Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#381562 Donoo Előzmény: #381560

"Az infláció miatt aggódnak az amerikai befektetők" -> ezzel magyarázzák. Nem tom, ahhoz képest az arany meg gyengül... má megint az okosok próbálják megmagyarázni :)

#381561 blackmarket Előzmény: #381557

nem tudom , de kinti jo ismerosomtol tudom h allitolag Bernieknek csak a gyenge dollar a jo dollar

ezert fizetik.... ez kint koztudott, amolyan nyilt titok...

#381559 Donoo Előzmény: #381557

Pont ezt akartam én is kérdezni :) Szerintem ha nem emelik, akkor a piacon elindul egy erősebb lejtmenet, az pedig a dollárt erősíti, mert "menekülni" fognak dollárba, de talán valaki jobban látja a dolgokat... Ha megemelik, akkor pedig a piacon nagy öröm, dollár pedig gyengülni fog...

#381558 blackmarket Előzmény: #381551

tudja vki mi ez az ontode kint?

es miert adjak az € -t / es veszik a dodot esznelkul, v csak eldolt a domino..:-))

#381557 Rossing01 Előzmény: #381555

Milyen hatással lehet ez az USD-re? Ha emelik, akkor "elméletileg" gyengülnie kell az USD-nek, ha nem emelik és ez már az amerikai közszférában is problémát fog okozni akkor megint, csak gyengüléssel kéne válaszolnia. Hogyan látjátok?

#381555 Donoo Előzmény: #381551

"Az Egyesült Államok egyébként valószínűleg hétfőn éri el a jelenlegi adósságplafont (14 300 milliárd dollár) , amit ha nem emelnek meg, akkor valószínűleg igen kedvezőtlenül fogadnak a piaci szereplők. A hozamok masszív emelkedésbe kezdhetnek, aminek súlyos következményei lennének az egész világgazdaság számára."

Szép hétvége, még a görögökkel is lesz valami tanácskozás vagy mi...

#381263 Lovax Előzmény: #381249

Naposon SP futi csinált egy tankönyvi dupla aljat, emelkedő mélyponttal, második mélyponton kisebb forgalommal. Célár 1395, új három éves csúcs, ott viszont elpöntyöghet egy ideig, 2007-ben egy évig pattogott rajta :)

#381203 BudFox Előzmény: #381199

de addig ismét kihúzzák 0.88 % -ra zárásunk után..tehát nyitóban +1 % on kezdhetünk..pff....rettenek hogy 1 nap esés után már azon kell aggódni hogy mikor megy az előző csúcsnál magasabbra :DD de hát ez van.

#381200 hosszhuszár Előzmény: #381199

érdekes, hogy mindíg soros ellen beszél, ill homlokegyenest mást mond, vizionál, mint gyuribá....

pl ezüst

#381180 Rozsdáskilincs Előzmény: #381152

Vartam az aljkiutest, nem toltakle addig, egy fel % hijja, annak adtam eselyt hogy a nyito folott zarnak, de nem ennyivel. Ez is azt mutatja a bosnyakteri katolikus templomban kell hinni nem a piacon:D