Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#391869 Balázs István Előzmény: #391859

A szart bulldózerrel nyomják a szőnyeg alá sajnos, nem lenne jobb tiszta lapot nyitni, aztán a nagy zuhi után lehet mindent felfele araszoltatni újra...?

Holnap tovább szakadhatunk

#391866 lioon76

Jól fejen kólintották az Amikat ma, kíváncsi leszek a folytatásra, szerintem még próbálják az nem létező optimizmust sugallni, aztán derült égből fog jönni a brutális szakadás!

Minden határidős index szánkázott ma!

a világ határidős indexet tekintve:

#391859 banyaiz Előzmény: #391855

Állítom ha semmi görög balhé nem lenne akkor is esett volna most a piac májusban, lehet nem ennyit.

De ezek a **** görögök még komoly bajt okozhatnak. Példát kellene statuálni velük , sajnos ebben a hangulatban ez túl komoly piaci zűröket okozna.

#391855 Lovax Előzmény: #391837

SP futi 200 napos mozgót lényegében ma elérte, innen egy időre fordulhat. A végcél persze marad a 400 pont :D

Figyeld meg amikor a görögök bejelentik az adósságaik átstrukturálását, emelkedni fog rá a piac :)

Azt kéne kitalálni hova fog áramlani a hot money amikor kiszáll a fejlett részvénypiacból. Ott lesz a következő nagy rali...

#391837 banyaiz Előzmény: #391834

Nem nyugszanak amíg a márciusi mélypontot meg nem nézik. Görög dráma egyre fokozódik, közeledik a katarzis. :)

Ezek május első hete óta minden héten mínuszban zárnak. Elég ennyi már a "jóból".

#391834 Lovax Előzmény: #391831

Figyeld meg hogy reggelre minimum 0,5%-kal felhúzzák őket, otthon meg nyitunk nullában, utána emelkedés. :P

#391824 BudFox Előzmény: #391794

Jaaaaj de faxa amit ma ezek csinálnak megint :-)))

SP zárásunk óta esett 12 pontot

a Dow jones meg 110 -et

holnap esnie kell a határidőnek nyitóban...mert ma szerintem annyira elromlott a hangulat hogy a longosok már kezdik nagyon feladni.

#391820 kelvin Előzmény: #391815

Ja, rendben. Kíváncsi lettem volna a véleményedre, ezek után. De bármi kérdésed észrevételed van keress nyugodtan, tudod hol találsz.

Megindult egy kis korrekció felfelé. Egyre kíváncsibbá tesz, hogy mi lesz ennek a válságnak a vége!

#391812 kelvin Előzmény: #391808

szerintem is, és úgy gondolom még nem most kell álmodni a bazi nagy esésről, de meg kell játszani a mostanit, mert szépen hoz

Joci: elolvastad amit küldtem? Kíváncsi lennék mi a véleményed!

#391808 hosszhuszár Előzmény: #391802

Amikor úgy kell, előveszik, ezeket a parákat....

Amikor meg másképp, mélyen hallgatnak róla....

Fél év emelkedés után, ez szerintem még belefér, az egészséges korrekcióba....

#391802 kelvin Előzmény: #391782

eddig is volt görög para, nem hinném hogy vannak akkora barmok hogy nem fogadják el

#391797 Tombolatom Előzmény: #391790

Tudjátok, hogy nem vagyok egy pánikoló kereskedő és én is utáltam már a lufikat, az olaj emelkedését, sokminden más szeméttel együtt, de a görögök akár nagyobb gondot is okozhatnak mint a Lehman volt. Ha bedőlnek akkor nehezen fogják meg a többi PIIGS országokat és, ha megindul ez a dominó azt nem fogja senki se megfogni.

Én likvidálom a pozijaimat minuszban, ha a görögök biztosan bedőlnek.

donoo:igen a szemét elkezdett esni...egyik se ért annyi pénzt amiért eladták. Van még pénteken lejáró eladott LNKD put és call-om ezért örülnék, ha 70 felett zárna, de utána tőlem eshet 10 alá is akár:)

#391794 Donoo Előzmény: #391791

Most ránéztem a chartra és s&p 1020 környékéig beesik, majd pattan picit, utána megint esik, törik a nyakvonal és irány a 700 körüli célár :)

#391792 Donoo Előzmény: #391782

nem tom láttad e a dang, yoku és lnkd teljesítményét mostanában, szépet estek mostanában...