tegnap betettem egy kis lóvét, ezért van ám ma esés :)
tegnap betettem egy kis lóvét, ezért van ám ma esés :)
vagy nem :)
"Az egyetlen kínai hitelminősítő, a Dagong úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok már az államcsőd állapotában van."
izgi
Átvitte csak lefelé...lehet onnan támadja inkább a csúcsot....
Kétszer pattant szépen az 1286-ról, harmadszorra átviszi szvsz. Utána irány a 1294, a tegnapi csúcs.
Most küzd az SP futi a 50 órás mozgóval, ami egy hétig folyamatosan szorította le, csak tegnap este tört ki alóla.
1283-on van a vonal, ha visszaesik alá, behalt a tegnapi kitörés. Ha felette marad, megint mehet felfele 1300 körülig első körben. Amerre elhagyja, arra lesz az irány egy ideig szvsz.
szerk: na jó, felfeléhez nem ártana a 20h MA-t és ellenállást is leküzdeni 1286-on. A felett lennék nyugodt az irányt illetően.
hát tegnap nem lett esés..bár a vége lekonyult..és elég sok részvény van új aljon..sokkal több mint amikor emelkedő trend volt..
talán elindul
nem lenne rossz.. ez még elég halovány esés volt... Ma is olvasgattam híreket, nem tom minek, semmi értelme, de már arra gondoltam, hogy a pincét megcsinálom bunkernek, meg bevezetem oda is a netet... :) önkormányzatok, országok csődje, háborúk, világjárvány... egy kicsit megsózva :D
SP +10.2
Dow +92
volt mikor bezártunk...innen kérünk egy szép lefordulást akkor most.
most kéne az hogy innen forduljanak...persze attól mi holnap még ugyanúgy emelkednénk :D
Ilyen jó hírek vannak, hogy menetelnek felfelé? dodo pedig erősödik, próbál
keletinél fiumei ut sarok.....annyi ember tolongot,hogy azt hittem vmi falunapba szaladtam bele judapesten.....erre kérdezek egy illetőt itt meg mi történt,történik?""
Az is volt falunap:D A falvakban nemlátni kéregető hajléktalant! Mert mind pesten van:) Itt ellehet tünni a tömegben, ismeretlenül nincs kielőtt szégyenkezni. Otthon ahol mindenki ismeri egy cigitse kapna az utcán. Legfeljebb beszólna Mariskanéni Te Jóska eregy dolgozni!
Nem tudom elég összetett ez is hiszen gyenge dollár jó nekik export, és adósság inflálás szempontjából. Biztos van egy határ ahol pedig a hitelezőik főleg Kína miatt már problémás fene tudja.
Bud: kb én azt látom a piacokon, hogy van egy korrekció aminek jönnie kellett 30% emelkedés után, a világ pedig ugrásra készen figyeli, hogy itt most kb csak annyi a történet, hogy visszacsorgás 10% aztán tovább fel, vagy komolyabb parás időszak jön.
dollár sztem azért nem erősödik komolyabban, mert nincs még para...
akkor lehet hogy holnap nem tudok 24k-s hatira ráadni, csak 23.9k-en, vagy várok pénteken és 24.5en adok rá.....
ma 7 pontot esett az SP zárásunk után..tehát akkor holnap csak 40 pontot emelkedhetünk mi....most számolják a BÉT nagy "befektetési gurui" Londonban... :DDD szánalmas amit a mi piacunkkal csinálnak...
OTP -t feltétlenül 6000 közelébe kell megvenni..elő van írva tán ?
Sztem amcsik komolyan betojtak mostanában a $ gyengeségén.
Határozott változások láthatóak a piacon, nem volt a $-nak menedékdeviza szerepe az elmúlt napok esésében. Kína a tettek mezejére lépett. Más kérdés, hogy Zsiday írta, hogy egy idő után úgyis mindenki ráébred, hogy ha a $ gyengélkedik, akkor utána a többi deviza is.