A szart bulldózerrel nyomják a szőnyeg alá sajnos, nem lenne jobb tiszta lapot nyitni, aztán a nagy zuhi után lehet mindent felfele araszoltatni újra...?
A szart bulldózerrel nyomják a szőnyeg alá sajnos, nem lenne jobb tiszta lapot nyitni, aztán a nagy zuhi után lehet mindent felfele araszoltatni újra...?
Jól fejen kólintották az Amikat ma, kíváncsi leszek a folytatásra, szerintem még próbálják az nem létező optimizmust sugallni, aztán derült égből fog jönni a brutális szakadás!
Minden határidős index szánkázott ma!
a világ határidős indexet tekintve:
phylaxia :)
Állítom ha semmi görög balhé nem lenne akkor is esett volna most a piac májusban, lehet nem ennyit.
De ezek a **** görögök még komoly bajt okozhatnak. Példát kellene statuálni velük , sajnos ebben a hangulatban ez túl komoly piaci zűröket okozna.
SP futi 200 napos mozgót lényegében ma elérte, innen egy időre fordulhat. A végcél persze marad a 400 pont :D
Figyeld meg amikor a görögök bejelentik az adósságaik átstrukturálását, emelkedni fog rá a piac :)
Azt kéne kitalálni hova fog áramlani a hot money amikor kiszáll a fejlett részvénypiacból. Ott lesz a következő nagy rali...
akad egy kevés.
Nem nyugszanak amíg a márciusi mélypontot meg nem nézik. Görög dráma egyre fokozódik, közeledik a katarzis. :)
Ezek május első hete óta minden héten mínuszban zárnak. Elég ennyi már a "jóból".
Figyeld meg hogy reggelre minimum 0,5%-kal felhúzzák őket, otthon meg nyitunk nullában, utána emelkedés. :P
látom ma is szépen álmodsz
Jaaaaj de faxa amit ma ezek csinálnak megint :-)))
SP zárásunk óta esett 12 pontot
a Dow jones meg 110 -et
holnap esnie kell a határidőnek nyitóban...mert ma szerintem annyira elromlott a hangulat hogy a longosok már kezdik nagyon feladni.
Ja, rendben. Kíváncsi lettem volna a véleményedre, ezek után. De bármi kérdésed észrevételed van keress nyugodtan, tudod hol találsz.
Megindult egy kis korrekció felfelé. Egyre kíváncsibbá tesz, hogy mi lesz ennek a válságnak a vége!
Átfutottam, alapos átolvasás után, keresni foglak.
szerintem is, és úgy gondolom még nem most kell álmodni a bazi nagy esésről, de meg kell játszani a mostanit, mert szépen hoz
Joci: elolvastad amit küldtem? Kíváncsi lennék mi a véleményed!
Amikor úgy kell, előveszik, ezeket a parákat....
Amikor meg másképp, mélyen hallgatnak róla....
Fél év emelkedés után, ez szerintem még belefér, az egészséges korrekcióba....
eddig is volt görög para, nem hinném hogy vannak akkora barmok hogy nem fogadják el
Tudjátok, hogy nem vagyok egy pánikoló kereskedő és én is utáltam már a lufikat, az olaj emelkedését, sokminden más szeméttel együtt, de a görögök akár nagyobb gondot is okozhatnak mint a Lehman volt. Ha bedőlnek akkor nehezen fogják meg a többi PIIGS országokat és, ha megindul ez a dominó azt nem fogja senki se megfogni.
Én likvidálom a pozijaimat minuszban, ha a görögök biztosan bedőlnek.
donoo:igen a szemét elkezdett esni...egyik se ért annyi pénzt amiért eladták. Van még pénteken lejáró eladott LNKD put és call-om ezért örülnék, ha 70 felett zárna, de utána tőlem eshet 10 alá is akár:)
a görög miniszter le akar mondani vagy valami ilyesmi van a háttérben.
Most ránéztem a chartra és s&p 1020 környékéig beesik, majd pattan picit, utána megint esik, törik a nyakvonal és irány a 700 körüli célár :)