Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#382211 Rossing01 Előzmény: #382201

Vicces végtelen ciklus:). Amcsiék bocsájtják ki az államkötvényt, mindenki meg veszi nagy mosollyal, nehogy kiderüljön,h mennyit is ér az. Aztán, ha lejár a kötvény gyorsan vesznek belőle még kötvényt.

Nem tudtok valamilyen adatbázist, amiben szerepel,h mikor mennyi kötvénye jár le USA-nak?

#382201 ikszf Előzmény: #381574

Japánnak, Kínának, Európának, oroszoknak, mindenkinek, aki szarrá van tömve amcsi államkötvénnyel, vagy $-ban keletkezik a bevétele, olajkarteleknek, stb... sztem mindenkinek.

Remélem sok ilyen nap le…

#382196 Donoo

Remélem sok ilyen nap lesz még mostanában... Utolsó perceket végre nem felhúzásra használták ki, ez is ritka...

#382159 BudFox Előzmény: #382120

akkor zártunk amikor USA napi maxon volt...onnan fordult...remélem..

nasdaq már nagyon ronda...ami számomra elbűvőlően szép .-)

Ez meg már megint mi?

Ez meg már megint mi?

#381694 BudFox Előzmény: #381599

ez is egy eshetőség...azért szerintem lesz még esés a jövő héten...cisco vállalat nagyon leépít most... hétfőn jó lesz még 1 % os esés :-)

#381599 Donoo Előzmény: #381589

:) Igen, csak már megint van az az érzésem, annyira egyértelmű innen short, hogy már megint nem lesz belőle semmi. Sok a kaki, de még elfér :D

#381589 BudFox Előzmény: #381555

gondoltam hogy ezért is...hétfőn elfogy a pénz.... ha megemelik a plafont akkor azért szakadhat be, mert már megint enyhítik a fiskális politikát, és az nem vezet semmi jóra. ha meg nem emelik akkor szimplán csődbe mentek.

plusz görögök, portugálok, Írek.

szóval egon szavaival élve : "nagy momentumot kaphat lefelé" :-)

#381575 blackmarket Előzmény: #381574

ezen a allasponton vgyok en is: europat + a hitelezoket pont le..@ .ak, (meg ugy mindenkit alltalaban) minel gyengebb a dollar annal jobb nekik , hisz annal tobb adossagot tudnak elinflalni

es azert naluk nem millio ft - ba, merik a szamokat hanem mlrd $ -ba,

nem kicsi penzekrol van szo szvsz..

#381573 hosszhuszár Előzmény: #381572

miért?

lassan, 1.3xx lesz a eur-usd kereszt...

szerintem nem véletlen....

arany-ezüst-olaj sem, ügyesen leszabályozták.

Ezzel a dollárt is erősödő pályára tették, az indexeket meg oda, ahol sokan látni szerették olna, szerintem.

"Érdekes,h ázsiai és európai kereskedés alatt USD gyengül, amcsi alatt USD erősödik. "

akkor kinek, mi a jó, ki merre terelget?

#381572 Rossing01 Előzmény: #381567

Miért erősítenék? Arany gyengül, ezüst plusszban. Meglátjuk. Érdekes,h ázsiai és európai kereskedés alatt USD gyengül, amcsi alatt USD erősödik.

#381567 hosszhuszár Előzmény: #381561

Akkor ebben a hónapban nem fog fizetést kapni, mert elég hanyagul végzi a munkáját...

szerk

az tudom elképzelni, hogy a qe2 maradékéból, most a dollárt erősítik, és az indexeket hanyagolják....