt a sziget, ha nem tud velem megállapodni és ha esetleg elmarad a fesztivál, akkor a fővárostól remélhet több milliárdos kártérítést. Én próbáltam felvenni a kapcsolatot a BRFK-val és a Fővárossal is, de érdemben nem foglalkoztak velem, nem ügyfélszolgálat, hanem ügyfélelhárítás folyik náluk. Nem nekem kéne keresnem őket, hanem nekik engem. Fordítva ülnek a lovon. Én még mindig nyitott lennék a megegyezésre, de ha nem keresnek a szigettől akkor nem tudok mit csinálni. Nekem egy törvényesen bejelentett rendezvényem lesz a hajógyári szigeten, és a jelenlegi állás szerint a rendezvényemre bárki ingyen bejöhet a hajógyári sziget területére és szabadon tüntethet sziget belépő nélkül akár a sziget fesztivál ideje alatt is. Aki ebben meg akarja akadályozni a hajógyári sziget területére bemenni szándékozó embert az a btk 228/A § (1) bekezdése szerint "Aki mást egyesülési vagy gyülekezési jogának gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel jogtalanul akadályoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." Tehát tüntetés a jelen állás szerint lesz, oda bárki bejöhet ingyen, és aki ebben meg akar akadályozni az megy a sittre."

"Már január 17.-e óta zöld utat kapott, nem tudják betiltani! A tiltási okok egyike sem vonatkozik erre. Hidd el jól utánanéztem."

Most akkor oda bárki ingyen bemehet? Aki előre megvetet a bérletét, jól megszívta? :)

Vicces lesz ez így..... Vagy ez most az "Free Sziget" rendezvény lesz?

#400936 Zotya32 Előzmény: #400935

nem hinném, hogy esne holnap; brutális volt ez a nap is; 340-ig zuhant aztán mégis 412-re fel a végére?? itt vkik nagyon gyűjtik a papírt, vagy egymásnak adogatják és röhögnek a mi "baromságainkon".

reálisan nézve (sávszélesítési óhaj nélkül) holnap szerintem a 450-et megpróbálja, talán a 460....

#400935 exmnbs1 Előzmény: #400930

szerintem a rádiós forgatókönyv megy

kb 380-ra saccolom a holnapi zárót (múltkori 122 körül)

Lefoglalta a Szigetet a HVIM

#400914 kosami

Lefoglalta a Szigetet a HVIM

Lefoglalta a Hajógyári Sziget területén a nagyrétet (ahol a nagyszínpad is van) a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy tagja a Sziget fesztivál idejére – írja a Mandiner. Gerendai Károly lapunknak azt nyilatkozta: kapott erről tájékoztatást a rendőrségtől.

A blognak egy 64 vármegyés "informátora" is megerősítette a hírt, hogy tüntetés miatt foglalták le a rétet: a magas benzinárak ellen emelnék fel a szavukat. A vármegyés elmondta: a rendőrség tudomásul vette a bejelentést, és a Sziget szervezőire bízta, hogy egyezkedjenek a mozgalmárokkal. A vármegyések szerint őket még nem keresték a szigetesek, de állításuk szerint azt üzente Gerendai Károly, a Sziget főszervezője a rendőrségen keresztül: ha valóban a benzinárak miatt tüntetnének, akkor tárgyalnának velük, de "ők egy szélsőjobb szervezet, és ilyen szervezetekkel nem állnak szóba".

A vármegyés úgy vélte: attól még, hogy nem tárgyalnak velük, azt a tényt nem tudják elkerülni, hogy nekik joguk van tüntetni a nagyréten, és ehhez biztosítaniuk kell a fesztivál szervezőinek az odajutásukat. Arra kérdésre, hogy pontosan mit akarnak tenni, a vármegyés azt mondta: tüntetni.

Gerendai Károly azt nyilatkozta: kapott tájékoztatást a rendőrségtől, hogy tüntetést jelentettek be a rétre, de őket úgy tájékoztatták, hogy a hatóságoknak és Fővárosi Önkormányzatnak kell ez ügyben intézkedni. A fesztivál ugyanis kibérelte ezt a területet, ahova csak jeggyel lehet bemenni. Gerendai azt mondta: nekik nem mondták a rendőrségen, hogy egyezkedniük kellene, és nem is üzent semmit a vármegyéseknek. Szerinte egy másik helyszínt javasolnak majd a rendőrök a tüntetőknek.

(Mandiner nyomán)

http://kuruc.info/r/6/82218/

el sem tudom képzelni ho…

#400831 PRESLEY

el sem tudom képzelni holnap hova .

de ha felfelé akarják nyomni ennek ellenére fel fog menni.

410 nél zár .kb lehet ekkorákat már nem megy fel

szép hullámvasut 350 né…

#400827 PRESLEY

szép hullámvasut

350 nél kellett vonalett vona élöm 350 körül vissaveszem 15 percessel nem lehet játszani