muszaly emelniuk a marketwatch szerint, ugyanis nem tudnak fizetni a kozferaban, egyik allamban sem
muszaly emelniuk a marketwatch szerint, ugyanis nem tudnak fizetni a kozferaban, egyik allamban sem
"Az infláció miatt aggódnak az amerikai befektetők" -> ezzel magyarázzák. Nem tom, ahhoz képest az arany meg gyengül... má megint az okosok próbálják megmagyarázni :)
nem tudom , de kinti jo ismerosomtol tudom h allitolag Bernieknek csak a gyenge dollar a jo dollar
ezert fizetik.... ez kint koztudott, amolyan nyilt titok...
hétvégén lesz a görög tanácskozás, meg ez az adósságplafonos dolog.
Pont ezt akartam én is kérdezni :) Szerintem ha nem emelik, akkor a piacon elindul egy erősebb lejtmenet, az pedig a dollárt erősíti, mert "menekülni" fognak dollárba, de talán valaki jobban látja a dolgokat... Ha megemelik, akkor pedig a piacon nagy öröm, dollár pedig gyengülni fog...
tudja vki mi ez az ontode kint?
es miert adjak az € -t / es veszik a dodot esznelkul, v csak eldolt a domino..:-))
Milyen hatással lehet ez az USD-re? Ha emelik, akkor "elméletileg" gyengülnie kell az USD-nek, ha nem emelik és ez már az amerikai közszférában is problémát fog okozni akkor megint, csak gyengüléssel kéne válaszolnia. Hogyan látjátok?
"Az Egyesült Államok egyébként valószínűleg hétfőn éri el a jelenlegi adósságplafont (14 300 milliárd dollár) , amit ha nem emelnek meg, akkor valószínűleg igen kedvezőtlenül fogadnak a piaci szereplők. A hozamok masszív emelkedésbe kezdhetnek, aminek súlyos következményei lennének az egész világgazdaság számára."
Szép hétvége, még a görögökkel is lesz valami tanácskozás vagy mi...
Naposon SP futi csinált egy tankönyvi dupla aljat, emelkedő mélyponttal, második mélyponton kisebb forgalommal. Célár 1395, új három éves csúcs, ott viszont elpöntyöghet egy ideig, 2007-ben egy évig pattogott rajta :)
Pont ugyanez jutott eszembe, mikor megláttam Mr. Rogers képét :DD
Jimmy csak engem emlékeztet kisértetiesen Szőke Andrásra? :D
http://tabor.estiskola.hu/2008/05/21/szoke-andras/
Hasonlóan komolyan is veszem.
Jim bácsi love :)
de addig ismét kihúzzák 0.88 % -ra zárásunk után..tehát nyitóban +1 % on kezdhetünk..pff....rettenek hogy 1 nap esés után már azon kell aggódni hogy mikor megy az előző csúcsnál magasabbra :DD de hát ez van.
de csak, ha következetes...))
érdekes, hogy mindíg soros ellen beszél, ill homlokegyenest mást mond, vizionál, mint gyuribá....
pl ezüst
Vartam az aljkiutest, nem toltakle addig, egy fel % hijja, annak adtam eselyt hogy a nyito folott zarnak, de nem ennyivel. Ez is azt mutatja a bosnyakteri katolikus templomban kell hinni nem a piacon:D