Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#391837 banyaiz Előzmény: #391834

Nem nyugszanak amíg a márciusi mélypontot meg nem nézik. Görög dráma egyre fokozódik, közeledik a katarzis. :)

Ezek május első hete óta minden héten mínuszban zárnak. Elég ennyi már a "jóból".

#391834 Lovax Előzmény: #391831

Figyeld meg hogy reggelre minimum 0,5%-kal felhúzzák őket, otthon meg nyitunk nullában, utána emelkedés. :P

#391824 BudFox Előzmény: #391794

Jaaaaj de faxa amit ma ezek csinálnak megint :-)))

SP zárásunk óta esett 12 pontot

a Dow jones meg 110 -et

holnap esnie kell a határidőnek nyitóban...mert ma szerintem annyira elromlott a hangulat hogy a longosok már kezdik nagyon feladni.

#391820 kelvin Előzmény: #391815

Ja, rendben. Kíváncsi lettem volna a véleményedre, ezek után. De bármi kérdésed észrevételed van keress nyugodtan, tudod hol találsz.

Megindult egy kis korrekció felfelé. Egyre kíváncsibbá tesz, hogy mi lesz ennek a válságnak a vége!

#391812 kelvin Előzmény: #391808

szerintem is, és úgy gondolom még nem most kell álmodni a bazi nagy esésről, de meg kell játszani a mostanit, mert szépen hoz

Joci: elolvastad amit küldtem? Kíváncsi lennék mi a véleményed!

#391808 hosszhuszár Előzmény: #391802

Amikor úgy kell, előveszik, ezeket a parákat....

Amikor meg másképp, mélyen hallgatnak róla....

Fél év emelkedés után, ez szerintem még belefér, az egészséges korrekcióba....

#391802 kelvin Előzmény: #391782

eddig is volt görög para, nem hinném hogy vannak akkora barmok hogy nem fogadják el

#391797 Tombolatom Előzmény: #391790

Tudjátok, hogy nem vagyok egy pánikoló kereskedő és én is utáltam már a lufikat, az olaj emelkedését, sokminden más szeméttel együtt, de a görögök akár nagyobb gondot is okozhatnak mint a Lehman volt. Ha bedőlnek akkor nehezen fogják meg a többi PIIGS országokat és, ha megindul ez a dominó azt nem fogja senki se megfogni.

Én likvidálom a pozijaimat minuszban, ha a görögök biztosan bedőlnek.

donoo:igen a szemét elkezdett esni...egyik se ért annyi pénzt amiért eladták. Van még pénteken lejáró eladott LNKD put és call-om ezért örülnék, ha 70 felett zárna, de utána tőlem eshet 10 alá is akár:)

#391794 Donoo Előzmény: #391791

Most ránéztem a chartra és s&p 1020 környékéig beesik, majd pattan picit, utána megint esik, törik a nyakvonal és irány a 700 körüli célár :)

#391792 Donoo Előzmény: #391782

nem tom láttad e a dang, yoku és lnkd teljesítményét mostanában, szépet estek mostanában...

#391791 lackok Előzmény: #391789

Lehet, amúgy amint szoktam mondani nekem tök, hogy merre megy, csak ne csalinkázzon akkor hanem menjen....

#391790 ikszf Előzmény: #391782

De szép is volna, ha fellángolnának a nacionalista érzelmek Görögországban, és a nép győzne :)

Egyéb esetekben szerintem kizárt, hogy a görögöket ne tartsák nagyon kézben.

#391788 lackok Előzmény: #391621

Hát eeegen...tegnap még úgy tűnt fordulunk....de az nekem se longos ha visszadjuk a fordulós triggert...:)

#391782 Tombolatom Előzmény: #391772

Ez nem a FED már. A görögök nem fogadják el a "mentő" csomagot akkor ők bedőlnek, majd német és francia bankoknak likviditási problémáik lesznek ez miatt ami a banki likvid piac befagyásához vezethet és az Ír, Portugál, és Spanyol kamatok olyan szintre emelkedhetnek, hogy csődöt jelent ami az euró végét és nagy válságot okozna.

Ne legyen ez azért...de van esélye.

#391772 kelvin Előzmény: #391771

idegesek a piacok, várják mit dönt majd a FED

Nem tudni lesz e még stimulus vagy sem. Az adatok szarok, ha nincs stimulus akkor vége a dalnak és a tőzsdék emelkedésének amcsiban, mert nem lesz zs amiből vegyék sztem kiszállás folyik kint. Ha lesz stimilus akkor meg a dodó megy tönkre szép csendben. Cseverből vederbe.