Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#390414 Donoo Előzmény: #390374

vagy nem :)

"Az egyetlen kínai hitelminősítő, a Dagong úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok már az államcsőd állapotában van."

izgi

#390374 Lovax Előzmény: #390216

Kétszer pattant szépen az 1286-ról, harmadszorra átviszi szvsz. Utána irány a 1294, a tegnapi csúcs.

#390216 Lovax Előzmény: #390204

Most küzd az SP futi a 50 órás mozgóval, ami egy hétig folyamatosan szorította le, csak tegnap este tört ki alóla.

1283-on van a vonal, ha visszaesik alá, behalt a tegnapi kitörés. Ha felette marad, megint mehet felfele 1300 körülig első körben. Amerre elhagyja, arra lesz az irány egy ideig szvsz.

szerk: na jó, felfeléhez nem ártana a 20h MA-t és ellenállást is leküzdeni 1286-on. A felett lennék nyugodt az irányt illetően.

#390204 BudFox Előzmény: #390082

hát tegnap nem lett esés..bár a vége lekonyult..és elég sok részvény van új aljon..sokkal több mint amikor emelkedő trend volt..

talán elindul

#390068 Donoo Előzmény: #390060

nem lenne rossz.. ez még elég halovány esés volt... Ma is olvasgattam híreket, nem tom minek, semmi értelme, de már arra gondoltam, hogy a pincét megcsinálom bunkernek, meg bevezetem oda is a netet... :) önkormányzatok, országok csődje, háborúk, világjárvány... egy kicsit megsózva :D

#390060 BudFox Előzmény: #390020

SP +10.2

Dow +92

volt mikor bezártunk...innen kérünk egy szép lefordulást akkor most.

#390050 BudFox Előzmény: #390020

most kéne az hogy innen forduljanak...persze attól mi holnap még ugyanúgy emelkednénk :D

Ilyen jó hírek vannak, h…

#390020 Donoo

Ilyen jó hírek vannak, hogy menetelnek felfelé? dodo pedig erősödik, próbál

#389903 Rozsdáskilincs Előzmény: #389754

keletinél fiumei ut sarok.....annyi ember tolongot,hogy azt hittem vmi falunapba szaladtam bele judapesten.....erre kérdezek egy illetőt itt meg mi történt,történik?""

Az is volt falunap:D A falvakban nemlátni kéregető hajléktalant! Mert mind pesten van:) Itt ellehet tünni a tömegben, ismeretlenül nincs kielőtt szégyenkezni. Otthon ahol mindenki ismeri egy cigitse kapna az utcán. Legfeljebb beszólna Mariskanéni Te Jóska eregy dolgozni!

#389817 banyaiz Előzmény: #389764

Nem tudom elég összetett ez is hiszen gyenge dollár jó nekik export, és adósság inflálás szempontjából. Biztos van egy határ ahol pedig a hitelezőik főleg Kína miatt már problémás fene tudja.

Bud: kb én azt látom a piacokon, hogy van egy korrekció aminek jönnie kellett 30% emelkedés után, a világ pedig ugrásra készen figyeli, hogy itt most kb csak annyi a történet, hogy visszacsorgás 10% aztán tovább fel, vagy komolyabb parás időszak jön.

#389776 Alexander Előzmény: #389775

akkor lehet hogy holnap nem tudok 24k-s hatira ráadni, csak 23.9k-en, vagy várok pénteken és 24.5en adok rá.....

#389775 BudFox Előzmény: #389751

ma 7 pontot esett az SP zárásunk után..tehát akkor holnap csak 40 pontot emelkedhetünk mi....most számolják a BÉT nagy "befektetési gurui" Londonban... :DDD szánalmas amit a mi piacunkkal csinálnak...

OTP -t feltétlenül 6000 közelébe kell megvenni..elő van írva tán ?

#389764 ikszf Előzmény: #389737

Sztem amcsik komolyan betojtak mostanában a $ gyengeségén.

Határozott változások láthatóak a piacon, nem volt a $-nak menedékdeviza szerepe az elmúlt napok esésében. Kína a tettek mezejére lépett. Más kérdés, hogy Zsiday írta, hogy egy idő után úgyis mindenki ráébred, hogy ha a $ gyengélkedik, akkor utána a többi deviza is.