azért jobb figyelni az 1328-as szintre...sokan fenik már a szemüket a vásárlásra is :)
azért jobb figyelni az 1328-as szintre...sokan fenik már a szemüket a vásárlásra is :)
olyan nagy pluszban még nem lehetsz, hisz itt nyitogattad a shortjaidat, ha nem lejjebb :))
egyetértek...
De jó lenne ha nekem is lenne ilyen forint nyomdám..annyit nyomtatnék amennyit nem szégyellek...és mennék elkölteni luxusautókra, házakra, nőkre :DD és senkinek nem tűnne fel hogy "játékpénz"....bolond világban élünk én mondom :))
most nézd.:)
egyre több pénzem van végre,:)És ez reggelre kábé még ennyi lessz remélem.
CNN money meghalt? eddig néztem de-0.34en áll az s&p órák óta:)
Az lenne jó,ha jönne eggy olyan flash crash szerű mint tavaly,.Egy erőtljes fel két,3 héten belül ,és még aznap az a bizonyos erőteljes le.Akkor megnyugodnék,mert egyenlőre így még lepkefing szerű az esés,bár nem rossz.
Én őszíntén beírtam a heti long nyitásomat...A múltkori után majdnem felrobbant a Fukusima. Csak azért nem robbant, mert az utolsó pillanatban lezártam a longot.
én is azt szeretném, ha esnének, jó nagyot, már meg is vannak az áldozataim, amiből olcsón szeretnék venni... de ez az esés még karcsú.. én szurkolok, de nagyon erős a piac, még mindig
Hé!ne legyél ünnep rontó,te másfél hónapja csak kerestél én meg bővítettem a shortokat,most hadd keressek én,egy-két-három-néhgy hónapig :)
Még csak most kezdtek el esni a múltkori japán béli földrengés ügyi ,támaszoknak innen törniük kell.
Ne adj isten ezek hajnalban rátesznek egy lapáttal,lefelé.Hol nyitnak a piacok reggel?.Lehet,hogy lessz kis csapkodás,kapkodás reggel. :)
Mivel az egész világ úgy gondolja magabiztosan, h 0 az esélye a nem emelésnek, így én elgondolkodtam a másik oldal logikáján, csupán azért mert nem szeretem ha az újságok mondják meg nekem h mit gondoljak. nem zárok ki semmit, nincs lehetetlen a tőzsdén. aki kizártnak tekint dolgokat az hamar orra bukik. a többi dologban amit írtál egyetértek.
Nulla az esélye, hogy nem fogják megemelni a plafont. Ez az ami ma történik a legjobb dolog ami csak lehetett volna a bikáknak. A magas olaj megölte volna a világ gazdaságának az emelkedését. Az ezüst senkit se érdekel, de ideje volt a nyersanyag lufit kiszúrni és, hogy maga a jó cégek tartják magukat bizonyítja is, hogy nincs pánik....boltok is mint az ANF, M, GPS, KR magasan emelkednek mond valamit. Remek nap és élveztem is a jó ideje nyitott short UCO callomat.
Hehe, pont ezt néztem a Finviz chartján visszamenőleg, nem igazán volt erre példa. Azért kemény, Dollár majd 2%-ot erősödik, olaj esik 7%-ot, S&P 500 esik 0.23%-ot
a reális érték még annál is lejjebb van, hisz az összeomlást az ingatlanpiac okozta, amely 2,5 év alatt semmit sem változott...
Ekkora olaj esést még talán nem is láttam.... 2008ban lehetett ilyen utoljára
az ingyenpénz nélkül,a reális érték valahol 1150-körül van,.Az lenne az egészséges kori,elvileg minimum.Onnan meginnt mehet fel.
A plafon nem megemelése és a "csőd" bejelentése akár alkalmas egy flashcrash-szerű esésre. Addig megy a színház. Akár érdek is lehet, mert a demok mutogathatnak a republikánusokra, h ők nem hagyták emelni a plafont. A repubok pedig Obama alkalmatlanságát ecsetelgethetik a csőd kapcsán. Ritka win-win szitu, aztán miután az sp mondjuk 1450ről bebicskázik 1300-ra 4nap alatt, akkor bemondják a snapszert és jönnek a kreatív megoldások, melyek már rég ott vannak a vágószobában.