Vicces végtelen ciklus:). Amcsiék bocsájtják ki az államkötvényt, mindenki meg veszi nagy mosollyal, nehogy kiderüljön,h mennyit is ér az. Aztán, ha lejár a kötvény gyorsan vesznek belőle még kötvényt.
Nem tudtok valamilyen adatbázist, amiben szerepel,h mikor mennyi kötvénye jár le USA-nak?
Japánnak, Kínának, Európának, oroszoknak, mindenkinek, aki szarrá van tömve amcsi államkötvénnyel, vagy $-ban keletkezik a bevétele, olajkarteleknek, stb... sztem mindenkinek.
Remélem sok ilyen nap lesz még mostanában... Utolsó perceket végre nem felhúzásra használták ki, ez is ritka...
akkor zártunk amikor USA napi maxon volt...onnan fordult...remélem..
nasdaq már nagyon ronda...ami számomra elbűvőlően szép .-)
Ez meg már megint mi?
ez is egy eshetőség...azért szerintem lesz még esés a jövő héten...cisco vállalat nagyon leépít most... hétfőn jó lesz még 1 % os esés :-)
jo par embert megin beultetnek a shortos hintaba, es j.heten kezdik elorol....pffff...
:) Igen, csak már megint van az az érzésem, annyira egyértelmű innen short, hogy már megint nem lesz belőle semmi. Sok a kaki, de még elfér :D
gondoltam hogy ezért is...hétfőn elfogy a pénz.... ha megemelik a plafont akkor azért szakadhat be, mert már megint enyhítik a fiskális politikát, és az nem vezet semmi jóra. ha meg nem emelik akkor szimplán csődbe mentek.
plusz görögök, portugálok, Írek.
szóval egon szavaival élve : "nagy momentumot kaphat lefelé" :-)
Háát, nekem, ha usd-t akarok eladni,,, főleg, ha itthon nyomtattam....:))
ezen a allasponton vgyok en is: europat + a hitelezoket pont le..@ .ak, (meg ugy mindenkit alltalaban) minel gyengebb a dollar annal jobb nekik , hisz annal tobb adossagot tudnak elinflalni
es azert naluk nem millio ft - ba, merik a szamokat hanem mlrd $ -ba,
nem kicsi penzekrol van szo szvsz..
Kinek jó az erős USD? Szinte senkinek Európán kívül (meg a hitelezőknek).
miért?
lassan, 1.3xx lesz a eur-usd kereszt...
szerintem nem véletlen....
arany-ezüst-olaj sem, ügyesen leszabályozták.
Ezzel a dollárt is erősödő pályára tették, az indexeket meg oda, ahol sokan látni szerették olna, szerintem.
"Érdekes,h ázsiai és európai kereskedés alatt USD gyengül, amcsi alatt USD erősödik. "
akkor kinek, mi a jó, ki merre terelget?
Miért erősítenék? Arany gyengül, ezüst plusszban. Meglátjuk. Érdekes,h ázsiai és európai kereskedés alatt USD gyengül, amcsi alatt USD erősödik.
Akkor ebben a hónapban nem fog fizetést kapni, mert elég hanyagul végzi a munkáját...
szerk
az tudom elképzelni, hogy a qe2 maradékéból, most a dollárt erősítik, és az indexeket hanyagolják....